Φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα..



Οχι πάλι ..ελαφάκι !


            Δυο κουταλιές της σούπας ευχολόγια, δυο φλιτζανάκια χρέη ,μια κανάτα μιζέρια και καμιά 100 αριά κουταλάκια της πίκρας που λαμβάνουμε ως δόση κάθε μέρα  με Αλαφούζο-τρόικα.Μπαίνεις στα sites τα ίδια και τα ίδια ε σήμερα αποφάσισα και εγώ να φανταστώ τα πράγματα αλλιώτικα να προσπεράσω τη καθημερινότητα και να ασχοληθώ με βλέμμα απαλλαγμένο από τη γνωστή λασπουριά της..Άλλωστε έρχονται Χριστούγεννα γεννιέται η ίδια η ελπίδα..Μπορεί να μας ξημερώσει το 2014 με Γιαννακόπουλο και Κινέζο- funds και να βουλιάξει η Πανάθα στο τάλιρο..

Κοιτώντας λοιπόν τα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ημερών έπεσε το μάτι μου σε διάφορα ονόματα - προσωνύμια (killers με τον σωρό) που ίσως ( αν και εφόσον και άλλα πολιτικάντικα ) να κινηθεί ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο..
Ο άλλος...Άντρεας
Ένα όμως μου έκανε κλικ , Αντρέας Ιβανσιτς. Στην αρχή μόλις το είδα ( έρχεται ο Μοτσαρτ ο μαέστρος ! ), σκέφτηκα επιτέλους η ομάδα θα  πάρει παίχτη που της λείπει εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. !-Καθαρόαιμο δεκάρι επιτελικό μέσο-! .Τελικά δεν μιλάμε για τον ίδιο τον Αντρέας Ιβανσιτς αλλά για κάποιον σαν τον Αντρέας , ας είναι ! είπαμε δικαιούμαστε ως Παναθηναϊκοί και μια περίοδο ελπίδας έστω και ας είναι ψεύτικη ! Άλλωστε στις μεταγραφικές περιόδους το σανό πέφτει σύννεφο αλλά δε πειράζει εδώ που φθάσαμε και λίγο σανο δε κάνει κακό και λίγο ψεύτικη ελπίδα στο παιχνίδι είναι  , από τι να πιαστείς άλλωστε ?
            Τι και αν έφυγε ο Φιγκερόα το μοναστήρι να είναι καλά ! Τι και αν λέγεται πως δε πληρώσαμε την μόνη «τσεπάτη « μεταγραφή ( λέγε με Ατζαγκούν)..Κοντοζυγώνει μεταγραφική περίοδος κύριοι και είτε με Τσακοπρίγκιπες(τα προσύμφωνα με Ροναλτίνιο και τα ΜΟΥ) είτε με Σαβιόλα (εκει το 2006 σε είδα και εγώ μαζί με άλλους δεκάδες Παναθηναϊκούς κάπου στο δρόμο )είτε με Φαλκάο –Λεβαντόφσκι – κάτι πολλαπλάσια του Πιζάρο και ότι άλλο όνομα χωρέσει ο νούς σας . Μέχρι και στα πιο πρόσφατα περυσινά έρχεται ο Σισέ ήρθε ο Σισέ που είναι ο Σισέ δώρο των Πατερό-Βγενοπουλο- Αη Βασίλη κ όποιου άλλου ε τα σιριαλ θα αρχίσουν σε λίγο ! Να μη ξεχάσω βέβαια και τα τσακο –deals που παρέλασε κάθε παίχτης που αγαπούσαν οι πρίγκιπες –αρρωστάκια του Τσάκα.. Ε και φέτος ΔΕ θα μείνουμε παραπονεμένοι
Ξηλωθείτε !
             Κάποιοι πονεμένοι Παναθηναϊκοί όπως εγώ για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε για κάτι μικρά ψήγματα χαράς ,πως η κατάσταση θα βελτιωθεί θα πάρουμε παιχταράδες και θα γίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι αγαπήσαμε να λατρεύουμε και να κριτικάρουμε ενίοτε ! Άλλωστε Παναθηναϊκοί είμαστε και όχι πρόβατα και πάντα είχαμε άποψη είτε αρέσει είτε δεν αρέσει..Και σε όποιους αρέσει στη τελική..

             Κύριε Αλαφούζο μας ( σας.. έστω ) γίνεται να βάλετε τα λεφτά του Φιγκερόα σε κάτι χειροπιαστό  ( λέγε με μεταγραφές ) και να μη πάνε και αυτά για να καλύψουν τα χρέη .. Άλλωστε παίδες αυτά τα χρέη μοιάζουνε ακάλυπτα όλο καλύπτονται και όλο απαράλλαχτα μένουνε και όλο χρωστάμε ! Ούτε φαίνεται να τα μάθουμε και πότε και ποιος τελικά τα δημιούργησε και γιατί.. 10 άτομα να ρωτήσεις 10 διαφορετικούς θα σου υποδείξουν με το δάκτυλο ως φταίχτες. Σαν την Ελλάδα ένα πράγμα πλήρωνε χαράτσια και το 2027 μπορεί και το χρέος να είναι ίσο με το Α.Ε.Π.. Ε κάπως έτσι και στην Πανάθα ο ηγέτης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε πως το 2017 θα έχουμε πλεόνασμα. Αλληλούια

             Και έρχομαι εγώ τώρα και λέω κύριοι αφού έτσι είναι η κατάσταση και έτσι και αλλιώς για την αδειοδότηση θα προσπαθήσουμε και αν δε την πάρουμε δεν έγινε και τπτ( όπως πέρυσι άλλωστε ) και του χρόνου για Ευρώπη έχει ο Θεός.. δεν παίρνουμε 2 καλά παιχτάκια να λαδώσουμε λίγο αντεράκι να βγει και η Πανάθα στις πρώτες θέσεις ? Και ποιος ξέρει μπορεί τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι large όπως ο αγαπημένος Φιγκερόα και να χαρίσουvε τα δεδουλευμένα...


Υ.Γ : Προτρέπω λοιπόν να γράψει ο καθένας από εσάς τι θα ήθελε να συμβεί στον Παναθηναϊκό τη περίοδο των Χριστουγέννων ..
Υ.Γ1: Για όσους δε κατάλαβουν το κείμενο έχει ύφος δηκτικό - περιπαικτικό, στηλιτεύει τα πεπραγμένα αλλά δε παύει ο συγγραφέας να ελπίζει για το κάτι καλύτερο ..Αλλωστε χωρίς ελπίδα είμαστε χαμένοι από χέρι..

Σχόλια