Φύγαμε από την Παιανία και χάσανε οι ΑΡΔοκουτσομπόλες τα αποκλειστικά

Τίποτα δεν έμενε κρυφό στην Παιανία για τους δημοσιογράφους

Σας το είχα γράψει πριν καιρό. Δεν σας κάνει εντύπωση που πλέον δεν ακούμε για κλίκες στα αποδυτήρια, λογομαχίες στις προπονήσεις και τσαμπουκάδες μεταξύ των παικτών μας για σκληρά μαρκαρίσματα πχ; Δεν σας κάνει εντύπωση που βγαίνουν προς τα έξω μόνο όσες ομιλίες του προπονητή θέλει η ίδια η ΠΑΕ να βγάλει; Δεν σας κάνει εντύπωση που ο Παναθηναϊκός δεν έχει καθόλου ίντριγκες φέτος μέσα στο ρόστερ του;


Εμένα η όλη φάση μου ψιλοθυμίζει χρόνια Ομπράντοβιτς, που ακόμη και μπουνιές να έπεφταν στην προπόνηση, ακόμη και παίκτες να έδιωχνε, δεν έβγαινε προς τα έξω τίποτα!

Αυτό που πρέπει να πιστωθεί; Στα άτομα που αποτελούν την ομάδα μας για φέτος ή στο ότι απλά φύγαμε από την Παιανία; Γιατί κάποτε λέγαμε για πλάκα πως στην Παιανία ακόμη και τα φυτά ως ρουφιάνοι λειτουργούν. Φαίνεται πως στο Κορωπί δεν έχουμε πολλά φυτά...

ΥΣ: Δεν είναι μόνο αυτό. Και άλλες εξελίξεις δεν βγαίνουν προς τα έξω και έχουν άμεση σχέση με το ρόστερ μας. Αυτό από μόνο του δείχνει κάτι. Τι; Πως η ΠΑΕ δεν θέλει να καίει από μόνη της την ομάδα με διαρροές και λοιπές μαλακίες.

Σχόλια

  1. Οχι ρε... το προβλημα ειναι οτι πολυ παιξαν 3-4 γκολ (πρωτη φορα ακουω την υπαρξη αυτης της επιλογης) στο ΠΑΟ-πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poios sou eipe oti ola ta proigoumena kaugades k mi den evgenan prostaekso epidi den ithelan oi dioikisis h epidi arketoi apo tous Panathinaikares dimosiografous pou meta apo toso polemo k laspi enantion tou Panathinaikou k tosi propagada yper tou kokali

    vgikan sta pragmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου φέρω το περυσινό παράδειγμα που και τι δεν διαβάσαμε! Είχαν φύγει Σπυροπουλοβυντροκατσουράνοκαραγκούνηδες που ανέκαθεν μιλούσαν στα ΜΜΕ, είχαν απομακρυνθεί τσατσοδημοσιογράφοι από την ΠΑΕ κι όμως έβγαιναν. Φέτος τσιμουδιά μέχρι στιγμής. Βοήθησε πολύ η απομάκρυνση από την Παιανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είπαμε , ο Παναθηναικός παίζει μονος του ενάντια σε όλους. Αυτό που γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας , πλην Παναθηναικού και ΠΑΟΚ , να έχουν 4~5 δανεικούς παίκτες αγορασμένους από τον ΟΣΦΠ , δεν νομίζω ότι γίνεται πουθενά αλλού στον κόσμο.

    Γιαυτό ο ΟΣΦΠ τους ρίχνει πεντάρες και οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι μιλάνε για τα ρεκόρ του. Ρεκόρ φτιαχτά , γιατί η μπάλα δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

    Καλώς , οι ΠΑΕ Παναθηναικός και ΠΑΟΚ έκαναν αγωγή κατά του συνεταιρισμού στα πολιτικά δικαστήρια. Από όλα αυτά κάτι θα βγεί , αλλά θέλει πολύ αγώνα για να ρίξουμε την χούντα του Ολυμπιακού από τα όργανα της διοίκησης του ποδόσφαιρου. Δυστυχώς , αυτά κάνουν τα εκατομμυριάκια του Τσάμπιονς Λιγκ που πάνε σε τέτοιες δουλειές. Βρωμάει σαπίλα πολύ το ποδόσφαιρό μας , και πραγματικά δύσκολα κάποιος θα σταματήσει τον Ολυμπιακό , γιατί έχει γίνει πλέον λερναία ύδρα.

    Θέλει συνεχή πόλεμο από την διοίκηση , συσπείρωση , ενότητα και στήριξη των οπαδών προς την ομάδα. Να φέρνουμε κάθε Κυριακή καλά αποτελέσματα , και να τους δείχνουμε ότι εμείς κερδίζουμε με το σπαθί μας , ακόμη και με την διατησία απέναντί μας.


    Για μένα όλα αυτά είναι μονόδρομος για να επιστρέψουμε ξανά στην κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μούργα η παιανία τού γκαντέμη έφταιγε. Αρδ έχουμε ακόμα, αλλά ψιλοστρώσανε. Γι' αυτό έπρεπε ή να πάρουν δρόμο όλοι οι υπάλληλοι εκεί μέσα για να μη ζημιώνουν την ομάδα ή να φύγουμε εμείς από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου