Βιασμός...γιατί γουστάρουν!



Ότι ο Ολυμπιακός πλέον όποτε έρχεται στο ΟΑΚΑ ξεκινάει με -10 από το κόμπλεξ του το ξέραμε. Ότι ο Σπανούλης όποτε βλέπει πράσινα και γεμάτο το κλειστό, τα χάνει και δίνει ρεσιτάλ airballs επίσης το ξέραμε. Ότι η ομάδα με τα κόκκινα όποτε φτάνει στο Μαρούσι συμπεριφέρεται σαν περιφερόμενος θίασος ήταν κι αυτό γνωστό. Αυτό που υποπτευόμασταν ότι παίζει να ισχύει, αλλά σήμερα βεβαιωθήκαμε, είναι πως ο γαύρος τον γουστάρει τον βιασμό του ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σίγουρα την βρίσκουν όλοι εκεί στον Πειραιά.

Προφανώς ο Παναθηναϊκός, ομάδα και κόσμος, δεν θα τους χαλούσε το χατήρι αφού κι εμάς -αν και χιλιοανοιγμένοι- μας αρέσουν τα κόκκινα. Τους τελειώσαμε και από το πρωτάθλημα μετά το Κύπελλο και τώρα το μόνο που μένει είναι να τους τελειώσουμε και από την Euroleague. Τον τρόπο η ομάδα τον ξέρει, ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά.

Παθιασμένη εμφάνιση από τον Κάρι που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και δείχνει στα τελευταία ματς πως αρχίζει και παίρνει δικαιωματικά πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό, αφού στην συγκεκριμένη θέση θέλαμε βοήθειες και ο Αμερικάνος φαίνεται πως θα αποτελέσει για την συνέχεια μια πολύ αξιόπιστη λύση.

Στο κλειστό η ατμόσφαιρα ήταν ωραία και ευτυχώς χωρίς ηλιθιότητες. Η Αστυνομία πήγε να κάνει την δουλειά αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν πέτυχε τον σκοπό της.

Τώρα πάμε μέχρι τους τελικούς με πλεονέκτημα και λογικά βάλαμε τις βάσεις για ακόμη ένα πρωτάθλημα. Σύμφωνοι πως μπορεί να έρθουν και να μας κάνουν το break, αφού στην ζωή όλα γίνονται, αλλά με τόσο κόμπλεξ που κουβαλάνε πως ακριβώς να το κάνουν; Τόσα χρόνια και δεν μας έχουν κερδίσει στο ΟΑΚΑ σε τελικούς πρωταθλήματος...

Επόμενο ματς με την Φενέρ την Πέμπτη. Η μοίρα θα μας παίξει ένα κακόγουστο αστείο...

Σχόλια

  1. Πούτσ@!! [img]http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif[/img] [img]http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif[/img]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον σεβεται κανεις αυτον τον παιχτη. παλι με το παραπονο θα μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραγκιοζης...


    Κλαμα σε καθε φαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να απαιτησουμε αναλογα μετρα στο μπουρδελακι/εξοχικο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δε χαίρεσαι; Και τον αυτοσεβασμό του και την αξιοπρέπειά του χάνει σαν καλός γαύρος που υπέστη πολλαπλή πούτσ... εεε πλύση εγκεφάλου και κωλοβαράει αντί να σκεφτεί πώς θα παίξει. Άξιος.

    υγ: Άσε να μη μιλήσουμε για τα παικτάκια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα ηταν με κανα σαβιολα θα εβγαινε φωτο και ο ιδιος ο πανοπουλος. γνωστο παραρτημα απο τα παλια... αν και τελευταια το παιζει ανεξαρτητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει κάτι να πεις... Να τους πάρει ο Παναθηναϊκός να ενσωματωθούν στην ακαδημία μας και να τους κάνει παικταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι επρεπε να ποζαρουν με τον καγκουρομητρογλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο , συγχαρητήρια σε Πεδουλάκη , Δημήτρη Γιαννακόπουλο , και στους παίκτες. Τουλάχιστον στο μπάσκετ , ο Παναθηναικός κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. A ρε ομαδάρα !!! ΑΝΕΤΗ νίκη ! Από την αρχή περίμενα πως θα κερδίζαμε εξαιρετική δουλειά από τον Πεδουλάκη πάνω στο Σπανούλη. Εντάξει καταπληκτικός Γκιστ Κάρυ και όπως πάντα Δημήτρης Διαμαντίδης ! Ο τελευταίος μπορεί να ήταν λίγο άστοχος αλλά οι αμυνάρες που έπαιξε ήταν μια και μία.. Αυτή είναι και η διαφορα του από τον Σπανούλη .. Μπορεί ο Σπανούλης να έχει μεγαλο επιθετικό ταλεντο αλλά στην άμυνα είναι ανυπαρκτος και οταν ειναι σε κακή μερα μπορει να καταστρέψει την ομάδα του με τις χαζες και τραβηγμενες απο τα μαλλιά αποφάσεις που παίρνει..!

    Μόνο δύο σχόλια για την δεύτερη κατα σειρά νίκη απέναντι στους γαύρους.. Αν τυχον σπάσει ο διαολος το ποδάρι του και χάσουμε από τη Φενερμπαχτσε στην έδρα της προβλέπω επανεμφανίσεις των προπονηταράδων που θέλουνε να πάρουνε τη δουλειά από τον Πεδουλάκη !!

    Κάτι που ξέχασα..μπράβο στο Μαυροκεφαλίδη για χτες.. τον έχω κράξει πολλακις αλλα εχτες ειχε καθοριστική συμβολή στο ματς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχτες η διαιτησια ηταν αρκετα καλή ..πρώτα από όλα να σημειωθεί και αυτό . Γιατι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε άσχημες διαιτησίες.. Εντάξει σίγουρα υπήρχαν καποιες λάθος αποφάσεις αλλα γενικά ήταν μια χαρά..
    Από εκει και πέρα ο Μπαρτζώκας ενώ είναι καλός προπονητής , άλλωστε σήκωσε και την Ευρωλιγκα κακο και άχρηστο δε μπορεις να τον πεις. Είναι όμως σαν χαρακτηρας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ όπως εύστοχα σχολιάστηκε..Δε μπορώ να καταλαβω τι νομίζει οτι θα κερδίσει με αυτη τη γελοία συμπεριφορά. Να διαμαρτύρεσαι είναι θεμιτο αλλά τουλάχιστον να έχεις και κάποιο λόγο ..Αυτός διαμαρτυρεται για να διαμαρτύρεται παίζει θέατρο !

    Δυστυχώς αυτή είναι διαφορά του καλού προπονητή από έναν μεγαλό προπονητή. Ο Ομπραντοβιτς σεβόταν όλους τους αντιπάλους και τους διαιτητες παρότι ηταν οξυθυμος ο Μπαρτζώκας με αυτά τα γελοία που κάνει δε σέβεται ούτε τον εαυτό του. Ο δε Πεδουλάκης είναι πάντα κύριος στη συμπεριφορά του και αυτό τον τιμα ιδιαιτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να φέρουν αυτά τα δυο παιδιά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού άμεσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδη έτυχε να ακούσω τον υπεύθυνο του συνδέσμου στο ραδιόφωνο μιλάμε για άνθρωπο με I.Q πιθηκού ή και πιο χαμηλά .. Ελπίζω στην ΠΑΕ Ξάνθη να μην ακούσουν τους πιθηκους και έστω και αργα να μη καταδικάσουνε αυτά τα παιδιά επειδη φωτογραφήθηκαν με έναν παίχτη που βλέπουνε ως ίνδαλμα τους .

    Όμως επειδή δε πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας καλό θα είναι την ίδια αντίδραση να είχαμε αν για ένας δικός μας ποδοσφαιριστής εβγαινε μια φωτογραφία με τον Σαβιόλα π.χ . Εκεί θα ήθελα να μας δώ πως θα αντιδρούσαμε .. Πιστεύω ορισμένοι θα είχαν την ηλίθια αντίδραση των " οπαδών " της Ξάνθης γιατι εδώ που τα λέμε η βλακεία είναι ανίκητη σε αυτούς τους κύκλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή για να καταλάβω, στη δεύτερη παράγραφο έμμεσα βάζεις στην ίδια κατηγορία τον Παναθηναϊκό και τη Ξάνθη;


    Εμένα οι υπάλληλοι του Μαρινάκη, γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Σαβιόλα αν δεν το ξέρεις, μου έχουν κλέψει δεκάδες πρωταθλήματα, που θες και φωτογραφιούλες ανωτερότητας. Ο Παναθηναϊκός τη πρόβλημα έχει δημιουργήσει στη Ξανθούλα;;


    Το παράδειγμά σου είναι στη καλύτερη περίπτωση ΑΚΥΡΟ και στη χειρότερη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Θα συγκρίνεις τι αντίδραση θα είχαμε εμείς αν ένας παίκτης μας ακαδημιών φωτογραφιζόταν με τον Σολτάνι της Ξάνθης, όχι με το Σαβιόλα του ΠΟΥΣΤΗ. Έτσι θα το συγκρίνεις εξυπνούλη.


    Σε αυτούς αντίπαλος είναι ο Πανθρακικός όχι ο Παναθηναϊκός γι' αυτό τρώνε κράξιμο, στο λέω γιατί κάνεις ότι δεν το κατάλαβες.


    ΛΥΠΑΜΑΙ γι' αυτούς τους 3 που σου βάλανε και θετική ψήφο (αν δεν είσαι ο ίδιος με διαφορετικά PC και για το Panathinaikos Press που φιλοξενεί τέτοια σχόλια αναπάντητα...


    Την επόμενη για να δείξεις ανώτερος να προτίνεις φωτογραφιθεί ο Παππάς και με τους Σπανούλη Περπέρογλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελα ενταξει πλακα μας κανεις.... εισαι καλο γαυροτρολλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει αληθινός Παναθηναϊκός που μου έβαλε αρνητική ψήφο (άρα θα έχει και account στο blog) επειδή πρότεινα να πάρει η ομάδα μας παίκτες??? Ρε PanathinaikosPress τι γίνεται εδώ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπάρχει αληθινός Παναθηναϊκός που μου βάζει αρνητική ψήφο (άρα θα έχει και account στο blog) στον dimpaogate13 επειδή πρότεινε να πάρει η ομάδα μας παίκτες??? Ρε PanathinaikosPress τι γίνεται εδώ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κάθε επισκέπτης που έχει Disqus (την πλατφόρμα σχολίων) λογαριασμό μπορεί να ψηφίζει ένα σχόλιο. Άρα δεν είναι απαραίτητα και Παναθηναϊκοί όσοι ψηφίζουν. Αυτό δεν μπορώ ούτε να το επεξεργαστώ, ούτε να ελέγξω τι ομάδα είναι αυτοί που τα κάνουν.


    Σχετικά με τα σχόλια επειδη το ανέφερες πιο πάνω, ο καθένας γράφει ό,τι πιστεύει και κρίνεται από τους υπόλοιπους.


    Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να βγουν φωτο με το σαβιολα και μετα να την βαλες αφισα στο δωματιο σου αφου σου αρεσει οπως λες και δεν εχεις προβλημα


    κουρασες με αυτα τα τσιτατα που τα πετας μονο και μονο για προκαλεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι το καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι κακό να πέσει και κανένα ban σε account που συστηματικά δημιουργούν θέματα, δήθεν φορώντας πράσινο κασκόλ...


    Απλά να έχουμε το νου μας, γιατί αν το αφήσουμε έτσι σε λίγο καιρό θα γράφω "Ζήτω ο Παναθηναϊκός" και θα μαζεύω 1 θετική ψήφο και 5 αρνητικές...


    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. είναι προφανές νομίζω ποιος βάζει αρνητικές ψήφους ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου