Στην Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να υποστηρίζεις την ομάδα του δημοσίου

Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος στο Gazzetta



Tετάρτη βράδυ ο Σαμπράκος αποθεώνει τους Αγγελόπουλους και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Πέμπτη βράδυ ο Τσόχος αποθεώνει τον Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ότι στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα στήνεται ώστε να παίρνει τα ζεστά εκατομμύρια του champions league ο Ολυμπιακός, χρόνια τώρα, είναι μάλλον ψιλά γράμματα.

Όσον αφορά στο μπάσκετ, μάλλον ο Γιαννακόπουλος κονόμησε από το τμήμα και είχε κέρδη αποτελώντας την μοναδική εξαίρεση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στην Ελλάδα η ομάδα που προωθείται συστηματικά και ΠΡΕΠΕΙ να υποστηρίζουν ολοι οι Έλληνες και το σύστημα να λειιτουργεί στα μέτρα της είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα που έχει στο βιογραφικό της μεγάλα σκάνδαλα να την ...χορηγούν (SIEMENS, ΟΠΑΠ) και ανθρώπους που έχουν κάτσει πίσω από τα σίδερα και έχουν αποτελέσει μεγάλους επενδυτές της (Κοσκωτάς, Λαυρεντιάδης).

Σήμερα αποθέωνε τον γαύρο. Και αύριο άσε να γίνει ό,τι είναι να γίνει. Κανείς δεν θα θυμάται τίποτα...

Σχόλια

  1. panagiotis avramidis13/12/13 10:00 π.μ.

    οταν καποτε γινουμε κρατος.....και λογοδοτησουν οι προδοτες...οι απατεωνες και οι κλεφτες.....τοτε θα απονεμηθει και αθλητικη δικαιοσυνη.....με αφαιρεση των στημενων πρωταθληματων....φυσικα για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να αλλαξει ο λαος....ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,ο Κόκκαλής τα πολλά λεφτά τα έκανε στις πλάτες του ελληνικού λαού κατά κλέβοντας το ελληνικό δημόσιο με τις ευλογίες του πασοκ αλλά και ο Γιανακόπουλος με τον ίδιο τρόπο έκανε τεράστιους τζίρους με τις συνταγογραφήσεις των γιατρών που υπέγραφαν συνταγές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τΙ σχεση εχει ο Γιαννακο με αυτο ρε φιλε?ο Γιαννακο εδινε μπονους οπως κανουν ολες οι εταιρειες και οι γιατροι λογω απληστιας συνταγογραφουσαν απειρα.Το να δινεις κινητρο ειναι νομιμο.Ο Κοκκαλης ή κροκους εκανε λαμογιες με τις πλατες της κυβερνησης(ζιμενς,οπαπ....).Διαφορετικες περιπτωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου