Φέρτε τον Δημόκριτο να ελέγξει τα αποδυτήρια!


Απαιτήστε σαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ελέγξει ο Δημόκριτος τα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη!
Απαιτήστε αυτό να γίνει την ίδια μέρα του αγώνα!


Απαιτήστε να μείνουν όσα κενά καθίσματα υπήρχαν πίσω από τον πάγκο στην Λεωφόρο!

Απαιτήστε περιμετρικά του αγωνιστικού να έχει ΠΑΝΤΟΥ μπάτσους! Δύο και τρεις σειρές!

Απαιτήστε να μπουν κλούβες πίσω από το πέταλο της 7 και να σχηματιστούν έτσι ώστε να τους μαντρώσουν έτσι ώστε να μην έχουν πάνω από 500 μέτρα χώρο τα χιλιάδες άτομα που θα κάτσουν στο πέταλο.

Απαιτήστε να υπάρχουν 3 ζώνες ασφαλείας με κλούβες έως και 1 χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο.

Απαιτήστε να γίνουν όσα έγιναν στην Λεωφόρο!

Αν δεν γίνει έστω ένα από αυτά που γίνανε στον Ναό μας, να μην κατεβεί να παίξει η ομάδα!

Μα πάνω από όλα μην ξεχάσετε τον Δημόκριτο και τα αποδυτήρια!
Ξεφτιλίστε, όσο ξεφτιλίζουν το ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα τους!

Σχόλια

  1. αδερφε αν δε παρουμε αδεια δεν θα παιξουμε playoffs αλλαξε ο κανονισμος οποτε οποιος σκοπευει να βοηθησει πρεπει να το κανει ΤΩΡΑ!


    Κατα τα αλλα θεωρω οτι ακομα και ετσι θα παρουμε την αδεια γιατι πραγματικα σε σχεση με περυσι ειμαστε πολυ ποιο ετοιμοι.


    Βεβαια δε γνωριζω κατα ποσο μπορει να βαλει το χερακι της η ΕΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται... Απόλυτα σωστός, αλλά πρέπει να πέσουν το καλοκαίρι πέρα από λεφτά για μεταγραφές και αδειοδότηση, πρέπει να πέσουν και στο γήπεδο και να γίνουν κάποια έργα, όπως επιπλέον κερκίδες και άλλα.


    Το οάκα είναι ανεκτό όταν έχει από 50.000 κόσμο και πάνω, αλλιώς είναι απαίσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σημαντικό αυτό Νίκο, δε το ήξερα. Τότε μπορούμε να είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει...


    Ακόμα και για το αγκάθι της αδειοδότησης στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, όχι σε βοήθειες που ΘΑ έρθουν. Βαρεθήκαμε κάθε τρεις και λίγο να εμφανίζονται βοηθοί και σωτήρες του Παναθηναϊκού στα λόγια.


    Όσο αφορά την ΕΠΟ, μπορεί να κάνει πολλά στα σκοτεινά χωρίς κάμερες γραφεία. Οπότε ας έχουμε το νου μας γιατί το Μαϊο μπορεί να χρειαστεί να περάσουμε κανα δυο απογεύματα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ...


    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Μπιάφρα , απλώς το σημειώνω , γιατί άλλη είναι η συζήτηση και 50,000 θεατές να έχει εγώ δεν βλέπω καλά τους παίκτες και το χειμώνα δεν αντέχω στο κρύο , παρότι μένω πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνησω απολυτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βρωμοθρήνος μετά των εξαπτερύγων του (κύκλοι της ΠΑΕ) δήλωσε ότι πρόκειται για διαφορετικής ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΗΠΕΔΑ.


    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;


    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΓΗΠΕΔΑ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.


    ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ , ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΧ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η 13 ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΤΥ.


    ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΟ 2004 , Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (ΚΥΡΙΩΣ) ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50 , Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ (2001 , 2008 & 2013) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.


    ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ , Η ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντός θέματος είμαστε γιατί συζητάμε τι είναι προτιμότερο να κάνουμε αφού πάρουμε την αδειοδότηση!!!
    Η απόσταση στο οάκα είναι λες και βλέπεις σουμπούτεο ένα πράγμα. Τραγική και μετά από τη Λεωφόρο θα μας φανεί δυο φορές πιο άσχημα η απόσταση. Όμως με το κρύο που όντως μερικές φορές πραγματικά εκεί δεν παλεύεται, όταν γεμίζει είναι διαφορετικά.
    Π.χ. θυμάμαι παλιά μεσ' το καταχείμωνο, που έπρεπε να πάρουμε εισιτήριο με Ακράτητο για πρωτάθλημα για να πάρουμε εισιτήριο με Μπαρτσελόνα για το Champions League.
    Αποτέλεσμα; Με τον Ακράτητο να έχω ξεπαγιάσει και με τη Μπαρτσελόνα με το ίδιο κρύο, να μην το καταλαβαίνω από την αγωνία του αγώνα. Για την ιστορία τον Ακράτητο τον είχαμε κερδίσει 2-0 (αν δε κάνω λάθος) ενώ με τη Μπαρτσελόνα είχαμε έρθει 0-0...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Νίκο συμφωνώ. Όμως για το καλό της ομάδας , -ξέροντας ότι μας θεωρούν μαλάκες- , θα έλεγα ότι πρέπει η ομάδα να κατεβεί στο Καραισκάκη. Απλώς ο Αλαφούζος , που διαθέτει τα μέσα , -έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον Σαμαρά , αυτό το ξέρω καλά- , να φροντίσει κατάλληλα ώστε να διασφαλιστούν οι προυποθέσεις που συνιστούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μέσα στο σκέλος ομαλή διεξαγωγή του αγώνα περιλαμβάνονται , όλα τα μέτρα που ελήφθησαν για τους ίδιους λόγους , στο ματς της Λεωφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Μπιάφρα , μένω στο Χαλάνδρι , λίγα μέτρα πιο μακρυά από το ΟΑΚΑ. Πολλές φορές , το βράδυ από το μπαλκόνι του σπιτιού μου το βλέπω φωτισμένο και πραγματικά μου αρέσει η όλη εικόνα. Όμως η εικόνα μπορεί να είναι όμορφη , αλλά για να πάω εκεί θέλω με το αμάξι μου ένα 20λεπτο και να καταφέρω να βρω θέση στο παρκινγκ , διαφορετικά με Μ.Μ.Μ. -----> Δούκισσα Πλακεντίας ---> Προαστιακός Νερατζίωτισσα---> Ηλεκτρικός σταθμός Ειρήνη -----> ΟΑΚΑ. Η όλη μετακίνηση με ΜΜΜ μπορεί να πάρει και μία ώρα αν δεν συμπέσουν τα δρομολόγια.


    Το να πάω στη Λεωφόρο , είναι πολύ πιο ευκολότερο. Με το αυτοκινητό μου ----> Δούκισσα Πλακεντίας ---> Μετρό σταθμός Αμπελόκηποι. Η μετακίνηση με ΜΜΜ για την Λεωφόρο θα πάρει το μαξιμουμ 20~25 λεπτά , με συνδυασμό αυτοκινήτου και Μετρό , ο οποίος είναι κατά πολύ οικονομικότερος από την αντίστοιχη διαδρομή για το ΟΑΚΑ.


    Το να δω ματς από το ΟΑΚΑ θεωρείται από μένα πέταμα χρημάτων. Καταρχήν στις κάτω θέσεις δεν βλέπω καλά τους παίκτες και πολλές φορές όταν σημειώνεται γκολ , δεν το βλέπω , αλλά σηκώνομαι επειδή πανηγυρίζουν οι γύρω μου. Στην Λεωφόρο , τα βλέπω όλα τζάμι που λένε , ακόμη και την μικρότερη φάση.
    Άσε με το κρύο , εκεί το πράμα δεν παίζεται.


    Γιαυτό , δεν θέλω καμία αλλαγή ως προς την έδρα , η Λεωφόρος είναι το τέλειο γήπεδο για τηνομάδα μας. Αν γίνουν αυτά που θέλει ο Αλαφούζος , - τα άλλα του ΠΑΝΚΙ θέλουν χρόνο και συζήτηση- , θα είναι ακόμη καλύτερο και λειτουργικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τοσο καλες σχεσεις εχει με τη καθε κυβερνηση, για το Παναθηναικο γιατι δεν εχει εξασφαλισει τα βασικα στο παρασκηνιο ακομα δε το καταλαβα... ας μη το πιασουμε καλυτερα


    σε οτι αφορα τα μετρα δυστυχως αμα δεν απειλησουμε ξεκαθαρα να "τιναξουμε" το ματς στον αερα μας βλεπω να μας συμπεριφερονται οπως συνηθίζουν, σαν νεατερνταλ που ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που πραγματικά πιστεύω μπορώ να στο περιορίσω μέσα σε μια φράση.


    "Δεν μου φάνηκαν καθόλου φυσιολογικά αυτά που γίνανε στο ματς με τον Βόλο". Έχοντας αφήσει τον χρόνο να περάσει, νιώθω πως εκείνο το βράδυ πιάστηκα θύμα των συναισθημάτων μου εκείνης της στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίταξε το ότι βλέπει τον σημερινό πρωθυπουργό , το ξέρω από φίλο μου υπάλληλο της ΠΑΕ που είναι στην Παναθηναική Συμμαχία. Γιαυτό που λες , για το παρασκήνιο , όντως και εγώ έχω την ίδια απορία.


    Θα απειλήσουμε , νομίζω ότι έτσι θα το πάει και η διοίκηση της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θυμάμαι καλά εκείνο το παιχνίδι, είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της ομάδας βάλανε κατά του προέδρου. Αυτή που γράφεις είναι ατάκα του Πατέρα.


    Αφήνεις αιχμές ότι αυτοί που πήγαν να του τη πέσουν ήταν βαλτοί από τον ίδιο; Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω, και δεν το πιστεύω όχι επειδή ξέρω κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά γιατί ποτέ δεν είχε δείξει τέτοια δήγματα ότι θα μπορούσε να έφευγε έτσι.


    Πάντως αξίζει ακόμα και τώρα να δεις ΜΙΣΟΣ του τράκη μόλις ακούγεται ότι ο Πατέρας δίνει μικρές οικονομικές βοήθειες στη ΠΑΕ. Ποτέ ξανά Πατέρας και κάτι τέτοια λέει. Για να υπάρχει τέτοιο μίσος τώρα, σκέψου τότε...


    Η δικιά μου γνώμη είναι συμπυκνωμένη εδώ σε 4 γραμμές:


    Ο Πατέρας γούσταρε σαν τρελός να είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού αλλά όπως πρέπει. Όχι να κάνει τον ευνουχισμένο πρόεδρο υπακούοντας στις εντολές του 61%...


    Πολλά περισσότερα έχασε με το που έφυγε από πρόεδρος παρά κέρδισε.
    Όπως περισσότερα θα έχανε αν έμενε ευνουχισμένος από όσα θα κέρδιζε.


    Υ.Γ. Θεωρώ πολύ σημαντική τη κουβέντα γι' αυτό το θέμα γιατί βγάζω και (πιστεύω ότι) βγάζεις κάποια επιπλέον συμπεράσματα κοιτάζοντας συνολικά μια διαμορφωθείσα κατάσταση, πως φτάσαμε εκεί.
    Μέχρι να ξανάρθουν Ζιλμπέρτοι και Σισέδες η διάλυση θα είναι ένα κομβικό σημείο στην ιστορία του τριφυλλιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ok τα καταλαβαίνω όλα. Εγώ τώρα Μοσχάτο μένω, βέβαια μέχρι πριν λίγα χρόνια έμενα με τους δικούς μου σχεδόν δίπλα από το γαυρογήπεδο, οπότε και για μένα ασφαλώς είναι πολύ καλύτερη περίπτωση η Λεωφόρος, αν και απόψε μας βλέπω οάκα (μπάσκετ).


    Αν πάμε οάκα για ΤΣΟΥ ΛΟΥ θα πάμε για δυο λόγους


    1) Μη έγκριση Λεωφόρου (άλλωστε δεν ξεχνώ ότι τις μεγαλύτερες νίκες στο Champions League στη Λεωφόρο της κάναμε και όχι στο οάκα)
    και 2) Υπερδιπλάσια έσοδα από τους καναπεδάτους που θυμούνται μόνο αυτούς τους αγώνες για να σκάσουν μύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά έχει πολύ κόσμο στον Πειραιά ο Παναθηναικός , παρότι έχει εκεί την έδρα του ο Γαύρος.


    Κοίταξε , για την κοινωνική διαστρωμάτωση των φιλάθλων του Παναθηναικού δεν μπορώ να κάνω ακριβή αποτίμηση. Σίγουρα η πλειονότητα έχει αστική καταγωγή παρά εργατική.


    Πάντως , σε εμας που μένουμε Χαλάνδρι , Πεντέλη , Αγ. Παρασκευή , Χολαργό , Μεσόγεια , ο περισσότερος κόσμος θέλει Λεωφόρο , λόγω εγγύτητας με τους σταθμούς του Μετρό και ειδικά την Δούκισσα.


    Προσωπικά δεν είμαι μπασκετικός , το άθλημα δεν μου αρέσει. Το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι καλό ως γήπεδο μπάσκετ , οι θεατές είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι εκτεθιμένοι στις καιρικές συνθήκες.


    Για το Ολυμπιακό στάδιο , δεν το συζητώ καν , ούτε σαν γήπεδο προσφέρεται και οι καιρικές συνθήκες , ειδικά στα βόρεια προάστεια είναι πολύ δυσμενέστερες των άλλων περιοχών της Αθήνας.


    Επαναλαμβάνω κάτι: ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός δεν θα γίνει ουρί του μπασκετικού. Το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι πολύ καλό , αλλά η ΠΑΕ Παναθηναικός δεν θα παέι στο ΟΑΚΑ ώστε να βολευτεί και το μπάσκετ. Άλλο άθλημα το μπάσκετ και άλλο το ποδόσφαιρο.


    Κοίταξε οι μόνοι που θέλουν ΟΑΚΑ είναι οι Κηφισιώτες και τα λεγόμενα υπερ-βόρεια προάστεια (Διόνυσος , Εκάλη , Δροσιά , Αγ . Στέφανος). Ακόμη και αυτοί που μένουν στο Μαρούσι , δεν γουστάρουν ΟΑΚΑ , λόγω ότι έχει μαζέψει όλη την Αθήνα στην γειτονιά τους.


    Δεν θα γίνει το χατήρι του 10% του πληθυσμού της Αθήνας , για να έχουν εύκολη πρόσβαση και αντίστοιχα να δυσαρεστηθεί το υπόλοιπο 90%. Όσοι δεν γουστάρουν Λεωφόρο , ας πάρουν την ΝΟΒΑ και ας βλέπουν τον Παναθηναικό καναπεδάτοι από το συνδρομητικό. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω, σου είπα τι πιστεύω.
    Δεν είναι πλέον τόσο θετική η άποψη που είχα για τον Πατέρα, όσο πριν 2 χρόνια.
    Τους κρίνω και αυτόν και τους υπόλοιπους πολυμετοχικούς, σαν Παναθηναϊκούς. Ούτε γήπεδο πατάνε, ούτε έχουν βγει μπροστά σε αυτήν την δύσκολη φάση, ούτε έχουν στάξει λεφτά σοβαρά και ανάλογα της τσέπης τους.
    Δικαίωμα τους, όπως δικαίωμα μου να έχω "χαλαστεί" με την πάρτη τους.


    Ο άλλος μας έλεγε για την ΓΗΠΕΛ. Βγήκε καλοκαίρι ο Αλαφούζος και είπε την αναλαμβάνω. Που είναι ο Βγενόπουλος;


    Αυτή είναι η μια όψη. Η άλλη έχει να κάνει με τον Δημήτρη.


    Γενικά η πολυμετοχικότητα πετυχαίνει. Σε όλους τους κλάδους, σε όλον τον κόσμο. Απλά πρέπει αυτή να σχηματίζεται από σοβαρά άτομα. Ε εμείς δεν είχαμε και χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία.. ΙΣΤΟΡΙΚΗ όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου