H λογική επικράτησε: Ανανέωσε ο Λαγός


Συμφώνησε στην πρόταση της ΠΑΕ ο Λαγός και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το τριφύλι για τα επόμενα 3 χρόνια. Αν δεν άλλαξε η πρόταση της ΠΑΕ και ο ποδοσφαιριστής απάντησε σε αυτή που του είχε κατατεθεί, τότε να θυμίσω πως ήταν 80.000 τον πρώτο χρόνο, 90.000 τον δεύτερο και 100.000 τον τρίτο.


Όπως και να χει, έγινε αυτό που έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός κρατάει έναν από τους βασικούς, δικούς του νέους και ο Λαγός έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην ομάδα και στην συνείδηση του κόσμου του Συλλόγου, αν συνεχίσει να βελτιώνεται και να αποτελεί μια αξιόπιστη μονάδα.

ΥΣ: Νίκη της διοίκησης, αν σκεφτείτε πως ο Λαγός είχε ακούσει κι άλλες καλύτερα οικονομικά προτάσεις. Και αυτό είναι το πιο δύσκολο και από το να χτίσεις μια καλή ομάδα με λίγα λεφτά. Να την κρατήσεις μακριά από τις σειρήνες.

Σχόλια

  1. Καλα εκανε η διοιηκηση και παρεμεινε σταθερη στη πρωτη της προταση γιατι λεφτα δεν υπαρχουν και αμα υποκύψεις στους εκβιασμούς τους ενως μανατζερ το ιδιο θα κυνηγήσουν να κανουν και οι αλλοι.


    Κατα τα αλλα ο Λαγος εκανε τη σωστη κινηση και για εμας αλλα και για τον ιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο , στον παίκτη και στην διοίκηση. Η ομάδα συνεχίζει δυνατά και κτίζει όσο πιο στέρεα γίνεται το μέλλον της.


    Τα λεφτά δεν ειναι λίγα , για την τωρινή , εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Ο παίκτης επέλεξε την καλύτερη λύση γιατί θα καθιερωθεί στον Παναθηναικό και στην Εθνική ομάδα.


    Κάτι άλλο ακόμη για να το διαβάσουν κάποιοι κακοπροαίρετοι , που έκαναν πικρά σχόλια στην διοίκηση για την πώληση των Μαυρία και Καρνέζη στη Σάντερλαντ και Γρανάδα αντίστοιχα. Ο ΟΣΦΠ των πέτσινων τίτλων και των 30 εκατομμυρίων του Τσου Λου πούλησε τον καλύτερο παίκτη που είχε , τον Βάις (το γκολ στην Παρί) , σε μια ομάδα από το Κατάρ.
    Αρα και αυτοί , άσχετα αν δεν το λένε , θα πρέπει να έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε σορι αλλα δεν μας απασχολεί ποιον και γιατι τον πουλάνε οι γαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποιον πουλάνε , σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει , αν και στην περίπτωση του Βαις , μιλάμε για παίκτη που οι γαυροφυλάδες και τα "ανεξάρτητα" σάιτ τον θεωρούσαν ως νέο Μιραλλάς.


    Το γιατί , μας ενδιαφέρει , ώστε να ξέρουμε αν ο ΟΣΦΠ έχει όντως , -που ακούγεται- από πολλούς , οικονομικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας απασχολεί, αλλά είναι ό,τι πρέπει αυτή η μεταγραφή για συγκρίσεις καταστάσεων. Κάτσε να δούμε και τα αυριανά πρωτοσέλιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati uprxoun tetoia senaria? oti exei oikonomika provlimata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τότε , γιατί πουλάει τον καλύτερό του παίκτη , τον Βαις , που ήρθε ως νέος Μιραλάς;


    Γιατί δανείζεται τον Μαρκάνο για ένα εξάμηνο και δεν τον αγοράζει;


    Είναι δύο περιπτώσεις , που μου κινούν υποψίες , ότι ο ΟΣΦΠ μπορεί να έχει προβλήματα οικονομικής φύσης.


    Από την άλλη , διατηρεί καμιά δεκαριά παραρτήματα στην Σούπερ Λίγκα , αλλά με την κακή οικονομική κατάσταση του Παναθηναικού και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Γ' Εθνική , φαντάζει όπως ο μονόφθαλμος που υπερτερεί των τυφλών.


    Πάντως , η όλη σκέψη μου είναι υποθετική , δεν στηρίζομαι σε αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θετική κίνηση ! Να ολοκληρωθεί και τυπικά να γουστάρουμε .. ! Μακάρι να συνεχιστεί αυτη η προοπτική και σε παίχτες όπως ο Ρισβάνης ο Καπίνο ο Τριάντα ο Μαρινάκης o Xουχούμης και όλοι οι καλοί νεαροί και μη παίχτες. Ο Παναθηναικος σε αυτή τη φάση αυτό είναι το όπλο του οι καλές ακαδημίες με τη δουλειά τοσων χρόνων του Σαμαρά του Ρότσα του Βονόρτα του Σαμιου του Φρατζέσκου του Μάρκου και όλων των άλλων που δουλεύανε από την Παιανία μέχρι κ τώρα στο Κορωπί. Θα πρέπει να συνεχιστεί αυτό και να βελτιωθούνε οι εγκαταστάσεις στο Κορωπι για να ακούμπησουνε τα στανταρ του Παναθηναικού που ονειρευόμαστε.



    Ο Παναθηναικός δε θα πρέπει να κινείται όπως ομαδούλες οπως ο Πανιωνιος και να πουλάει οτι καλό έχει ..Ο Παναθηνακός πρέπει να έχει ισχυρή διοικηση με ισχυρά πορτοφολιά ,Ελληνικό στοιχείο και να μπορεί να αγοράσει οποιοδήποτε παίχτη ξεχωρίζει στην Ελλάδα. Αυτός ήταν ο Παναθηναικός και αυτός πρέπει να στοχεύουμε να ξαναγίνει .Το τι πρέπει να γίνει γνωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου