Για πλάκα στους "4" με τέσσερα


Εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας που είχε άκρως επιθετικές διαθέσεις και απέδωσε στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ. Σκόρερ οι Ατζαγκούν, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλης. Μόνο αν αυτοκτονήσουμε στον Βόλο, δεν θα περάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.


Η ομάδα μας τελικά δήλωσε παρών και μάλιστα βροντερό στο πιο σημαντικό μέχρι στιγμής αγώνα της σαιζόν. Ο Ολυμπιακός Βόλου τελικά μόνο ομάδα που θα μας δημιουργύσε εμπόδια δεν ήταν, αφού σε καμία περίπτωση δεν κατέβηκε στην Λεωφόρο για να διεκδικήσει κάτι πλην του 0-0. Αυτό το πέτυχε μέχρι το 48' με τον Κουκουλάκη να μην σφυρίζει 3 παραβάσεις για καραμπινάτα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Τελικά ο Παναθηναϊκός δεν του έκανε το χατήρι, αφού είχαμε κατέβει για να πάρουμε νίκη που θα μας έδινε πρόκριση από το πρώτο ματς και ευτυχώς αυτό το πετύχαμε.

Είναι δεδομένο -αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο- πως θα περάσουμε στα ημιτελικά, όπου εκεί θα βρούμε τον Όφη ή τον Πανιώνιο (ο Όφη κέρδισε σήμερα 2-0 στην Κρήτη). Για να μην περάσουμε θα πρέπει να γίνουν και να κάνουμε παράλληλα εγκλήματα καθώς το 4-0 δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης για την ομάδα-παράρτημα του Μαρινάκη.

Το θετικό είναι πως σήμερα είδαμε και καλή εμφάνιση και πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ. Όλα αυτά προφανώς είναι σημάδια δουλειάς. Κάτι καλό χτίζεται και πρέπει να στηριχτεί με κάθε τρόπο.

ΥΣ: Καλό είναι ο Καρέλης να δουλέψει τα τελειώματα του, γιατί ένα θεματάκι το χει.

ΥΣ2: Ο Κουτρουμπής μήπως είναι πιο αποδοτικός αν παίζει μπροστά από τα μπακ; Βέβαια εκεί θέλει διπλάσιο τρέξιμο και δεν ξέρω κατά πόσο το χει.

Σχόλια

  1. Η ομάδα μπήκε όπως έπρεπε και νίκησε εύκολα.


    Άμα δεν υπήρχε αυτός ο ξεφτιλισμενος (να 'ταν και ο μόνος) κόρακας το σκορ θα ήταν 6+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ομάδα ! Όπως πρέπει σήμερα και πολλά γκολ και πρόκριση και ωραία μπάλα και ροτέισον για να ξεκουραστούνε οι παίχτες. Εξαιρετικός ο Ζέκα σήμερα ήταν παντού.
    Η ομάδα να συνεχίσει έτσι έρχονται αρκετά πιο δύσκολα ματς τις επόμενες βδομάδες. Ο ολ. βόλου είναι μικρή ομάδα με τελειωμένους παίκτες ομάδα β ' εθνικής και έτσι όπως έπρεπε του " φερθήκαμε " .Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά και ΝΙΚΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και ένα ακόμα, στο πρώτο ημίχρονο στο 25 αν δε κάνω λάθος το λεπτό πάλι στον Μπεργκ! Είναι η φάση που ο Μπεργκ κάνει με το ζόρι ένα πλασέ ενώ είχε βγει τετ α τετ με το τερματοφύλακα τους. Και κάνει με το ζόρι γιατί πάλι τον κρατούσαν από το δεξί χέρι και τον έριξαν κάτω. Είναι κλασική περίπτωση...

    Συνολικός απολογισμός;; 3 πέναλτι που δεν δόθηκαν. όλα στο Μπεργκ και ένα ανύπαρκτο οφ σάιντ που δόθηκε στον Μπεργκ με το που είχε βγει ξανά τετ α τετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πεις Νίκο. Κάποια στιγμή , και αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους Παναθηναικό , αλλά δεν στηρίζουν την διοίκηση και κατ' επέκταση και την ομάδα , ελπίζω ότι θα καταλάβουν ποιό είναι το καλό του Παναθηναικού και θα τη βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά τον Νικολογιάννη τον θεωρώ ΑΠΑΙΣΙΟ ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Αν αυτό που έγραψε τώρα είναι ασυναρτησία, τη προηγούμενη φορά που έγραφε ότι αν νικήσουμε το πλατανιά φεύγει ο Αναστόπουλος και δεν έφυγε τι ήταν;; Λες και μας νοιάζει αν θα φύγει ή θα μείνει ο Αναστόπουλος στο πλατανιά...


    Πάντως αυτό που έγραψε τώρα ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ! Ήταν η πρώτη σκέψη που είπα στο φίλο μου που πήγαμε γήπεδο. 4-0 αντί 8-0 του λέω μόλις τελειώνει. Έτσι θα έγραφε το αντίστοιχο Φως. Αλλά στη προκειμένη περίπτωση έχεις 4 γκολ, 3 πέναλτι που δεν δίνονται, 2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ, 1 Ανύπαρκτο οφ σαιντ σε τετ α τετ.... Δηλαδή όντως 4-0 αντί 8-0...


    Αλλά θα προτιμούσα να μην ασχοληθούμε παραπάνω με ανθρώπους τύπου Νικολογιάννη, ούτε να τους διαβάζουμε ούτε να απαντάμε, ούτε τίποτα, αυτή είναι η πλέμπα του Παναθηναϊκού μας... Μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αυτό είναι πέναλτι μαρς που λες και αυτό που γράφω εγώ παρακάτω, αν τη θυμάσαι τη φάση.


    Αλλά είναι άδικο να μιλάμε από τώρα για δυναμικότητα του ρόστερ. Η κριτική για δυναμικότητα του ρόστερ θα γίνει του χρόνου που θα μπορείς να ξανοιχτείς λίγο περισσότερο και να κάνεις συγκεκριμένες μεταγραφές. Φέτος ακόμα χτίζεις ομάδα. Ο Λαγός που ανανεώσαμε είναι χτίστης, τον κρατάς για να βοηθήσει και να σου καλύπτει χώρους όχι για να νικήσει (μόνος του) τη Μπάγερν. Γι' αυτό λέω από τη νέα σεζόν θα τεθεί η συζήτηση για τη δυναμικότητα του ρόστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράψε λάθος!
    Λάθος εικόνα τράβηξα..
    Για το άρθρο του για μπεργκ μητρογλου και όσα λέει μέσα αναφερόμουν..
    Κάτσε να το αλλάξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ30/1/14 1:28 μ.μ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι περισσότεροι είναι θετικά κείμενοι και υπάρχει και ένα ποσοστό κοντά στο 35~40 % που για καθαρά ιδιοτελείς λόγους δεν την στηρίζει.

    Πάντως , όπως καταλαβαίνεις η ομάδα τώρα δημιουργείται και φτιάχνει χαρακτήρα. Άρα η λογική , του ότι μικραίνουμε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γιατί , αν η παρούσα διοίκηση δεν έβαζε ως πρώτο μέλημα την επιβίωση του Παναθηναικού , τώρα η ομάδα μας θα έκανε παρέα στην ΑΕΚ της Γ' Εθνικής. Και ξέρεις πλην ελαχίστων παραγόντων του Παναθηναικού , οι περισσότεροι θα ήταν ευχαριστημένοι.

    Εμείς οι Παναθηναικοί δεν είμαστε όπως οι Αεκτήδες , που πίνουν το πικρό ποτήρι της Γ' Εθνικής και δεν λένε τίποτα. Εμείς είμαστε καλοβολεμένοι και θα μας στενοχωρούσε ο οποιοδήποτε υποβιβασμός.

    Εμείς δεν είμαστε , όπως οι Αεκτήδες που τρέχουν χειμωνιάτικα με βροχές και πλημμύρες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφεις για να δούν με λαχτάρα πότε θα φτιάξουν το νέο τους γήπεδο.

    Εμείς έχουμε την Λεωφόρο , που προνοήσαμε έστω και την τελευταία στιγμή να μην την κατεδαφίσουμε , ώστε τώρα να απολαμβάνουμε την ομάδα μας.

    Γιαυτά υπήρξε το χέρι ενός πατερούλη , που δεν άφησε να φτάσουμε εκεί που πήγε η ΑΕΚ. Γιαυτό πρέπει να ευγνωμονούμε το Θεό που μας έστειλε αυτόν τον άνθρωπο και σαν οπαδοί δεν αλλάξαμε τις συνηθειές μας και τους αντιπάλους μας στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου