Aυθεντική δημοσιογραφία...με χαρτάκι!



Σε ότι έχει να κάνει με την Ελληνική Δημοσιογραφία/Αθλητικογραφία ένα είναι πλέον το σίγουρο στις μέρες μας. Πως πλέον σε ότι έχει να κάνει με θέματα ηθικής και αξιών είναι...ακατέβατη. Gazzetta, Sport24 και Sport Fm είχαν την ίδια ....έμπνευση τίτλου σχετικά με την πρόταση της Φούλαμ για τον Μήτρογλου.

"Δεκαπέντε ακατέβατα.."

Αυτό το χαρτάκι έδωσε ο Καραπαππάς για να δείξει πόσο σκληρή είναι στα deals η ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα μεγαλύτερα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας μας ενημέρωσαν σχετικά..

Σχόλια

  1. 3 στο γαύρο του Βόλου ..Πρέπει να φανεί η διαφορά των δύο ομάδων στο χορτάρι . Όσο για το τεστ αναφορικά με την προστασία της ομάδας εξωαγωνιστικά δεν χρειάζεται να δούμε το αυριανό ματσάκι για να καταλάβουμε ..ίσα ίσα τα πράμματα πάνε όλο και χειρότερα . Το χειρότερο είναι όμως οτι είναι με την αγωνιστική μας αδυναμία αρκετες φορές η διαιτησία και η παράγκα δε χρειάζονται καν να βάλουνε τα μεγάλα ματς γιατι βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.


    Η κλήρωση για το Κύπελλο ήταν η ιδανική για να πάει ο Παναθηναικός τελικό , καλύτερα δε γινόταν. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε στον τελικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zafeiris Mouskas29/1/14 9:36 π.μ.

    Εκεί θα είμαστε,να τους βοηθήσουμε να γαμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ τελικα τι ομαδα εισαι? Παναθηναϊκος εδω και γαυρος στο contra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zafeiris Mouskas29/1/14 10:50 π.μ.

    Λίγο να κάτσεις να τσεκάρεις τα post μου θα καταλάβεις αν σου φαίνονται σοβαρά ή όχι.Δε φαντάζεσαι τι γέλιο έχω ρίξει σε αυτό το contra.Αλλά τα θέλει και ο πρωκτός των δικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως το σημαντικό για μένα είναι άλλο. Ότι σε 3 μήνες γίνονται δημοτικές εκλογές και ο Μπέος κατεβαίνει υποψήφιος... Αν μπορούσε με οποιοδήποτε τρόπο να αποκλείσει το Παναθηναϊκό και να βγει για πρώτη φορά στην ελληνική αθλητική ιστορία, ομάδα από Β Εθνική στην Ευρώπη, τότε σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι και ότι αν το καταφέρει θα βγει πρόεδρος Βόλου αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aπόλυτα λογικός συνειρμός.
    Υπομονή λίγες ώρες.
    Όπως και να χει η πρόκριση πρέπει να καθαρίσει από σήμερα. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου