Μην ρίχνεις άγκυρες Δημητράκη... καμμένο χαρτί είσαι!

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό: "Δεν έχω πρόβλημα και το έχω πει. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν".

Πέρυσι, πανηγυρίζοντας προκλητικά μπροστά στον κόσμο του Συλλόγου

Στα @@ μας αν είχες θέμα με τον Τζίγγερ, τον Γκόντζο και τον Αντωνίου.
Τον κόσμο δεν τον σεβάστηκες πέρυσι, οπότε τον πούλο και άσε τα "δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω". Έχουμε εμείς και μεγάλο μάλιστα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Για τον καλύτερο προπονητή που έχει συνεργαστεί: "Κάθε προπονητής κάνει τη δουλειά του. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την αξία του καθενός. Ο Μαλεζάνι, πάντως, μας έμαθε τακτική".

Για το χαμένο πέναλτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τη συνωμοσιολογία: "Τώρα πια γελάω με αυτό. Παλιότερα το έπαιρνα πιο σοβαρά. Θα μπορούσα να φτάσω στο σημείο να δείρω και κάποιον. Ήταν κάτι σοβαρό, δεν μπορείς να το βγάζεις έτσι. Αναφέρομαι σε οπαδική εφημερίδα του Παναθηναϊκού. Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι παραμείναμε φίλοι με τον Αντώνη (σ.σ. Νικοπολίδης)".

Για τη στάση του επίσημου Παναθηναϊκού απέναντί του: "Το κακό είναι ο τρόπος. Δεν μπορείς να λες κάποιον στημένο. Είχε έρθει ο κ. Αντωνίου και μου είχε πει ότι κάποια μέλη της διοίκησης με θεωρούν στημένο".

Για το καλύτερο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ο τελικός του Κυπέλλου του 2004 κόντρα στον Ολυμπιακό. Αποδείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα".

Για τον πανηγυρισμό του πέρυσι κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Το είχα πει και πέρυσι. Είχε να κάνει με συγκεκριμένους ανθρώπους. Και αυτοί κατάλαβαν. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Όλοι θυμούνται τι είχε γίνει, αυτοί που ασχολούνται τουλάχιστον".

Αν έχει μιλήσει με τον Κώστα Αντωνίου από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: "Οχι και δεν θέλω να του ξαναμιλήσω".

Για την πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Μακάρι να μπουν σοβαροί άνθρωποι στην ομάδα και να βοηθήσουν οικονομικά γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Να γίνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός, διεκδικητής τίτλων''.

Για ένα πιθανό πρωτάθλημα με Γιαννακόπουλο, Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη: "Ανυπομονώ να το δω".

Αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό: "Δεν έχω πρόβλημα και το έχω πει. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν".

Για τον εφετινό Παναθηναϊκό: "Έτσι τον περίμενα. Νομίζω ότι είναι καλός, έχει παίκτες έμπειρους όπως ο Μπεργκ και νέους που τρέχουν. Ήδη φαίνεται η δουλειά του Αναστασίου με την κατοχή μπάλας που ξεκινά από πίσω, προσπαθεί να παίζει σωστά. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να αγωνίζονται σε μία ομάδα με τόσο βαριά φανέλα.

Αυτό που χρειάζεται είναι η σταθερότητα και η καλύτερη διαχείρηση των αγώνων. Εγώ από τη στιγμή που είδα το υλικό του, διαπίστωσα ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την περυσινή ΑΕΚ. Εκτός από τον Μπεργκ, πήρε Καρέλη, Κλωναρίδη...".

Για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: "Αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν επενδυτή για να μην επαναληφθούν τα περυσινά φαινόμενα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα χρέη, πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό, ενώ από εκεί και πέρα ο Αναστασίου είναι ο πιο κατάλληλος για τα νέα παιδιά γιατί έχει αγωνιστεί και κοουτσάρει στο εξωτερικό. Έχει αποκτήσει την ολλανδική νοοτροπία"

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου