Πάλι θα μας τελειώσετε ρε αχόρταγοι;

Εφημερίδα Γαύρος

Δεν έχετε βαρεθεί σε κάθε σας επίσκεψη στο ΟΑΚΑ να μας κάνετε να τελειώνουμε; Τόσο πολύ την βρίσκετε πια;

Σχόλια

  1. ετσι ειναι για τον μπαμπουινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς άσχημη εμφάνιση και εύκολη ήττα . Δε λειτουργούσε τίποτα καλά ούτε επιθετικά ούτε και αμυντικά. Η ομάδα θέλει αρκετή βελτιώση για να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Για μένα όπως είχα γράψει παλιότερα χρειαζόμασταν αλλάγες στον άσσο και στο 5.

    Ο Ράιτ είναι γωστός παίχτης και τον θυμαμαι από το Ρέθυμνο. Δε νομίζω οτι είναι κάτι ιδιαιτερο που θα αλλάξει την ομάδα τοσο προς το καλύτερο . Παρόλα αυτά δείχνει οτι στη διοικηση το προσπαθούνε και θέλουνε και αυτοί την βελτίωση . Θα τα δούμε όλα στο παρκέ μακάρι να ξεμπλοκάρει η ομάδα και να βοηθήσει ο Ραιτ στο να ξεκουραστεί ο Διαμαντίδης. Παρόλα αυτά θεωρώ πως και στο 5 άρι θελουμε επιπλεον λύση . Ο Μπατιστ απλά δε μπορεί να βοηθήσει και ο Μαυροκεφαλίδης δεν έχει μπει στο κλίμα της ομάδας.

    Επιπλεον η ομάδα θα πρέπει να βάλει στοχο να παίξει περισσότερο κοντά στο καλάθι και να μη στηρίζει το παιχνίδι της τοσο στον Διαμαντίδη. Πιστεύω σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η περαιτέρω χρησιμοποιήση του Παππά ακόμα και αν αυτό συνεπαγέται να χάσουμε κάποια ματς. Το κερδός μελλοντικά θα είναι μεγαλύτερο. Και αυτό πρεπει να κοιτάμε ως ομάδα , ο Διαμαντίδης μεγαλώνει δε μπορούμε να περιμένουμε να μας σώζει πάντα αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου