Είσαι έτοιμος να το αντέξεις;

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.



Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στις 20 ή 21 του Μάρτη να έρθεις στο ΟΑΚΑ ξανά, στο σπίτι σου. Το περιμέναμε πως και πως όλοι μας από την στιγμή που δεν θα έσμιγαν -προς το παρόν- οι δρόμοι μας.

Αυτό που θα γίνει εκείνο το βράδυ δεν θα έχει προηγούμενο. Θα κλάψεις και θα κλάψουμε γιατί έτσι είναι οι αληθινές ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ αγάπες.

Με το που σε δουν οι πρώτοι να βγαίνεις από την φυσούνα θα παγώσει ο χρόνος και το μόνο που θα ακούγεται θα είναι "Ομπράντοβιτς πορομ πορομ πομ περομ περομ". Τίποτα άλλο. Γιατί ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι πάνω από όλους και από όλα αλλά εσύ βοήθησες να τον κάνεις ακόμη πιο μεγάλο. Γιατί μπορεί να ζούμε στις στυγνές ημέρες του επαγγελματισμού, αλλά κάτι στιγμές σαν εκείνη την Παρασκευή το απόγευμα στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ μας απέδειξαν πως υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα μετάξυ οπαδών και προπονητή.

Δεν θα σε αφήσουμε ούτε δευτερόλεπτο να κοουτσάρεις μέχρι να καταλάβεις πως το σπίτι σου είναι εδώ και πως αυτό το κακόγουστο αστείο πρέπει να τελειώσει.

Κι ας είναι σημαντικό εκείνο το ματς. Κι ας μπορεί να καθορίζει μια ολόκληρη πρόκριση.

Καμία πρόκριση και κανένα ευρωπαϊκό δεν θα συγκρίνονται με εκείνο το βράδυ. Τέτοιες στιγμές είναι που αξίζουν όσο τίποτα.

Θα μπεις στο παρκέ, θα κάνεις τον γύρο κρατώντας τα κλειδιά και θα πας να κάτσεις στον δεξιά πάγκο μας. Όπως πάντα. Καμία αλλαγή.

Μετράμε τις μέρες αντίστροφα Ζοτς...

Σχόλια

  1. Ηλίας Ζωγράφου21/12/13 12:06 μ.μ.

    Αδέρφια ....αυτα που θα συμβούν εκείνο το βράδυ θα είναι πρωτόγνωρα στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα...το έχουμε ξανακάνει με άλλους οι οποίο δεν ήταν τόσο συμάντικοί όσο ο Ζέκο.....έρχεται ο πατέρας μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι το μονο παιχνιδι που δεν θα παω σιγουρα στο οακα,δεν θα μπορεσω να τον δω να καθεται στον παγκο της αντιπαλης ομαδας δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς να θέλω να μαι εκτός κλίματος, αν το παρακάνουμε με τα "γύρνα πίσω" "σε περιμένουμε" κλπ θα δημιουργήσουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στον Πεδουλάκη. Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο προπονητής του ΠΑΟ τώρα και θέλει στήριξη. Στον Ζοτς χρωστάμε πολλά αλλά άμα εκείνο το βράδυ δώσουμε την εντύπωση ότι τον περιμένουμε πίσω σαν μεσσία θα ναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τον υποδεχτούμε και θα τον αποθεώσουμε, όπως αρμόζει στον μεγαλύτερο προπονητή που έχει καθήσει ποτέ σε πάγκο τμήματος του Συλλόγου μας.


    Δεν έχει να κάνει με τον Πεδουλάκη προφανώς. Όποιος και να ήταν στην θέση του, τον Ζοτς θέλει ο κόσμος του Παναθηναϊκού πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ21/12/13 6:04 μ.μ.

    H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 14
    ΘΑ ΣΑΣ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλέον το ματς με την Παναχαική είναι ματς ζωής και θανάτου. Με "καθαρό" τρίποντο παραμένουμε ζωντανοί σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα πρέπει να αποδεχόμαστε το μοιραίο. Έκατσε και η υπόθεση Ντονά με την απαγόρευση μετεγγραφών και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπιζω ως τοτε να μην ειναι ο Πεδουλακης. Κατα τα αλλα. ο Ζοτς ειναι Ζοτς, τιποτα δε πρεπει να πειραξει κανεναν προπονητη που εχει λιγο μυαλο στο κεφαλι του να καταλαβει τι παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Panathinaikos Press kai Ηλίας Ζωγράφου me exete kalipsei apolita.
    Gia TRELO vradi leme. Kai an gia ton Mike stin epistrofi tou klapsame mia fora me ton TERASIO ZOTS 8a einai to kati allo.


    YS: Prwtoselida PRASINIS...Adior8wtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΗΜΝΙΟΣ21/12/13 9:09 μ.μ.

    Ο ΠΑΛΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΓΚΕΛΑ???????? ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου