Κάζο στο Αγρίνιο



Το 2014 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού η ομάδα είχε να κάνει τόσο άσχημο παιχνίδι από το ματς με τον Πλατανιά., και αφήσαμε 3 βαθμούς στην έδρα του Παναιτωλικού. Αποφεύγω χαρακτηρισμούς του στυλ "ανύπαρκτος" γιατί πολύ απλά κάποτε η ομάδα θα έκανε και ένα τόσο άσχημο παιχνίδι.

Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία που ενοχλούν για τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Πρώτον ότι ο Παναιτωλικός δεν έπαιξε καλύτερα. Κέρδισε δίκαια, αλλά ούτε περισσότερες φάσεις είχε, ούτε σε έπαιζε στο μισό γήπεδο. Έφαγες το γκολ από στιγμή αδράνειας της άμυνας σου και μετά είχες την δυνατότητα να κλείσεις τον αντίπαλο στα καρέ του. Όμως δεν το έκανες και άφηνες τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος.

Δεύτερον, έχεις φτάσει στα τελευταία λεπτά του ματς και ασκείς μια...light πίεση με κύριο χαρακτηριστικό τα τακουνάκια και την προσπάθεια ,στις τελευταίες ευκαιρίες που σου δίνονται για να ισοφαρίσεις, να κάνεις τριγωνάκια στην μικρή περιοχή του αντιπάλου με όλη την ενδεκάδα τους παρατεταγμένη. Αυτά δεν επιτρέπονται όταν είσαι πίσω στο σκορ.

Κάτι άλλο να σχολιάσω δε νομίζω πως έχει νόημα. Ένα κακό παιχνίδι, ένα κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα θα δουλέψει και θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στο ματς με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο. Το θέμα είναι όμως ότι αυτοί οι βαθμοί θα μας λείψουν για το καλύτερο πλασάρισμα που ψάχνουμε.

Σχόλια

  1. Δεν ξέρω πώς το είδατε εσείς, εγώ που ήμουν μέσα σήμερα έπαθα σοκ. Δεν την περίμενα τέτοια εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όλοι παίκτες , προπονητές και τα στελέχη της Παναθηναικής Συμμαχίας έμειναν στο ζεστό και ευχάριστο κλίμα των Χριστουγεννιάτικων Εορτών. Πρέπει , άπαντες να καταλάβουν ότι , ειδικά φέτος , δεν υπάρχουν διακοπές , δεν υπάρχει εφησυχαμός , η ομάδα κυνηγάει με πάθος και αυτοσυγκέντωση την 3η θέση που θα την οδηγήσει στα play offs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιποτα δεν καναμε αδερφε , ημασταν απαραδεκτοι


    κ ας σταματησει καποια στιγμη το αστειο με 30 δεξι μπακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι αρχές του νέου έτους , μας βρίσκει να γκρινιάζουμε για την απόδοση της ομάδας μας.

    Προσωπικά , έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών και την διάθεση για δουλειά του προπονητικού τιμ.

    Όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι δυνατότητες , υπάρχουν και γίνονται πραγματικότητα , όταν υπάρχει διάθεση για πολλή δουλειά και εγρήγορση. Η ομάδα μας είναι , εν γένει , ένα νεανικό σύνολο που προσπαθεί να κάνει μια καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα. Άλλωστε , για φέτος , το τεχνικό επιτελείο ξεκαθάρισε από νωρίς τους στόχους: δεν πάμε για πρωτάθλημα.

    Όσο , και αν με θλίβει το γεγονός , ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει φέτος πρωταθλητισμό , άλλο τόσο και περισσότερο με ευχαριστεί , το γεγονός , ότι μπαίνουν οι βάσεις για μια ομάδα που αποτελείται από νέους και ελπιδοφόρους παίκτες που μάχονται μέχρι τελικής πτώσης και τα δίδουν όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό που λέμε μαχητική ψυχή.

    Φυσικά , με τα έως του 2013 αποτελέσματα , η ομάδα αυτή με γέμισε αισιοδοξία ότι τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο χρόνο και με την προσθήκη κάποιων αξιόλογων παικτών θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα.

    Όμως , για να γίνουν αυτά και να μην χαθεί η μπάλα , όπως πέρυσι , θα πρέπει οι παίκτες , το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Συγκέντρωση , σημαίνει ότι αφοσιώνονται ψυχή και σώματι στον στόχο που έχουν: διεκδίκηση της 3ης θέσης , για την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι οι διακοπές περιορίζονται στις 2~3 μέρες το πολύ και οι υπόλοιπες μέρες αν και
    εφόσον υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος , κυλούν με προπονήσεις και παροχή γνώσεων από τους προπονητές.

    Πρέπει να το καταλάβουν όλοι , ότι μόνο με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο , η ομάδα θα παραμείνει ψηλά. Αυτό με ότι συνεπάγεται , δηλαδή , από τη στέρηση απολαύσεων της προσωπικής ζωής , με αντάλλαγμα την καταξίωση από την υψηλή βαθμολογική θέση της ομάδας.

    Η διοίκηση πρέπει να ενστερνιστεί αυτό το γεγονός , περισσότερο από τους υπολοίπους . Οι νέοι παίκτες πρέπει να προσέχουν , οι προπονητές πρέπει να είναι κέρβεροι και ο Αλαφούζος δεν πρέπει να δίδει άδειες 8 ή 15 ημερών. Τέτοιες άδειες , δεν υπάρχουν. Κακώς δόθηκαν στην διάρκεια των φετινών εορτών. Η ομάδα μας κάνει αγώνα για να επανέλθει εκεί που βρίσκονταν , υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και έχουμε να δώσουμε πολλές και σκληρές μάχες με αντιπάλους που είναι παραμάγαζα του ΟΣΦΠ.

    Συνεπώς να μαζευτούν όλοι , να αρχίσουν σιγά-σιγά να μπαίνουν στο κλίμα του πρωταθλήματος και η διοίκηση να προσέξει ώστε άλλη φορά να μην δώσει παρατεταμένη άδεια στους παίκτες και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Έχουμε αγώνα μπροστά μας , ξεκούραση και χαλάρωση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό
    μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόνος...δυσβασταχτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμιά άλλη εξυπνάδα έχεις να πείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ μάλλον έχεις μεγαλύτερο κομπλεξικε,απ τις φαπες στο ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙ αυτο ξημερωβραδιαζεσαι εδω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου