Τι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Θεέ μου!


Σε μια Κυψέλη που χόρευε ολόκληρη στα συνθήματα του κόσμου του Συλλόγου, οι κορίτσαροι του Γ.Ρούση νίκησαν με 3-1 τα Βριλήσια που ήταν πρώτα στο πρωτάθλημα με μια επιβλητική εμφάνιση. Πλέον απέχουμε 5 βαθμούς από την κορυφή με τα ντέρμπι να συνεχίζονται και τα κορίτσια μας να είναι ικανά φέρουν τούμπα όλο το πρωτάθλημα έτσι όπως παίζουν. Η βελτίωση τους από την αρχή είναι απίστευτη και ανεβάζουν από μόνες τους πιο ψηλά τον πύχη των προσδοκιών μας.

Όσο για τον κόσμο... απλά η καλύτερη φετινή κερκίδα στην Κυψέλη με διαφορά. Θύμισε άλλες εποχές η φάση.

Το άλλο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο -πλέον- Άεκ στην έδρα της. Είπαμε... όλα είναι πιθανά έτσι όπως παίζουν!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από το Leoforos:


Τα Βριλήσσια ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδια και έχοντας την Χαντάβα σε πολύ καλή ημέρα, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με το… καλημέρα, το οποίο έφτασε αρχικά τους 4 πόντους (4-8), ενώ στη συνέχεια ανέβηκε και στους 6 (6-12). Κάπου εκεί όμως οι «πράσινες» άρχισαν να βελτιώνουν την υποδοχή και την επίθεσή τους, ροκανίζοντας την διαφορά. Μάλιστα μετά το 12-17, έκαναν ένα σερί 5-0, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν και αμέσως μετά να προηγηθούν με 19-18. Έχοντας πλέον την ψυχολογία υπέρ τους και με την Μιλοβάνοβιτς να πηγαίνει στο σερβίς μετά το 22-20, οι αθλήτριες του Γιώργου Ρούση δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το πρώτο σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με το προβάδισμα να είναι μία στις «πράσινες» και μία στις φιλοξενούμενες, που στηρίζονταν αποκλειστικά την Τουριάφ και στην Χαντάβα. Τα Βριλήσσια κατάφεραν να ξεφύγουν με 2 πόντους (7-9), αλλά σχεδόν αμέσως ο Παναθηναϊκός με την Γκούζου στο σερβίς έτρεξε ένα σερί 4-0, με αποτέλεσμα όχι απλά να ισοφαρίσει (10-10), αλλά να προηγηθεί με 12-10. Τα Βριλήσσια απάντησαν αμέσως (14-14) και πήραν εκείνες το προβάδισμα με τον άσο της Ριμπέιρο στο 16-17. Αν και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να το ανακτήσει (18-17), το σερβίς της Χαντάβα επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να προηγηθούν με 18-19, ενώ οι επιθέσεις της έκαναν το 20-22. Τα Βριλήσσια είχαν το πρώτο σετ μπολ (23-24), αλλά οι «πράσινες» έκαναν την ανατροπή (25-24), όμως δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0, καθώς έχασαν την ψυχραιμία τους στο τέλος και ισοφαρίστηκαν (25-27).

Το «τριφύλλι» μπήκε στο τρίτο σετ δυνατά και έκανε ότι τα Βριλήσσια στο πρώτο και πήρε νωρίς το προβάδισμα χάρη στο πολύ καλό μπλοκ αλλά και τις επιλογές στην επίθεση. Έτσι έφτασε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με τη διαφορά στο +4 (8-4) όπως δηλαδή είχε κάνει η φιλοξενούμενη ομάδα στο πρώτο σετ. Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει, με τις «πράσινες» να είναι εξαιρετικές στην υποδοχή και στις επιλογές στην επίθεση και κάπως έτσι ήρθε το 16-11. Τα Βριλήσσια προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν, μειώνοντας στους 4 (18-14), με τις παίκτριες του Γιώργου Ρούση να είναι αποφασισμένες να κάνουν το 2-1. Έτσι, το 18-14, έγινε γρήγορα γρήγορα 23-15 με τα Βριλήσσια να έχουν επιθέσεις άουτ, αλλά και αρκετά λάθη, με το σετ να τελειώνει για το «τριφύλλι» με την Μιλιβάνοβιτς να κάνει το 25-19.

Τα σετ: 25-20, 25-27, 25-19, 25-13

Σχόλια

  1. Μπραβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ, τον προπονητή και τη ΘΥΡΑ 13 που "κατεστρεψε" τον ερασιτεχνη!!!!


    ΥΓ καλό κουράγιο στους νοσταλγούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ κουωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου