Επιτέλους η τύχη φόρεσε και πράσινα!



Για πρώτη φορά φέτος είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν πληρώσαμε το κακό δεύτερο ημίχρονο που κάναμε. Η νίκη ήρθε και καλώς ή κακώς αυτό που μετράει είναι οι 3 πόντοι. Δεύτερο ματς που η ομάδα δεν ενθουσίασε όπως έκανε στα τελευταία παιχνίδια του 2013. Η παρουσία του κόσμου ικανοποιητική με την Θύρα 13 να ναι για ακόμη μια φορά όπως πρέπει.


Όσον αφορά τα της ομάδας, η αλήθεια είναι πως στα τελευταία 2 ματς έχουμε κάνει κοιλιά και δεν συνεχίζουμε την σταθερά ανοδική πορεία που είχαμε. Και να σας πω την αμαρτία μου, δεν ξέρω αν στην παρούσα φάση αξίζει πιο πολύ να έχουμε ανοδική αγωνιστική πορεία που δεν συνοδεύεται με θετικά αποτελέσματα ή προβληματικές εμφανίσεις που όμως θα φέρνουν νίκες.

Το παράδοξι όμως σήμερα ήταν άλλο και είχε να κάνει με αυτό που δήλωσε ο Αναστασίου. Πως για πρώτη φορά είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν φάγαμε γκολ όταν ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες και έχανε τα άχαστα.

Το κλίμα στην Νέα Σμύρνη μετά το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει πάντως να είναι πολύ βαρύ, αφού όλη η ομάδα τους θύμιζε καμικάζι μίας αποστολής. Δεν ξέρω αν μόνο σε μένα φανήκαν έτσι, αλλά μια φιλική συμβουλή προς τους οπαδούς του Πανιώνιου. Αν η ομάδα σας αγωνίζεται έτσι σε κάθε αγώνα, τότε είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσει να πέσει. Αν ο λόγος που αγωνιζόντουσαν τόσο σκυλιασμένα ήταν άλλος και είχε να κάνει με δωράκια οικονομικής (και όχι μόνο) φύσεως, τότε πρέπει να την ψάξετε λίγο, γιατί δεν σας τιμάει καθόλου σαν Σύλλογο.

Επόμενο ματς με την Βέροια πάνω όπου και θα ανέβει κόσμος κανονικά (εκτός κι αν φοβούνται κι εκεί τον κόσμο μας). Πολύ δύσκολο ματς κι ας είναι τρίτοι από το τέλος...

Σχόλια

  1. Τέζα τα ματάκια μας στα τελευταία παιχνίδια.. Ευτυχως χάσανε ένα σωρό τετ α τετ..πέναλντυ και κτλ και δεν φέραμε ακόμα ένα αρνητικό αποτελεσμα εντός έδρας.. Και βέβαια για ενίσχυση σημαντική ούτε λόγος.. Πήραμε τον Πέτριτς στα 34 που δεν τον ήθελε κανείς και θα είναι σε 2-3 βδομάδες έτοιμος..Δηλαδή καλό Φλεβάρη.. Όλα καλά..!! Τώρα για την άμυνα που βλέπουμε αυτόν τον Κουτρουμπη πιο αργός απο ριπλει για τις τρυπες στο κέντρο ..δε πειραζει ! Εμεις να μαστε καλα και ο Αλαφούζος και οσοι ζούνε από τον Παναθηναικό

    Δυστυχώς η ομάδα φέρνει θλίψη πολύ περισσότερο η διοίκηση που συνεχίζεται να καρπώνεται από τον Παναθηναικό και ν τον βυθίζει στη μετριότητα..

    Ναι σήμερα κερδίσαμε αλλά αυτή ομάδα τα τελευταια χρονια είναι τοσο μετρια που ούτε τις νίκες δε μπορεις να χαρείς όταν σκεφτεσαι την περιρρεουσα ατμοσφαιρα..Περαστικα μας ..

    O Γιαννακόπουλος θα βάλει τελικά τα λεφτά .. ? Πάει και αυτο ξεχάστηκε..Μακάρι να κανω λαθος χιλιες φορες μακαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά ηρέμησε... γίνεσαι λίγο υπερβολικός νομίζω. Ενάμιση ματς δεν παίξαμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ειμαι υπερβολικός γιατι τα καταφέρανε να με ξενερώσουνε . Δεν εχω χάσει ματς για ματς αλλα τα τελευταια χρόνια και ειδικά πέρυσι και φέτος δε μπορεις να χαρείς . Οι νίκες με κάτι ομαδούλες ερχονται μετά από μάχη και ακόμα και μετά από ενα καλό αποτέλεσμα που θα αναθαρρήσεις και θα πεις λες να πάμε καλύτερα? ( πχ με Λεβαδειακό ) έρχεται ο καθε Παναιτωλικος και μας κερδίζει άνετα. Απογοητευση και πικρα για εμένα. Και με το μνημονιο δε παμε πουθενα..τελοσπαντων καληνυχτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν διπρόσωπος. Ήμουν στην θύρα 11 του γηπέδου και παρακολούθησα το ματς από μέσα , συνεπώς η εκτίμηση μου γίνεται βάση γεγονότων και όχι όπως τα δείχνει η κάμερα του συνδρομητικού. Όσοι έκατσαν στο σπίτι τους και είδαν το ματς από τον καναπέ , σας κάνω θερμή παράκληση , τα σχόλια σας να είναι λίγα και γενικόλογα , και προπαντός όχι αφορισμοί και προσωπικές αναφορές σε παίκτες ή τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ας μην ξεχνάμε , ότι κάποιος , που ήταν πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , αυτή την στιγμή καταζητείται από το Ελληνικό Κράτος την Ιντρεπόλ για οικονομικά εγκλήματα.

    Ο σημερινός Παναθηναϊκός , γενικά , ήταν τυχερός. Θα έπρεπε να είχε καθαρίσει το ματς στο α’ ημίχρονο , όταν ο Καρέλλης έχασε το τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου και είχε την κεφαλιά στο δοκάρι. Αυτές οι ευκαιρίες , δεν χάνονται , γιατί η μπάλα τιμωρεί.

    Στο α’ ημίχρονο , μου προκάλεσε θετική εντύπωση , το ασφυκτικό πρέσσινγκ των γηπεδούχων , τα πολλά κλεψίματα της μπάλας και η ένταση που επέβαλλαν οι παίκτες μας με το παιγνίδι τους στον Πανιώνιο. Υπήρξε στιγμή , που υπό την πίεση της ομάδας μας , οι παίκτες του αντιπάλου τα είχαν χαμένα.
    Είχαν μείνει ακίνητοι , αν είχαμε προσέξει λίγο περισσότερο και ήμασταν ψυχραιμότεροι θα είχαμε φορτώσει τον Πανιώνιο με τρία γκολ.

    Συνεπώς το α’ ημίχρονο κύλησε εξαιρετικά καλά για την ομάδα μας και τίποτε δεν προδίκαζε την κατακόρυφη πτώση της ομάδας στο δεύτερο.

    Επειδή , από πολλούς φίλους της ομάδας , αναζητούνται οι λόγοι της κάμψης στο 2ο ημίχρονο , ή τα κενά διαστήματα που υπάρχουν , η άποψή μου είναι ότι από το 65 λεπτό και εντεύθεν πέφτει κατακόρυφα η απόδοση των Μέντες και Πράνιτς με αποτέλεσμα το κέντρο να μην δουλεύει και το φορτίο αυτό να το επωμίζεται η άμυνα.

    Να ξεκαθαρίσουμε , ότι παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα , όπου ο ΟΣΦΠ έχει εξαγοράσει όλες τις ομάδες πλην Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Αυτό , αποδεικνύεται εύκολα , κυρίως , από τους δανεικούς παίκτες , που οι πλειονότητά τους ανήκει στον Ολυμπιακό. Επομένως τι μπάλα να παίξουν , όταν θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Σχεδόν τίποτα , όμως , απέναντι στον Παναθηναϊκό βάζουν τα δυνατά τους για να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Είναι αφελές , κάποιοι να μη πιστεύουν , ότι με τόσο χρήμα που παίρνει ο ΟΣΦΠ από το Τσάμπιονς Λίγκ , να διστάσει να εξαγοράσει ομάδες που βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής κατασκευής.

    Στο 2ο ημίχρονο κάναμε φοβερή κοιλιά , ευτυχώς που η κάμψη της απόδοσης της ομάδας μας δεν είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το ματς.

    Οι νέοι παίκτες πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ πολύ σκληρά. Για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου. Έβλεπα τον Δώνη , που είναι υιός του τρένου. Έπαιζε φοβισμένα , με πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Ταπεινότητα και σωφροσύνη από όλους , θα έρθει και η στιγμή που θα γευτούμε την χαρά του πρωταθλητή , τώρα όμως , οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο οφείλουν να δουλέψουν.

    Τώρα θέλει περισσότερη προσοχή και δουλειά , γιατί είναι ο 2ος γύρος , και οι ομάδες μαζεύονται και οριοθετούν τους στόχους τους για την φετινή σεζόν.

    Και κάτι άλλο : Στο γήπεδο βρίσκονταν 7,800 θετές σύμφωνα με το σάιτ της Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι θεατές ση Λεωφόρου ανέρχονταν στους 11,000 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κακη εμφανιση, κραταμε μονο τους 3 ποντους και το πρωτο ημιχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για το δωνη αντιθετα με σενα λεω για καλες μεταβιβασεις, εγκεφαλικο παιχνιδι αλλα πολύ σοφτ παρουσία. έκαιγε το παιχνιδι, βαλε τα ποδια σου στη φωτια ντε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι στους Παναθηναϊκούς πρέπει να πουλάνε μιζέρια, επειδή αυτό είναι εμπορικό, είναι από τα μεγαλύτερα ψέματα - καραμέλες που έχω ακούσει...


    Ας δούμε πόσο πουλούσαν οι φυλλάδες τότε που πέρναμε Σισσέ και Ντάμπλ και πόσο πουλούσαν πέρυσι που τερματίσαμε 6οι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως αναφέρει και ο press σε βλέπω αρκετά υπερβολικό εκτός εάν εσύ περίμενες φέτος η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο αλα Μπαρτσελόνα κάθε αγωνιστική.
    Για τον Πέτριτς ακόμα δεν ήρθε τον έβγαλες άχρηστο κάτσε να τον δούμε πρώτα στο γήπεδο έτσι και αλλιώς τα πάντα θα κριθούν μετά τον Φλεβάρη Το ότι δεν γουστάρεις την διοίκηση Αλαφούζου είναι σεβαστό και εγώ θέλω να υπάρξει ένας άνθρωπος που να βάλει χρήματα και να έχει ηγετική στόφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψεμα? Καραμελα?


    Δε διαβαζεις σχολια παναθηναικων να δεις τοτε τι γουσταρει ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με τον πουσταρα αιωνιο ουτε το 5-3 δεν ειχαμε χαρει.... ο ενας σκοραρε με καθε δυνατο τροπο, με το δεξι με το αριστερο με το κεφαλι με με και ο πουθενας τζουλης τους εφερε κοντα στο σκορ.... δεν πειραζει ας μας χαμογελασει κ μια φορα η τυχη φετος.... ας το χωνεψουμε οτι θα ζησουμε 2-3 σεζον δυσκολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν Παναθηναϊκοί που λένε π.χ. να μη μιλάμε για τη διαιτησία, για παράγκες κτλ γιατί γινόμαστε γραφικοί, άλλοι που όταν ήταν ο Πατέρας λέγανε να φύγει, τώρα που είναι ο Αλαφούζος πάλι δε τους κάνει, χωρίς να προτείνουν ποτέ τίποτα καλύτερο. Εγώ αυτούς δεν τους θεωρώ Παναθηναϊκούς, απλά νομίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι το παιχνιδάκι τους που θα βγάλουν πάνω σε αυτό όλα τα προβλήματά τους χωρίς ποτέ να προσφέρουν τίποτα.


    Εγώ αναφέρομαι σε Παναθηναϊκούς με συνείδηση και σε αυτούς δεν τους αρέσει η μιζέρια, μόνο η μάχη και η αισιοδοξία ότι σύντομα πάλι όλα δικά μας θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου