Δεν έφτασε η ώρα



O κόσμος όπως αναμενόταν γέμισε το κολυμβητήριο στα Ιλίσια στηρίζοντας την ομάδα, η όμαδα όμως όπως...δεν αναμενόταν δεν μπόρεσε να χτυπήσει το ματς και έχασε το ματς ουσιαστικά χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση.

Κρίμα γιατί πολύς κόσμος περίμενε σήμερα πως είχε φτάσει η ώρα να σπάσουμε το σερί ηττών που έχουμε στα ματς με τον γαύρο τα τελευταία...πολλά χρόνια, αλλά η ομάδα δεν παρουσίασε το ίδιο καλό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

Η προσπάθεια είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί, όπως και το πλασάρισμα μας στην πρώτη τετράδα θέλω να πιστεύω πως θα είναι δεδομένο και γιατί όχι και κάτι καλύτερο.

Ο κόσμος επιτέλους δεν δημιούργησε το παραμικρό και έκανε αυτό που έπρεπε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε όλοι μας πως με τα επεισόδια χωρίς λόγο και αιτία, δεν κερδίζουμε τίποτα απολύτως, ούτε είναι πιο σημαντική η καύλα μας για μπάχαλα από τον ίδιο τον Σύλλογο.

Σχόλια

  1. Γενικώς χαμηλά την μπάλα , δεν ξέρω πραγματικά ποιο περιμένατε ότι σήμερα θα κερδίσουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα που όποτε χρειάζεται παίρνει και το βοηθητικό σφύριγμα από τα κοράκια ( σήμερα π.χ δεν χρειάστηκε ) . Χρειάζεται πολλή δουλειά στο πόλο , για να κοντράρουμε τον gayρο . Ο κόσμος ήταν υποδειγματικός όπως είπε και ο προπονητής , αλλά με τέτοια αστυνομοκρατία δύσκολα συγκρατούνται 1.000 άτομα . Σήμερα είχαμε μια πιο light έκδοση της αστυνομοκρατίας που υπήρξε στην Λεωφόρο για να φυλάνε την ομάδα της πουστίας , των κλεφτών και του δημοσίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου