Πολύ κοντά σε Petric



Σύμφωνα με όλον τον σημερινό αθλητικό τύπο, ο Κροάτης επιθετικός Μλάντεν Πέτριτς ,33, είναι με το ένα πόδι στον Παναθηναϊκό και μέχρι την Κυριακή μπορεί να έχει κλείσει και τυπικά.

Αν ισχύουν αυτά τα ρεπορτάζ, μιλάμε για μια πολύ καλή μεταγραφή, ασχέτως αν είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Μην ξεχνάτε πως ο Φιγκερόα ήταν 1 χρόνο μικρότερος.

Μακάρι να έρθει ο Κροάτης και μακάρι να έχει κίνητρο να παίξει μπάλα και να κολλήσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Επειδή ανέκαθεν ήμουν αλλεργικός με τα αθλητικά πρωτοσέλιδα που διατυμπάνιζαν κλεισμένες μεταγραφές, επιτρέψτε μου στην συγκεκριμένη περίπτωση να θεωρώ πως έχουν πέσει μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

ΥΣ: Βέβαια ποτέ μην αποκλείεται και το ενδεχόμενο, να τον χάσουμε στην τελευταία στροφή από κάποια άλλη ομάδα. Αν και το κόβω κομματάκι δύσκολο.

ΥΣ2: Αυτή η εξέλιξη ή τέλος πάντων αυτή η κινητικότητα, δείχνει πως στο τμήμα γίνεται σοβαρή δουλειά και τίποτα δεν είναι παρατημένο στην μοίρα του.

Σχόλια

  1. Dimitris Leto3/1/14 2:07 μ.μ.

    Για να ακριβολογουμε ο Φιγκεροα ειναι 32 μισο, και ο Πετρις ειναι 33 και 3 μερες :P

    Καμια σχεση παντως μιας και ο τελευταιος ειχε γεματες χρονιες μεχρι και περισυ και σε δυσκολο πρωταθλημα μαλιστα οπως το Αγγλικο.

    Προσευχουλα ολοι να γινει, μεγαλος παιχταρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate133/1/14 2:51 μ.μ.

    μεταγραφάρα ΑΝ ολοκληρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοντεύει δεκαετία που έρχεται στις μισές Ελληνικές ομάδες..Παλιά καλός παίχτης .. Για να δούμε αν θα μας κάτσει φέτος.. Και βέβαια όπως πάντα η ομαδα κινείται με ταχύτητα στο μεταγραφικό παζάρι.. ενώ τον Φιγκερόα τον πουλήσαμε νωρίς.. Αντε καλή μας χρονιά !Και φέτος με ελαφάκι .. μας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου