Aφού δεν έχεις όρεξη να φωνάξεις, γιατί έρχεσαι στην γωνίτσα;

Γεμάτη κερκίδα με μηδέν φωνή, δεν λέει


Τίγκα χθες το ΟΑΚΑ. Για ακόμη μια φορά στο χαλαρό το γεμίσαμε. Και θα έρθουν κι άλλα τιγκαρίσματα την φετινή χρονιά. Όπως κάθε χρονιά. Όμως τι να το κάνεις; Δεν λέω, καλή η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο ΟΑΚΑ (που είναι μια μοναδική ΑΡΕΝΑ στην Ευρώπη) αλλά θα μπορούσε και καλύτερη. Πολύ καλύτερη. Και το λέω ενόψει των επόμενων κρίσημων παιχνιδιών που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.


Μπας και με διαβάσει έστω κι ένας και νιώσει. Είτε για την επόμενη φορά που θα ρθει στην γωνία, να φωνάξει για τον Σύλλογο ,είτε να πάρει πρέφα πως είναι καλύτερο να πάει να κάτσει σε άλλο μέρος και να μην γεμίζει χωρίς λόγο τον χώρο.

Η παρουσία μάγκες από μόνη της δεν κάνει το γήπεδο καυτή έδρα. Η φωνή το κάνει. Και φωνή χθες μηδέν. Και μιλάω για επίπεδα Θύρας 13. Γιατί αν θέλουμε να το δούμε έτσι γενικά και αυθαίρετα δημιουργήσαμε και γαμώ τις ατμόσφαιρες. Αλλά για Θύρα 13 μιλάμε..

Οκ, πασίγνωστο πως είναι άτυπος κανόνας στα μεγάλα ματς να μην γίνεται καλή κερκίδα, παρά μόνο δίλεπτες εκρήξεις αν μας πηγαίνει το ματς. Σε όλα τα αθλήματα. Οι πραγματικά καλές κερκίδες γίνονται στα λιγότερο εμπορικά ματς.

Γιατί; Γιατί είναι στην γωνίτσα -και στην κάθε γωνίτσα ή πέταλο- όσοι πρέπει. Αυτοί που ξέρουν τον λόγο για τον οποίο πήγανε στην συγκεκριμένη θύρα και κατανοούν πλήρως ποια είναι η φάση εκεί πέρα. Πάνε εκεί για να τραγουδήσουν για τον Σύλλογο. Όχι από υποχρέωση αλλά επειδή έτσι τους βγαίνει. Aν δεν τους βγαίνει, απλα θα πάνε να κάτσουν αλλου.

Από την άλλη όταν πχ στο μπάσκετ το ματς είναι με γαύρο ή κάνα μεγάλο ευρωπαϊκό, τότε η γωνίτσα αναστενάζει από την πολυκοσμία, οι διαδρόμοι φρακάρουν, οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο και από τους 2.000-3.000 φωνή οι 500. Γιατί; Γιατί τότε έχουν μαζευτεί όσοι θέλουν να πάνε στην Θύρα 13. Χωρίς όμως να τους ενδιαφέρει ποια είναι τα "πρέπει" της Θύρας 13 και βρίσκοντας φυσιολογική την στάση τους να πάνε εκεί για να δουν ματς και να φωνάξουν 2-3 λεπτά και ανάλογα το...flow. Έτσι δημιουργείται μια "ωραία" ατμόσφαιρα με το να τραγουδάνε 3-4 παρέες και ξέμπαρκα άτομα, ανάμεσα σε ένα πλήθος που θα ανοίξει το στόμα του να πει κάνα σύνθημα εφόσον και αν...

Τέτοια φάση έπαιξε χθες όπου η κερκίδα ήταν τραγική. Αν άρεσε σε κάποιους ή δεν ξέρουν τι είναι καλή κερκίδα Θύρας 13 ή έχουν ρίξει επικίνδυνα πολύ τα standards τους.

Για αυτό αν με διαβάζει κάποιος από αυτούς που χθες δεν ..μπορούσαν να πουν κάνα σύνθημα, μάγκες γιατί δεν πάτε να κάτσετε σε κάποιο άλλο σημείο να δείτε χαλαροί κι ωραίοι την Πανάθα; Γιατί να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον και να... καταλαμβάνετε τζάμπα χώρο αφού την βλέπετε αλλιώς; Θα κάνετε καλό σε εσάς, σε εμάς και στην Θύρα 13, αφού σίγουρα αν μείνουν στην γωνίτσα όσοι γουστάρουν να βγάλουν γούστα τότε θα γίνει σαφώς καλύτερη κερκίδα.

Δεν το λέω ούτε ειρωνικά, ούτε με δασκαλίστικο υφάκι. Αν δεν γουστάρετε να τραγουδάτε μπορείτε να πάτε και λίγο παραπέρα και να μην ξενερώνετε και τους υπόλοιπους τριγύρω σας που φωνάζουν ανάμεσα σε ...θεατές και φαίνονται και ηλίθιοι στο τέλος.


ΥΣ: Δεν είμαστε ρομπότ για να έχουμε όρεξη να φωνάζουμε και να χοροπηδάμε σαν μαλάκες ενώ τρώμε χοντρά παστέλια, ούτε πάμε γήπεδο για την κερκίδα και μόνο. Πάμε να δούμε το ματς, αλλά σαν οπαδοί. Πάμε με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε τον Σύλλογο. Με τραγούδι..

ΥΣ2: ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν κατακρίνω αυτούς που θέλουν να πάνε να δουν το ματσάκι πιο χαλαρά και να παθιαστούν ανάλογα με εξέλιξη του ματς. Ούτε όσους δεν έχουν την όρεξη σε κάθε ματς να φωνάζουν. Απλά μπορούν όλοι να βοηθάνε για να δημιουργείται καλύτερη ατμόσφαιρα, ακόμη ...και με την επιλογή των θέσεων.

Σχόλια

  1. panagiotis avramidis1/2/14 11:48 π.μ.

    dikaio exei o kallitexnis......imastan oloi paiktes kai filathloi noxeklikotatoi......den to eixame proetoimasei sosta to matsaki......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστότατος . Ορισμένοι έρχονται στην 29 για να δουν ματσάκι όπως κάποιοι έρχονται στην μπάλα στην 13 για να δουν το παιχνίδι . Αυτή η μαλακία έχει παραγίνει και πέρσι με ρεαλ πχ ήταν τίγκα και κάναμε μια από τι χειρότερες κερκίδες που θυμάμαι . Στα τέτοια τους ορισμένοι οι οργανωτές και όλα . Κάθονται και αναλύουν αν θα παίξει ο Παπάς και ο Μπατίστ . ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ @@ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ . ΝΙΩΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΘΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eptasteros131/2/14 1:03 μ.μ.

    Ελπιζω να το διαβασετε ολο γιατι ισως βοηθησει στα οερι ανυπαρξιας των μεγαλων ματς.
    Εγω συμφωνω απολυτα με το αρθρο και εχω να προσθεσω κατι σημαντικο. Κατ αρχας ομως θελω να πω πως δεν υπαρχει περιπτωση οσες φορες ερθω να μη καταθεσω τη φωνη μου στο πεταλο, ειμαι 22 και δεν το παιζω ιστορια σαν μερικους συνομιληκους μου ουτε με ενδιαφερει οτιδηποτε παραπανω μεσα στο γηπεδο εκτος απο τις επιτυχιες του Παναθηναικου. Επισης αυτο για τα μικρα παιχνιδια ισχυει απιστευτα. Στα μεγαλα ματς βλεπεις ενα σορω "ακυρους" που δεν τους εχεις ξαναδει τη σεζον στα αντιεμπορικα που απλα θελουν να το παιξουν ιστορια. Μακαρι να ειχα χρηματα για να μπορουσα να ερχομαι παντα στο κλειστο ή στη Λεωφορο γιατι μερικες φορες που δεν φωναζουν οσοι ειναι εκει και εγω το βλεπω απο την τηλεοραση στεναχωριεμαι.
    Θελω ομως να προσθεσω κατι οπως ειπα: η 13 αυτη τη στιγμη κατ εμενα αποτελει τον πιο δυνατο συνδεσμο οπαδων της Ελλαδας. Αυτο δεν ισχυει πριν απο 3-4 χρονια και ισως εσεις οι μεγαλυτεροι το ξερετε καλυτερα. Οσοι λενε το αντιθετο, οτι δηλαδη η ΘΥΡΑ 13 δεν ειναι ο πιο δυνατος συνδεσμος στην Ελλαδα ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.

    Παμε τωρα στην ουσια. Παρολο που εχουν γινει απιστευτα βηματα και ο καθενας απο εμας ειναι περηφανος για τη ΘΥΡΑ 13 θεωρω οτι υπαρχει προβλημα στο κομματι της οργανωσης μεσα στο γηπεδο. Κατα τη γνωμη ο "Αγγλος" μερικα αλλα παιδια που κατα καιρους εκαναν εξεδρα, ακομα και ο Ντοκεν και ας γινομαι προσβλητικος (για το καλο της ομαδας το κανω) δεν το εχουν το θεμα. Κανουν οτι μπορουν προσπαθουν για το καλυτερο αλλα δεν το εχουν.

    Προταση μου ειναι στα μεγαλα παιχνιδια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ να μην ξαναπουμε συνθημα που κραταει την οποια ατμοσφαιρα πισω. Καθιστε να βρειτε καποια στιγμη, και αναφερομαι σε εσας στο panathinaikos press γιατι σιγουρα εχετε λογο εκει μεσα, oλα τα συνθηματα που δημιουργουν πανικο ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. Για παραδειγμα: το "τριφυλλαρα μου σε αγαπω" που ειναι και γαμω τα συνθηματα ποσο καιρο εχουμε να το πουμε; Οταν δε τραβαει η ομαδα κανε δυο συνεχομενες φορες το "χορτο μαγικο". Πες το "τρελαινομαι", το "ολους του γαμαει η ομαδα", το "η θυρα 13 ειναι αυτο που δεν μπορεις να φανταστεις" ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ; το "στις χαρες και στι λυπες μαζι" το "μαζι σου μια ζωη μες τη παρανοια" το "στα αστερια θελω γηπεδο" που πλεον ειναι εμβληματικο, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΥΡΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΩΑΞΟΥΝ. Κανε με τα χερια ενα δυνατο "ΠΑΟ" Πες το "σημερα ειναι κυριακη καθε φορα στο γηπεδο, αλλαζοντας τη λεξη Κυριακη με αυτη του "μια γιορτη" αφου μετραει τοσο πολυ! γιατι να μην το τροποποιησουμε και να το λεμε και ολες τις αλλες φορες;
    Πες το "ειμαστε απο τη λεωφορο" εν αλλαξ. Επισης ο οργανωτης να εχει εμπευσεις, σε ενα συθνημα π.χ να καθισουμε στην αρχη κατω και να το λεμε χαμηλοφωνα, και να γινει πανικος οταν δωσει το σημα.
    Κανω εκκληση ιδιως σε εσας που εχετε λογο (και με μια δοση χιουμορ εννοειται) να αφησουμε τα "παο ολε" τα "τριφυλλαρα ολε με τα χερια" τα "παο γερα και γαμα τα μουνια" και ολα εκεινα που γενικοτερα λεμε και δεν βοηθουν την ομαδα ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ 13 ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ. Ας λεμε απο την αρχη μεχρι το τελος ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΡΥΘΜΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥΣ.
    ευχαριστω για τον χρονο σας.
    Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδη μιλησες για τους διοργανωτες,πολλες φορες οι ιδιοι εχουν φωναξει-γκαριξει οτι οποιος διπλανος του δε φωναζει να του δινουν χαστουκι....επισης να τραγουδουν στο γηπεδο και να στριβουν τα τσιγαρα τους πριν τον αγώνα ή κατα τη διαρκεια του ημιχρονου,άλλες φορες μας "ξεφτιλιζουν" για το ποσο παθος βγαζουμε παντα με τον ωραιο αλήτικο τροπο....αν ο κοσμος που μαζευεται στο πεταλο δεν το καταλαβαινει,αν εμεις δεν παρουμε πρωτοβουλιες να παροτρυνουμε ή ακομα χειροτερα να τσακωθουμε με τους διπλανους μας που απλα πανε για να πουν οτι ηταν στην ΘΥΡΑ 13 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ?Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συζήτηση κάνουμε, αν και προτιμώ γενικά να μην εστιάζονται τα σχόλια σε αναφορές ατόμων. Σεβαστή η άποψη σου απλά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Και επειδή είναι πολλές φορές παρεξηγήσιμος ο τρόπος γραφής, φιλικά τα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eptasteros131/2/14 2:33 μ.μ.

    Συμφωνω. Βεβαια θα εχεις καταλαβει οτι στη 13 η πλειοψηφια ειναι νεοι κατω των 20. Δεν ειναι ευκολο να την πει ενας νεος σε εναν μεγαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω οτι όλα πήγαν στραβά εχτές αλλά τελικά κέρδισε η καλύτερη ομάδα η πιο πλήρης. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο συνήθως κερδίζει αυτός που είναι καλύτερος .Όταν εχτες ο παιχταράς Γκιστ αλλού πατούσε και αλλου βρισκόταν .. όταν ο Ούκιτς παίζει με μισό γόνατο ε τότε ποιος άλλος μπορεί να τραβήξει την ομάδα πέρα από Διαμαντίδη και Λάσμε αντε και Μπράμος - Ματσιούλις ? Αυτή είναι η ομάδα μας .

    Σκληρή στην άμυνα αλλά κατά τη γνώμη μου με ελλείψεις σε δύο θέσεις όσον αφορά το να είναι πλήρης και γεμάτη. Στον άσσο και στο 5. Λάθος εχτες κατα την άποψη μου το είδε το ματς και ο Πεδουλάκης .. Δε τραβάει καθόλου ο Γκίστ δε τραβάει ο Ούκιτς και παρόλα αυτά ο Παππάς δεν έπαιξε καθόλου και ο Μαυροκεφαλίδης που φανηκε να ανεβαίνει στα προηγούμενα ματς έπαιξε ελάχιστα. Τέλος , ο Μπατιστ φαίνεται να μη μπορεί άλλο ο άνθρωπος. Σε αντίθεση η Μπαρτελόνα είχε παρών απών τον Ναβάρο ( τον καλύτερο της παίχτη ) τον Λάμπε εκτός αλλά ήταν τοσο γεμάτη ως ομάδα που εβγαζε τον Τόμιτς για να μπει ο Ντόρσει π.χ..Εμείς πέρα από τη βασική 5 άδα και άλλους δύο τρεις παίχτες δεν έχουμε βάθος είτε γιατι οι παίχτες που μπαίνουνε από τον πάγκο είναι χειρότεροι ποιοτικά είτε επειδή ο Πεδουλάκης δε τους πιστεύει είτε γιατι το ρόστερ είναι αδύνατο στις θέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ..Πάντως η διαφορά εχτες των δύο ομάδων ήταν φανερή.. Προσωπικά θεωρώ οτι η ομάδα πρέπει να κάνει μεταγραφές αν θέλει να φτάσει final four και κάτι παραπάνω. Η αν οι μεταγραφές αποκλείονται πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρουνε σημαντικό χρόνο όσοι " γεμίζουν " το ρόστερ αλλιώς θα έχουμε θέμα.

    Τέλος , νομίζα οτι και ψυχολογικά η ομάδα μοιάζει να γουστάρει τα παιχνίδια χωρίς επίστροφη.. Εκεί τα δίνει όλα και παίζει με ψυχή στα υπόλοιπα ματς υπάρχει μια χαλαρότητα και έλλειψη συγκέντρωσης ..Χτες ειδικότερα γίνανε κάποια χαζά λάθη που είμαι σίγουρος αν το παιχνιδι έπρεπε να το κερδίσουμε και ήταν ζωής ή θανάτου δε θα γινοντουσαν !

    Γενικά ήταν μια στραβή βραδιά απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει και πολύ καλό προπονητή.Όπως ήρθαν τα πράμματα το ματς με Μάλαγα όπως και οι επόμενοι αγώνες με όσους ισοβαθμούμε για τις θέσεις 2-3-4 έγιναν κρισιμότητα. Χρειαζόμαστε ένα καλό πλασάρισμα για να αποφύγουμε έναν μεγάλο αντίπαλο στην επόμενη φάση που θεωρώ οτι εύκολα ή δύσκολα τελικά θα περάσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mα κυρίως οι νέοι είναι το πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. press kalispera, thelo kairo na grapso kai auti einai i aformi.o kosmos tou pao kriftike teleiose den iparxei, iparxoun ekeinei pou paleuoun oi 9200 kai oi panigirtzides kai oi tzabatzides. eimaste san ton siriza sinistoses o kathenas tin politiki tou . o kosmos tou pao siriknothike kai den asxolite , pragma poli epikindino. perasa apo kipseli kai evlepa padou thira 7 , eleos pleon. paidakia katevenoun me tis manades tous me blouzes tou gay tin alexandras. apla ta pragmata an den erthei enas gamias leftas o pao tha teleiosei. san opadoi den katevikame pote ston dromo na zitisoume gipedo kai na apetisoume apo politikous . pleon oti pathenoume ta pathenoume epeidi imastan okniroi tosa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eptasteros131/2/14 6:36 μ.μ.

    Ασε ρε φιλε να μου πουμε που κατεβαινουν με ερυθρολευκες φανελες την Αλεξανδρας κιολας. Ο κοσμος του Παναθηναικοι, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ δε χανει ματς στον ερασιτεχνη, πρωτοτυπει στη Λεωφορο, βγαζει παθος στα μικρα ματς και προσπαθει οσο μπορει. Αμα ο κοσμος του Παναθηναικου οπως λες "κρυφτηκε" τι να πειτε και εσεις οι γαυροι που για να γεμισετε την λ7 και το γηπεδο σας πρεπει να πεσει χαρτζηλικι; (γιατι και τζαμπα να τους αφησεις δεν θα πανε). Κατα τα αλλα για τους πολιτικους που λες, οχι απλα κανει αγωνα για γηπεδο αλλα συμμετεχει σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΗΣ, σε αιμοδοσιες, σε συλλογη τροφιμων σε χιλιαδυο πραγματα.
    Πηγαινε να πουλησεις αλλου τι προπαγανδα σου ρε ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ 6ΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ και ασε τον κοσμο του Παο στην ησυχια του. Και κοιτα να τα βρειτε εκει στην λ7, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ γιατι δεν λεει να μαλωνετε για τη Χρυση Αυγη και τον ευεργετη της προεδρο σας. Τσατσακια και υπαλληλακια που θα πιασετε εσεις στο στομα σας τον Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. eptasteros131/2/14 6:36 μ.μ.

    Ασε ρε φιλε να πουμε που κατεβαινουν με ερυθρολευκες φανελες την
    Αλεξανδρας κιολας. Ο κοσμος του Παναθηναικοι, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ δε χανει ματς
    στον ερασιτεχνη, πρωτοτυπει στη Λεωφορο, βγαζει παθος στα μικρα ματς και
    προσπαθει οσο μπορει. Αμα ο κοσμος του Παναθηναικου οπως λες "κρυφτηκε"
    τι να πειτε και εσεις οι γαυροι που για να γεμισετε την λ7 και το
    γηπεδο σας πρεπει να πεσει χαρτζηλικι; (γιατι και τζαμπα να τους αφησεις
    δεν θα πανε). Κατα τα αλλα για τους πολιτικους που λες, οχι απλα κανει
    αγωνα για γηπεδο αλλα συμμετεχει σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΗΣ, σε αιμοδοσιες, σε
    συλλογη τροφιμων σε χιλιαδυο πραγματα.
    Πηγαινε να πουλησεις αλλου
    τι προπαγανδα σου ρε ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ 6ΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ και ασε τον
    κοσμο του Παο στην ησυχια του. Και κοιτα να τα βρειτε εκει στην λ7,
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ γιατι δεν λεει να μαλωνετε για τη Χρυση Αυγη και τον ευεργετη
    της προεδρο σας. Τσατσακια και υπαλληλακια που θα πιασετε εσεις στο
    στομα σας τον Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eptasteros131/2/14 6:37 μ.μ.

    Ασε ρε φιλε να μου πουμε που κατεβαινουν με ερυθρολευκες φανελες την
    Αλεξανδρας κιολας. Ο κοσμος του Παναθηναικοι, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ δε χανει ματς
    στον ερασιτεχνη, πρωτοτυπει στη Λεωφορο, βγαζει παθος στα μικρα ματς και
    προσπαθει οσο μπορει. Αμα ο κοσμος του Παναθηναικου οπως λες "κρυφτηκε"
    τι να πειτε και εσεις οι γαυροι που για να γεμισετε την λ7 και το
    γηπεδο σας πρεπει να πεσει χαρτζηλικι; (γιατι και τζαμπα να τους αφησεις
    δεν θα πανε). Κατα τα αλλα για τους πολιτικους που λες, οχι απλα κανει
    αγωνα για γηπεδο αλλα συμμετεχει σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, σε αιμοδοσιες, σε
    συλλογη τροφιμων σε χιλιαδυο πραγματα.
    Πηγαινε να πουλησεις αλλου
    τι προπαγανδα σου ρε ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ 6ΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ και ασε τον
    κοσμο του Παο στην ησυχια του. Και κοιτα να τα βρειτε εκει στην λ7,
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ γιατι δεν λεει να μαλωνετε για τη Χρυση Αυγη και τον ευεργετη
    της προεδρο σας. Τσατσακια και υπαλληλακια που θα πιασετε εσεις στο
    στομα σας τον Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. eptasteros131/2/14 6:38 μ.μ.

    Ασε ρε φιλε μου να πουμε που κατεβαινουν με ερυθρολευκες φανελες την
    Αλεξανδρας κιολας. Ο κοσμος του Παναθηναικοι, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ δε χανει ματς
    στον ερασιτεχνη, πρωτοτυπει στη Λεωφορο, βγαζει παθος στα μικρα ματς και
    προσπαθει οσο μπορει. Αμα ο κοσμος του Παναθηναικου οπως λες "κρυφτηκε"
    τι να πειτε και εσεις οι γαυροι που για να γεμισετε την λ7 και το
    γηπεδο σας πρεπει να πεσει χαρτζηλικι; (γιατι και τζαμπα να τους αφησεις
    δεν θα πανε). Κατα τα αλλα για τους πολιτικους που λες, οχι απλα κανει
    αγωνα για γηπεδο αλλα συμμετεχει σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, σε αιμοδοσιες, σε
    συλλογη τροφιμων σε χιλιαδυο πραγματα.
    Πηγαινε να πουλησεις αλλου
    τι προπαγανδα σου ρε ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ 6ΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ και ασε τον
    κοσμο του Παο στην ησυχια του. Και κοιτα να τα βρειτε εκει στην λ7,
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ γιατι δεν λεει να μαλωνετε για τη Χρυση Αυγη και τον ευεργετη
    της προεδρο σας. Τσατσακια και υπαλληλακια που θα πιασετε εσεις στο
    στομα σας τον Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου