Ναι Ξάνθη μου γλυκιά κι αντάρτισσα...

Διαχρονικά η SKODA ΞΑΝΘΗ τουλάχιστον τα τελευταία 23 χρόνια, είναι αυτόνομη και ποτέ δεν ενεπλάκη στις οποιεσδήποτε συμμαχίες.


Θίχτηκε ο Πανόπουλος από την αναφορά του ονόματος του και την πιθανότητα να δημιουργήσει μαζί με τον Παναθηναϊκό μια συμμαχία κατά του συστήματος που δίνει τρόπαια και λεφτά στην ομάδα του δημοσίου.



Θίχτηκε και είπε να βγάλει μια ανακοίνωση έξω από τα δόντια. Να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Να θυμήσει σε όλους την ένδοξη και ανεξάρτητη πορεία του στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το καλοκαίρι του 1998 και έπειτα που ό,τι παίκτη έβγαζε τον έστελνε συστημένο με πακέτο στον Κόκκαλη ( Άντζας, Λουτσιάνο, Πατσατζόγλου, Μπούτσεκ, Βάλλας, Τοροσίδης). Πως άλλωστε γίνεται κάποιος να "λερώσει" την τιμή και να μιλήσει υποτιμητικά για την ιστορία αυτού του σωματείου; Ξεχνιέται εύκολα το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος του 2003 (μετά την Ριζούπολη) που για να μην γίνει καμία στραβή κατέβηκαν με παίκτες από την ακαδημία; Με παίκτες που ούτε θυμόντουσαν ότι παίζανε στην Ξάνθη. Που κάτσανε και φάγανε 5 ως ένδειξη σεβασμού στην παντοδυναμία του Κόκκαλη που πριν 1 εβδομάδα είχε φτάσει στο απόγειο της.

Πως λοιπόν τολμάει κάποιος να εμπλέκει τον Πανόπουλο σε συμμαχίες και κουραφέξαλα; Αφού είναι ανεξάρτητος και περήφανος. Πάει κόντρα στο σύστημα..


ΥΣ: Άλλωστε όπως είπε και ο ίδιος ενδιαφέρεται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ανέκαθεν τον ενδιέφερε να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι το άθλημα. Για αυτό ξεπέρναγε και τον Κομπότη στην τιμολόγηση των εισιτηρίων...

Σχόλια

  1. Κοίτα στρατηγική ο αλ. Πέταξε κάτι ονόματα για τη συμμαχία και οι στημένοι τρέχουν να βγάλουν την ουρά τους στην απ'έξω. Τέτοιον άσσο ούτε ο σουν τζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαθόλου απίθανο αυτό που λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοταρες ολοι τους... μονοι μας οτι καταφερουμε και κανουμε... ακομα και ο ρωσοποντ που εχει λεφτα δειχνει να ειναι λιγος, περιμενει εμας να τον παρουμε απο το χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς ξεκαθάρισε τη θέση του ο " καθαρός " Πανόπουλος . Ο ανθρωπος που συμμετείχε ξεκάθαρα στη παράγκα Κόκκαλη και υπάρχει το ονομα του σε πολλες απο τις παλιές κασέτες του Τριανταφύλλοπουλου. Με αυτόν συμμαχία ήθελε να κάνει ο πρόεδρος....Παναιτωλικός , Απολλων , και Ατρόμητος είναι ομάδες σοβαρές με σοβαρές διοικήσεις και με αυτούς θα μπορούσαμε να κάνουμε " Συμμαχία "..Το θέμα είναι βέβαια αυτοί να συμμαχήσουν με τις θέσεις μας και οχι εμεις με τις δικές τους ή του Παοκ ( θεωρητικά πιο δυνατός από εμας σε αυτή τη φάση). Δυστυχώς οι υπόλοιπες μικρές ομάδες πέρα από αυτές με τις εντελώς στημενες διοικησεις όπως π.χ του Κομπότη ..οι αλλες απλά ακολουθούν το ρεύμα του Μαρινάκη των δανεικών και των αγορών που κάνει από αυτές τις ομάδες.


    Ο Παναθηναικός για να κάνει επιτυχημένες Συμμαχίες με άλλες ομάδες πρέπει να σπάσει το απόστημα των δανεικών της ΕΠΟ και των στημένων διαιτητών της Λίγκας. Δε φτάνει απλά να βγάζεις ανακοινώσεις και να φωνάζεις πρέπει να ΔΡΑΣ . Όταν οι άλλες ομάδες δούνε εναν Παναθηναικό δυνατό που θα κόψει το αστείο με δανεικούς , με την στημένη ΕΠΟ , με τους στημένους διαιτητές.

    Όταν θα φύγει ο Σαρρής ο Μώραλης και θα μπούνε καθαροί διαιτητές οι οποίοι θα ελέγχονται απο μια νέα ΚΕΔ τότε και οι άλλες ομάδες θα θέλουνε να συμμαχήσουν με τον Παναθηναικό.


    Ως τότε όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να το λέει ο Αλαφούζος και για να έχει κάνει συμφωνία με τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ , πάει να πεί ότι τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και γίνονται επικίνδυνα , γιατί ο ΟΣΦΠ έχει ένα σακουλάκι κάποιων εκατομμυρίων ευρώ απο την ισόβεια πρωτοκαθεδρία του στην Σούπερ Λίγκα (και Τσού Λου μαζί) και με αυτά αγοράζει και δανείζει παίκτες τις διάφορες ομάδες , που γίνονται δορυφόροι του. Τρείς χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι κρητικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας : Πλατανιάς , ΟΦΗ και Εργοτέλης.

    Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση , θα έχουμε τον ΟΣΦΠ πρώτο και μετά θα γίνεται μάχη ποιός θα πάρει την δεύτερη θέση από τις ομάδες δορυφόρους του. Πρωτάθλημα Καμμόρας που κανείς δεν είχε διανοηθεί , ούτε καν στα πιο σκοτεινά του όνειρα.

    Ο Πανόπουλος , από αυτούς που ανέφερε ο Αλαφούζος έχει το πιο κακό παρελθόν. Όντως , ιδεολογικοπολιτικός φίλος του Κόκκαλη , προμήθευε με ότι πιο καλό έβγαζε η Θράκη τον ΟΣΦΠ , τις 2 προηγούμενες δεκαετίες . Με τον Μαρινάκη , μάλλον , δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις , εξού και η Ξάνθη πάει βουρ για υποβιβασμό.

    Ο Αλαφούζος τους πρότεινε κάτι πολύ λογικό , μια Συμμαχία Αρχών , που σίγουρα , αυτοί που είναι έντιμοι και καθαροί το καταλαβαίνουν. Παρότι , επισήμως , όλοι αρνούνται την Συμμαχία , πιστεύω ότι θα σταθούν μαζί με τον Παναθηναικό και τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορέσουν να κάνουν αλλιώς , όταν θα δούν ομάδες χωρίς μπάτζετ και προέδρους μαριονέτες του Μαρινάκη να διεκδικούν την έξοδό τους στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ11/2/14 7:50 μ.μ.

    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.......ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο είχαμε τον Σοφέρ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να θέλει να συμμαχίσει μαζί του... Το θυμάστε;;; Θυμάστε που μας ξέσκιζαν και δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοίνωση για τη διαιτησία;; Θυμάστε τη Ριζούπολη που δεν υπήρχε ούτε μια ανακοίνωση για τη "φιλοξενεία" του ολυμπιακού??? Τώρα αρχίζουν και μας σέβονται, σε λίγο θα μας φοβούνται!!

    Όλα αυτά την ώρα που η οικογένεια Βαρδινογιάννη έστεινε μαζί με το Κόκκαλη ολόκληρη Ριζούπολη (γιατί δε πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας αφελής που να πιστεύει ότι ολόκληρος Βαρδινογιάννης δεν ήξερε τι θα συνέβαινε εκείνο το απόγευμα στην ομάδα του...), την ώρα λοιπόν που η οικογένεια Βαρδινογιάννη συμμετείχε στο στήσιμο του Παναθηναϊκού μας επί τόσων χρόνων, η ομάδα μετά από δεκαετίες σκλαβιάς ξαναέχει διοίκηση με ΑΝΤΕΡΑ να ΑΓΑΠΑΕΙ το τριφύλλι και να δίνει άνισες μάχες με όλες της τις δυνάμεις!!

    Χαρακτηριστικό είναι πως οι ΓκοτζοBaggeliδεs ήξεραν από το μεσημέρι το επόμενο εξώφυλλο του derby. Δίκαια το πήρε ο ολυμπιακός και διώχτε αυτή την ομάδα τωρα... Κι' όμως να που είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και δεν διώχνουμε ομάδες και Λυμπερόπουλους όπως κάνουν άλλοι αλλά εμείς χτίζουμε και καθημερινά δυναμώνουμε...

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΣ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Βαρδινογιάννηδες επειδή το μίσος και το κόμπλεξ τους είναι περισσότερο από τα λεφτά τους, θέλουν να καταστρέφουν οτιδήποτε είναι μέσα και πάνε να αποχωρήσουν.



    Το ίδιο κάνανε και με τον ΟΦΗ που τον αφήσανε Β Εθνική το ίδιο κάνανε και με ολόκληρο Παναθηναϊκό που πήγανε να το ρίξουν Β Εθνική μέσω πρωτοδικείου και αφήνοντας μια ομάδα χωρίς να έχει ούτε καρέκλα δικιά της να κολυμπάει στα χρέη. Αυτοί ήταν οι Βαρδινογιάννηδες. Φάνηκε το προσωπάκι τους. Ομως δυστυχώς γι' αυτούς δε τα καταφέρανε χάρη στον Αλαφούζο.


    Βέβαια ο πουλινάκης όλα αυτά δε τα θυμάται πολύ καλά, αν η βλακεία ήταν χρήμα θα κολυμπούσανε στο τάλαρο.


    Άρα ο Παναθηναϊκός δε μίκρυνε μετά τους Βαρδινογιάννηδες, μίκρυνε ΑΠΟ τους Βαρδινογιάννηδες. Μίτου, Φώντας Γήτας, Κουτσουρές, Κουραμπιές και προπονηταράδες τύπου Ζντένεκ Σκάζνι μόνο ο Πούλιτζερ - Πουλινάκης και οι τουλούμπες του blog νομίζουν ότι μεγάλωναν τον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με την θέση σου , ότι με τον Τζίγγερ μίκρυνε ο Παναθηναικός , συμφωνώ απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. E ναι ρε George, αγόρασε μια ομάδα που έπαιξε τελικό Wembley και την άφησε με τρομερά χρέη και μια ανάσα από το πρωτοδικείο, τι να λέμε τώρα...


    Και η παρακμή της ομάδας ξεκίνησε με συνοπτικές διαδικασίες από την οικογένεια από το θαύμα του 0-1 στον Ajax και μετά. Ποτέ ξανά ανάλογη πορεία στην Ευρώπη, τέλος τα πρωταθλήματα, τέλος οι καλές ομάδες και αν πήγαινε να φτιαχτεί καλή ομάδα όπως επί Κυράστα ή Λύμπε τους έστελναν για ψάρεμα... και στη συνέχεια τέλος και ο κόσμος της ομάδας...


    Η αρνητική ψήφος από τους ΓκοτζοΒaggeliδεs στα κείμενά μας είναι το παράσημο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίταξε , ως προς τον Καπετάνιο , δεν συμφωνώ , θεωρώ ότι έκανε πολλά καλά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ο Τζίγγερ ήταν η απόλυτη καταστροφή , που μαζί με αυτόν πήρε η μπάλα και όλους τους Βαρδινογιάννηδες.

    Το καλό που πρέπει να κάνουν , σαν υστεροφημία για το όνομά τους , είναι να μην ασχολούνται πλέον με τον Παναθηναϊκό. Όταν λες φεύγω , το εννοείς , δεν κοιτάζεις με την πρώτη στραβή που θα κάνει ο νέος μέτοχος, να ξανά-επιστρέψεις.
    Γιατί εμμέσως αυτό έγινε στην περίπτωση του Τσάκα και του πρίγκιπα.

    Τέλος πάντων , ο Αλαφούζος έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους , νοικοκύρεψε την ομάδα , αγόρασε το νέο προπονητικό και έκανε έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού τη Λεωφόρο. Έκανε και κάποιες καλές μεταγραφές που δυνάμωσαν την ομάδα , μαζί βέβαια με την ώθηση νέων ταλαντούχων παικτών από τις Ακαδημίες. Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει στην ομάδα τα νέα φυντάνια.

    Για μένα η πιο μεγάλη επιτυχία του , είναι η Λεωφόρος , όπου ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται σε θεό του πολέμου , που επιβάλλεται με την δύναμή του στις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΟΣΦΠ , επί χρόνια εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν
    είχαν ιδιόκτητο γήπεδο , άρα έλλειψη πραγματικής έδρας , κέρδιζε τα
    πρωταθλήματα σχετικά εύκολα. Εμείς οι οπαδοί , σαν ζώα , λέγαμε ότι το ΟΑΚΑ
    είναι γηπεδάρα γιατί μαζεύεται 60,000 κόσμος , αγνοώντας ότι είναι στάδιο και
    όχι ποδοσφαιρικό γήπεδο.

    Τα πράγματα , δεν είναι όπως το 1996 , ούτε όπως το 2004 , είναι πολύ χειρότερα. Ο ΟΣΦΠ έχει παγιωθεί λόγω των χρημάτων από το Τσου Λου ως πρώτη δύναμη στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο και το παίζει πλέον νταβατζής.

    Μακάρι οι υπόλοιποι πρόεδροι που πιστεύουν στην λογική του «ευ αγωνίζεσθε» και βάζουν τα λεφτά τους για την προκοπή της ομάδας τους , να καταλάβουν και να συναινέσουν στην λογική αρχών του Παναθηναϊκού. Θέλουμε συμπαράταξη και συμπαράσταση για το καλό του αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά στην οικογένεια κλειδί ήταν ο Βαρδής, όχι ο "καπετάνιος". Από τότε που έφυγε ο Βαρδής, ο "καπετάνιος" πήδηξε πρώτος από το καράβι...


    Η έδρα είναι ένας πολύ μικρός λόγος για τα χαμένα πρωταθλήματα. Εγώ θυμάμαι το γαύρο που όταν είχε για έδρα το οάκα, μια χαρά τα έπερνε και τότε. Η διαιτησία ήταν το κλειδί και τα χρήματα του τσου λου που σε κάνουν με ευκολία να ξοδεύεις περισσότερα.


    Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες; καρφί δε τους καίγεται για το καλό του ποδοσφαίρου. Τι μου δίνεις εσύ, τι μου δίνει ο άλλος είναι... Δώσε περισσότερα και έρχονται τρέχοντας μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για το ΟΑΚΑ , διαφωνώ , ο ΟΣΦΠ πήρε πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ όταν έπαιζαν και οι τρείς εκεί (ΟΣΦΠ, Παναθηναικός , ΑΕΚ) και σε εποχή μάλλον παράγκας Κόκκαλη. Από την στιγμή που πήγε στο νέο Καραισκάκη , τα πρωταθλήματα του έρχονταν το ένα μετά το άλλο.


    Μην παραγνωρίζεις την δυναμική της έδρας. Όσοι παίρνουν πρωταθλήματα , κυρίως στο εξωτερικό , έχουν δυνατές ιδιόκτητες έδρες (γήπεδα και όχι στάδια).


    Για τον Καπετάνιο , αν το ξέρεις καλύτερα , πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. George δε αμφισβητώ τη δυναμική της έδρας, δε φωνάζουμε ούτε τυχαία ούτε λόγω απόστασης γήπεδο μόνο στην Λεωφόρο.. απλά πιστεύω ότι κάτι τύποι σαν το Καλόπουλο θα σφύριζαν σχεδόν τα ίδια όπου και να παίζαμε εκείνο το βράδυ με τον ολυμπιακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου