Γκέλαρε ο γαύρος στο Περιστέρι και βγήκε ο κερατάς να μιλήσει για διαιτησία.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ


Δεύτερη γκέλα για τον γαύρο στο πρωτάθλημα παραρτημάτων του και ο Σ.Θεοδωρίδης βρήκε αμέσως την αιτία του προβλήματος. Η διαιτησία!

Αντιπροσωπεύει πλήρως το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει η ομάδα από τον Πειραιά.

Διαβάστε και τις δηλώσεις του για να γελάσετε:


Οι φίλαθλοι είδαν τι συνέβη. Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί. Πέντε από τους παίκτες μου βαστάνε τα πόδια τους. Υπήρχαν καθυστερήσεις δεκάλεπτες στο πρώτο ημίχρονο και δόθηκαν τρία λεπτά. Μάλλον είχε χαλάσει το χρονόμετρο κάποιου. Πρέπει συνολικά να μην παίχτηκε ποδόσφαιρο για 15 περίπου λεπτά. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μην εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανονισμούς και να προστατεύει την ακεραιότητα των παικτών.

Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τους παίκτες και εκπροσωπούμε και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Παίζουν καθαρά τα παιδιά και τώρα όλοι μέσα βαστάνε τα πόδια τους. Εύχομαι να βάλουν μυαλό οι άρχοντες των αγώνων και να δίνουν το κάθε σφύριγμα και προπαντώς τα εσκεμμένα χτυπήματα. Η φάση του Ολαϊτάν που φεύγει μόνος του και σηκώνεται οφσάιντ διαμορφώνει αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ελληνική διαιτησία έστω και με αυτά τα σφάλματα. Σε ατμόσφαιρες όπως αυτή στο Περιστέρι, που δεν την έχω συναντήσει ούτε στην Τούμπα, πρέπει να μην φοβούνται και να σφυρίζουν ότι βλέπουν. Όταν βλέπουν εσκεμμένα χτυπήματα να εφαρμόζουν τους κανονισμούς

Σχόλια