Πήραμε την πρόκριση, αλλά τι στο διάολο συμβαίνει;;

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 69-63
Καλός σήμερα ο Κάρι..

Ευτυχώς την πρόκριση για το ΤΟP 16 την πήραμε. Και λέω ευτυχώς γιατί δεν ξέρω από ποτέ έχω να αγχωθώ ξανά για το αν θα περάσουμε την πρώτη φάση της Euroleague. H oμάδα δεν παίζει καλά και δεν μπορεί να πάρει ούτε αποτελέσματα. Προφανώς ο σημερινός αντίπαλος δεν θα έπρεπε καν να μας απασχολήσει, αλλά καταφέραμε να τον υποτάξουμε στο τελευταίο λεπτό του ματς. Και αυτό λέει πολλά.


Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά η φανέλα από μόνη της μπορεί να αποπνέει σεβασμό και φόβο. Όχι να σου παίρνει ματς όταν δεν έχεις αγωνιστικά πλάνα και όταν παίζεις με χαλαρούς ρυθμούς.

Αν βγούμε λέει 2οι ή 4οι πέφτουμε με γαύρο και φενέρ. Καλύτερα λοιπόν να βγούμε 1οι ή 3οι αν έχουμε σκοπό να παίζουμε έτσι. Όχι ότι οι άλλοι που θα πέσουμε θα είναι εύκολοι, αλλά καλύτερα να πέσουμε με άκυρους παρά με γαύρους και Ζοτς.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν σήμερα στο ΟΑΚΑ και πρέπει να ήμασταν καμιά 15αρα χιλιάδες.

ΥΣ: Οι τραυματισμοί είναι ένα σοβαρό θέμα. Αλλά με τέτοιους αντιπάλους δεν πρέπει να αποτελεί σοβαρή δικαιολογία. Αν δεν γουστάρουμε να βλέπουμε την καμπούρα μας, τότε οκ, πάω πάσο.


ΥΣ2: Και δεν είναι για τέτοιες εμφανίσεις αυτό το ρόστερ γαμώ το κέρατο μου. Αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο..

Σχόλια

  1. Αφού δε μπορούμε να αλλάξουμε ρόστερ τώρα, να καλύψουμε τις μαλακίες του καλοκαιριού, αποτελεσματικότερο θα ήταν να κουνούσε μαντήλι ο πεδουλάκης. Η ομάδα φαίνεται ότι έτσι δε μπορεί. Και οκ οι τραυματισμοί, συμβαίνουν σε όλους, αλλά αυτή η δικαιολογία τού κόουτς είναι μαλακία. Ακόμα και ο σάρας μάς την ψιλοείπε. Πώς καταφέρνεις και ντεφορμάρεις τους πάντες σε προπονητικό ρυθμό και παίζουν στους αγώνες σαν παλαίμαχοι; Και όσο στην άμυνα παίζει να κάνουμε και λάθη, τόσο στην επίθεση δεν υπάρχουν σχέδια. Με αυτό το πράγμα ξερνάει ο κόσμος πλέον. Κάνει μπαμ σαν φούρνος διαιτητή. Όταν σε τέτοιο καφενείο έπρεπε να ρίχνεις 15πόντους στο σβέρκο και έχεις σχεδόν τα ίδια με αυτούς χάλια ποσοστά παντού 5/21 τρ. και 19/35 διπ. με 16λ. και καρδιοχτυπάς στο τέλος, δε σου φταίει ο γιανκοβιτς, ο μαικ και ο ματσιουλις που, ήταν ζήτημα χρόνου να ρετάρει και αυτός.
    Τώρα αυτά τα "ήταν στρεσογόνο ματς και εμείς είχαμε προβλήματα μπλα μπλα" είναι χαζομάρες. Πάντως του ξέφυγε μια διαπίστωση, ότι με ένα ξέσπασμα γκιστ και μπράμου κερδίσαμε το ματς... Από εκεί να καταλάβεις πόσο χάλια παίξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες μαλακιες του καλοκαιριου. Το ροστερ ειναι μια χαρα... απλα δεν υπαρχει συστημα...


    ΥΓ Καλα ρε Πεδουλακη τον Γιανκοβιτς 10"?!! Τον καλυτερο παιχτη μας εντος των συνορων?! Τι ειναι Γιαννοπουλος?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο νομίζετε και πάντως όχι πιο κακοί απ' ότι τέτοια εποχή πέρυσι. Αυτή τη στιγμή στη φετινή αξιολόγηση (ranking) της Euroleague καταλαμβάνουμε την 6 θέση - με 706 βαθμούς - ανάμεσα στις 24 ομάδες που συμμετέχουν. Και παρόλο το κακό επιθετικά θέαμα, την 5η θέση στους πόντους, με 631. Την 7η θέση στις ασίστ με 140, την 5η στα μπλοκς με 30, τη 2η στα κλεψίματα με 71. Έχουμε "θέμα" στην ευστοχία και στα ριμπάουντς.


    Περάσαμε και πάμε να διορθώσουμε τα λάθη μέχρι την επόμενη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. panagiotis avramidis7/12/13 2:48 μ.μ.

    ama arxisoun kpoioi na blepoun mpasket.....polu eukola mporoun na katalaboun oti i omada fetos exei problima se olous tous tomeis.....energeia...dimiourgikotita...upomoni.....thelisi....pathos...luseis...akoma kai stous traumatismous...mexri edo ftasame giati uparxoun paiktes upsilou epipedou pou exoun sostes antidraseis....antanaklastikes....exoun egoismo kai de theloun na xasoun.....den einai dunato na teleionei i proti fasi....na pernas me ti psuxi sto stoma.....(xaraktiristiko einai oti ti monadiki niki pou exei kanei o teleutaios tin exei kanei enantion sou).....kai na min exeis parei oute ena paixnidi paizontas me asfaleia.....ola derby.....kai me kalo paixnidi 15 lepton....sti kaluteri....pisteuo oti fainetai apo pou mpazei to sxedio .....klos kai filotimos o arguris alla exei oria...xamila gi auti tin omada....otan i omada de mporouse....den ekane tipota gia boithisei....paixnidia pou paizontan sto ponto ta perissotera ta xasame logo lanthasmenis taktikis eno sto parelthon den upirxe tetoia periprosi....perisu i omada pige treno logo ''adraneias''....eleo zeliko pou etrexe me alles taxutites tin omada.......o arguris itan tuxeros....to paixnidi mas den egine pio plousio....antitheta pio ftoxo....me ligoteres epiloges....kai epibarunsi sugkekrimenon prosopon........eimai arrostos me tin omada....alla ama pesoume ston omilo me zots kai gay.......kalutera na kanoume to steuro mas na ginei kana thama mpas kai glitosoume ta rezilikia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα από όλα μπράβο για την πρόκριση γιατι η ομάδα ακόμα και στα χειροτερά της κατάφερε να κερδίσει χρόνο για να διορθώσει τα λάθη της . Αλλωστε και πέρυσι τέτοια περιόδο παρουσιάζονταν αρκετές ανορθογραφίες . Ενώ ακόμα και η ομαδάρα του Ομπράντοβιτς σπάνια πήγαινε τρένο στις πρώτες φάσεις . Από εκεί και πέρα τα προβληματα για μένα εντοπίζονται στους 1 ) τραυματισμούς - δεν έχουμε βρει κανέναν ρυθμό 2) πεσμένα τα βαριά χαρτιά ( ηλικία - κούραση ) 3) μετεγραφες που στα χαρτιά ήταν ιδανικές αλλά στη πράξη υπάρχουνε ερωτήματα.
    1) Για τους τραυματισμούς νομίζω είναι θέμα περισσότερο συγκυριών και ατυχίας οπότε ας ευχηθοούμε να σταματήσει όταν αρχίσει η δεύτερη φάση..
    2) Για το 2 νομίζω οτι συνδιάζεται και με το 3 .. ΄Οταν βλέπεις οτι ο Διαμαντίδης δε μπορεί να ντύνεται σε κάθε ματς σουπερμαν να κατεβάζει τη μπάλα να παίζει άμυνα και να σκοράρει και να βγάζει ασσιστς πρέπει να τον ενισχύσεις ..Τα ίδια πάνω κάτω και με τον Λάσμε που λογο τραυματισμών από πίσω δεν υπάρχει κάποιος να το καλύψει ! Παλι καλά που ο Γκιστ ειναι τόσο παιχταράς που ντυνεται και 5 άρι αμα λάχει και έτσι κρατιομαστε..
    3) Νομίζω οτι ορισμένες μεταγραφές δε ταιριάζουνε στην ομάδα όπως έχω ξαναγράψει ούτε και στη φιλοσοφία του Πεδουλάκη . Κυρίως δε ο Μαυροκεφαλίδης ενώ παρουσιαστηκε ως μεταγραφάρα για επικοινωνιακούς λόγους.. παρουσιάζεται χειρότερος απο τον Σχορτσιανίτη .. Ο δε Μπατίστ -παικταράς στα νιάτα του- είναι μια μεταγραφή που δε φαίνεται να αποδίδει και νομίζω οτι έγινε για συνασθηματικούς λόγους - επικοινωνιακούς περισσότερο από ουσιαστικούς .. Με αυτά και με αυτά μας μένει μόνο ο Λάσμε που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ρυθμό .
    Πάμε και στον άσσο ..Ενώ στο 3 ειμαστε υπερκαλυμμένοι με τρεις καλούς παίχτες( Μπράμος - Γιάνκοβιτς - Ματσιούλις! ) .. Στο 4 ο Γκίστ κάνει όλη τη δουλειά αλλά υπάρχει βέβαια και ο Φώτσης και μπορεί να ανέβει και ο Ματσιούλις όταν χρειάζεται .. Στο 2 είμαστε πολύ καλά γιατι έχουμε Ούκιτς - Παππά- Κάρι αλλά και Διαμαντίδη ενίοτε. Στον άσσο είναι μεγάλη η μοναξιά του Διαμαντίδη ..Και επειδή η κατάσταση θυμίζει λιγάκι Εθνική .. Με τρεις γκαρτν η Εθνική δε μπορεσε να διακριθεί σε ένα τουρνουά που είχε τραυματισμούς - ατυχίες..Χρειάζεται επείγουσα ενίσχυση εκεί για να αποκτήσει ισορροπία το ροστερ και περισσότερες λύσεις .Βέβαια έτσι όπως επιλέχτηκαν οι ξένοι είναι δύσκολο να γίνουνε αλλαγές γιατι ποιος θα θυσιαστεί ? Αλλά χρειάζεται αν θέλουμε πραγματικά να διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα μια ενίσχυση στον άσσο και αν συνεχίσουνε σε τόσο χαμηλές πτήσεις οι Μαυροκεφαλίδης - Μπατίστ και κάτι καλό στο 5 !



    ΥΓ1 : Για τον Πεδουλάκη σιγουρα και αυτός με τη σειρά του δεν μπορεί να πάρει καλό βαθμό για την εικόνα που παρουσιάζει .. Η και επειδή ίσως και αυτός να δέχτηκε ορισμένους παίχτες που στη πραγματικότητα φαίνεται να μη τους θέλει . ¨Ομως τέτοια περιόδο μια μεγάλη ομάδα ΔΕΝ πρέπει να αλλάζει προπονητές ειδικοτερα δε οταν ακόμα είμαστε μεσα σε όλους τους στόχους..



    ΥΓ2 : Τέλος άτομα που πέρυσι κράζανε κράζανε αλλά η ομάδα δε τους εκάνε το χατιρι και πήρε double ενώ έχασε πρόκριση απο Barchelona στα σημεία δε πρέπει καν να εκφράζουνε άποψη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια επιχειρήματα τα αντιμετώπισα πέρυσι τέτοια εποχή στο greenzone που επισκεπτόμουν. Ο Πεδουλάκης ο άμπαλος ο μυρωδιάς ο προπονητής απ' το πανέρι, που ήρθε απ' το Πιτσούνι να μάθει στου κασίδη το κεφάλι. Και άλλα γραφικά. Και την άνοιξη όλοι οι "πραγματογνώμονες" Τιγκανά μ' ελαφρά!
    Πιθανολογώ ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις με επαρκή συγκέντρωση τα στατιστικά στοιχεία που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα. Είμαστε 6οι στο ranking, αυτό το πρόσεξες; Παίζουμε πολύ χειρότερα απ' ότι περιμένουμε όλοι και είμαστε 6οι! Ή δεν γνωρίζεις τι αντιπροσωπεύει αυτή η θέση στη στατιστική;
    Παρόλο αυτό έχω παράλληλα να σου πω, πως αν μπορούσα να διαλέξω όμιλο στους 16 - που είναι ανάλογος με τη θέση κατάταξης σε τούτο τον όμιλο - θα έμενα 4ος. Αν δεις πως διαμορφώνονται - προς το παρόν - οι επόμενοι όμιλοι θα συμφωνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν είπα για κανένα άμπαλο , μυρωδιά κτλ . Το ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα πλούσιο ρόστερ που πρέπει να στηρίζεται σε πάνω από 10 παίκτες βάση αξίας , δεν είναι κράξιμο αλλά μια ωμή πραγματικότητα . Εγώ μην έχεις αυταπάτες είμαι από αυτούς που πηγαίνω όταν μπορώ και στα μικρά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος δεν τα γράφω για να τα γράψω και για την πω στην ομάδα . Θέλω να το καταλάβεις αυτό .
    Αδερφέ , το ρόστερ φέτος δεν έχει σχέση με το περσινό .
    Δεν λογίζεται σαν επιτυχία να βγεις 4ος σε όμιλο με Κούμπαν , Σερβιέτες και Κούτσα πώς νατ ο κάνουμε δηλαδή .
    Μετά θα πέσουμε πάνω σε κανένα Ζέλικο και θα τραβάμε τα βυζιά μας .
    Όπως πέρσι με την τραγική πορεία την αρχή που πέσαμε πάνω στην Μπάρτσα .
    Πέρυσι είχε το 80% του ροστερ νέους παίκτες , φέτος δεν υπάρχει αυτό .
    Αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζεται εντός γηπέδου δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της διοίκησης και του κόσμου σε καμία περίπτωση .
    Αναμένω βελτίωση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω καταλάβει ότι στηρίζεις την ομάδα με την συνεχή παρουσία σου.
    Σε Ζέλικο θα πέσουμε πολύ σύντομα, μόνο που δεν θα είναι σε αγώνες play-off αλλά στον επόμενο όμιλο.
    Φυσικά και δεν είναι επιτυχία οι εμφανίσεις μας και η κατάταξη. Αυτό έλειπε! Αλλιώς είμαστε μαθημένοι. Αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτε, στους αρραβώνες είμαστε, ο γάμος στη πορεία θα γίνει.
    Όχι μόνο αναμένουμε βελτίωση, σχεδόν την απαιτούμε Και νομίζω ότι θα έχουμε βελτίωση, αυτό δείχνουν τα πράγματα. Αρκεί να προλάβουμε το πρώτο φετινό crash-test (ημιτελικός κυπέλλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συνωνοματε εχεις πολυ πλακα χαχαχα να ναι ο τζιγκερ πισω απο τον γιαννακοπουλο λες και ο δημητρης ειναι κανα γατακι χαχαχαχα πραγματικα γελασα πολυ με το σχολιο σου.. και μιλας για την γατα? που δεν εχει βγαλει μια αξιοπιστη ειδηση.. ρε τι διαβαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερώτηση έκανα και ζήτησα μία απάντηση. Δεν έκανα κανένα σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aπλά απότι βλέπω συμφωνούμε όλοι στο πως αδικούν και τους εαυτούς τους εκτός από όλα τα άλλα. Έχει ευθύνες ο Πεδουλάκης, αλλά έχουν αρκετές και οι παίκτες. Παίζουν σε πολλά ματς με αδικαιολόγητη χαλαρότητα λες και η φανέλα θα γυρίζει μόνη της ματς. Ε αυτό δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ψιψίνα είναι ιδιοκτησίας του Πουλόπουλου, που είναι συνιδιοκτήτης με τον κομιστή στον Προβαταθλητή. Βάλτα κάτω Γιώργο και κατάλαβε μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει , ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. panagiotis avramidis8/12/13 5:36 μ.μ.

    giati re filaraki.....mexri na teleiosei ena paixnidi me ti teleutaia omada tou omilou.....kai tria letpa prin to telos einai mprosta......esu diladi pos to blepeis.....xaralaaaa???????.....
    i omada apo tin arxi tis sezon einai ektos ruthmou...kathe agonistiki ta idia lathi.....panta lene oti tha doulepsoun gia na ta ellatosoun...kai na sou to epomeno paixnidi i idia eikona.....kai ta noumera den einai panta i alitheia...opoios einai sto xoro tou athlitismou to kserei.....
    diabase to olo to sxolio....de xaneis kati....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου