Παράγκα σε σύγχυση!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑΤΙ Ο Π.ΚΑΡΡΑΣ -ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ- ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ



Φαίνετα πως ο Παναθηναϊκός ενοχλεί, ο Αλαφούζος ενοχλεί και τώρα αρχίζει να ενοχλεί και η ίδια ομάδα που προς έκπληξη πολλών βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο αγωνιστικά. Εκτός λοιπόν ότι έχουμε γαμηθεί να πληρώνουμε πρόστιμα (τώρα αναμένουμε κλήση από την Πειθαρχική Επιτροπή για χθες στην Λιβαδειά που δεν έγινε τίποτα), τώρα βρήκαν και νέες μεθόδους τιμωρίας.


Απαγορεύουν στον προπονητή μας να κοουτσάρει την ομάδα!

Γιατί; Επειδή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που ήταν και δεν δόθηκε, επειδή του σφυρίζουν τα διπλάσια φάουλ εν΄ψ έχει πάντα την κατοχή κτλ κτλ..

Και προσέξτε: Δεν είναι λάθος να τιμωρείται όποιος παρεκτρέπεται και κάνει επίθεση στους διαιτητές. Έτσι πρέπει να γίνεται για να υπάρχει ένα επίπεδο στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει όταν καθορίζουν αγώνες ανίκανοι και μιλημένοι διαιτητές. Και από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ποτέ δεν τιμωρείται, μπορούμε να μιλάμε για μια παράγκα, ένα στημένο ποδόσφαιρο και γελοία ανθρωπάκια.

Ο Τοροσίδης όταν τραβούσε χριστοπαναγίες του έγινε τίποτα; ΤΙΠΟΤΑ!
Ο Μαρινάκης όταν μπούκαρε στα αποδυτήρια για να... ευχηθεί στους διαιτητές να σφυρίξουν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο στον τελικό έγινε τίποτα; ΤΙΠΟΤΑ!

Αλαφούζε αν τελικά παραμείνεις στο τιμόνι της ΠΑΕ ,μακάρι έτσι όπως το πας να δικαιωθεί ο αγώνας σου απέναντι στα σκατά. Αλλά υπάρχει και μια ρήση που λέει αν θες να νικήσεις τα σκατά, πρέπει να πέσεις στα σκατά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Και φαντάζομαι το ξέρεις..

Ο Μαρινάκης ξεπερνάει κατά πολύ τα όργια του Κόκκαλη, ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΣΈΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙ ΤΊΠΟΤΑ.

Σχόλια

  1. Dimitris Kefis19/12/13 7:25 μ.μ.

    Υπομονή ακολουθεί ο τιγρης!αυτος δεν καταλαβαίνει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dimitris Kefis19/12/13 7:27 μ.μ.

    Το ωραίο με μας ειναι οτι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο με τους μικρούς!και ειναι ελληνόπουλα!χαρισμα του το στημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι λεφτάδες παναθηναϊκοί θα έπρεπε να ντρέπονται που τους γλεντάει ένας χοντρός αλκοολικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μαρινάκης έχει μαζέψει 200 εκατομμύρια ευρώ από τις συμμετοχές του ΟΣΦΠ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να αμοίβει τους πάντες , μπορεί να έχει την υποστήριξη της εξουσίας γιατί περνά αυτά που θέλει στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν επιτυχίες στον Ολυμπιακό , κανείς από τους οπαδούς του δεν ασχολείται με την φτώχια , την ανεργία και την ισοπέδωση των μισθών προς τα κάτω.

    Ποτέ δεν αντιμετωπίζεις τον αντίπαλο με τα όπλα του αντιπάλου σου. Χρειάζεται ευφυία , σκέψη , ψυχραιμία για να αντιμετωπισθεί ο Μαρινάκης. Απαιτείται χρόνος και υπομονή για να πέσει απο τον θρόνο του. Με τις φωνές , τους τσαμπουκάδες , και τις μαγκιές το πιθανότερο που θα αντιμετωπίσουμε ως Παναθηναικός θα είναι μια παραδειγματική τιμωρία.

    Πολύ έξυπνα ο Αλαφούζος ροκανίζει τον θρόνο του. Η σύμπραξη με τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ και η παρέμβαση στα πολιτικά δικαστήρια οδήγησε σε περηφανή νίκη και στην άτακτη υποχώρηση της Σούπερ Λίγκας στο θέμα του περιοδικού Παράγκα και Όραμα.

    Ο Παναθηναικός είναι η μόνη από όλες τις υπόλοιπες ΠΑΕ , που αντιτίθεται στον ΟΣΦΠ σε Σούπερ Λίγκα , ΚΕΔ και ΕΠΟ. Θα μας κάνουν ακόμα πολύ πόλεμο , αλλά αν δεν δώσουμε σημασία και νικάμε κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο , όλα αυτά θα σταματήσουν.

    Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Θα τα καταφέρουμε όλα , σιγά - σιγά. Χρειάζεται στήριξη , πίστη στην ομάδα και στην διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά και αυτοί που λέγανε για Τσάκα και Άραβες σίγουροι ήταν δεν λέει κάτι .
    Υπομονή να δούμε τι θα γίνει με την μεταβίβαση , δεν είναι παίξε γέλασε τέτοιες επενδύσεις .
    Και εννοείται σχόλια του "έχει τελειώσει το deal" είναι ΜΟΥΦΕΣ από την στιγμή που αυτή την περίοδο εξετάζονται τα στοιχεία των οικονομικών της ΠΑΕ από τον Γιαννακόπουλο .
    Προς το παρών , είμαστε μόνοι μας και τα μέσα του Γιαννακόπουλου δεν αναφέρουν καν το όνομα ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ . Όταν πάρει τα ηνία , θα κριθεί κι αυτός όπως κρίνονται όλοι .
    Μέχρι τότε η ομάδα στηρίζεται στον κόσμο της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό όντως,και με εχει τρελανει τελείως...πως γινεται μετα την ξεφτίλα που έκανε ο ΚΑΚΕΤΣΗΣ στον Χοντροφλωρο τα δικά μας ΜΜΕ να το έχουν ΤΟΥΜΠΕΚΙ,ακόμα κα η ΠΡΑΣΙΝΗ δεν ενεφερε τίποτα ειναι να τρελενεσαι...μονο ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ τελικά εχει κανει τα δικά του ΜΜΕ Ταλιμπάν ενώ ολοι οι άλλοι κάνουν μουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. James the Beast20/12/13 1:56 π.μ.

    Καλά θα ήταν η 5η θέση,αλλα ούτε αυτην δεν καταφέραμε να παρούμε την περσυνη σεζον υπαλληλε του αλαφουσκα.6η θεση πήραμε υπαληλακο που γουσταρεις να βλεπεις τον Παναθηναικο να βολοδερνει μεχρι το 2020 αναμεσα στην 4η και 5η θεση(Και αν...)γιατι καλη η συνταγη με τους πιτσιρικαδες αλλα αυτο ειναι μονο για αν μεινη βιωσιμη η Εταιρεια,οι συγκεκριμενοι παικτες θα πουληθουν και γιατι θα εχουν φιλοδοξιες αλλα και επειδη η ΠΑΕ εχει αναγκη απο ρευστο αφου δεν υπαρχει ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ!!!Αρα τις αερολογιες που λενε οι εργαζομενοι του καραφλα να τις βαλετε εκι που ξερετε,καλη και αγια η λεωφορος και οι νεοι παικτες μας αλλα χωρις ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ δεν γινεται τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου απάντησα τεκμηριωμένα , εσύ , πάλι , μιλάς με λογική πεζοδρομίου. Ο Θεός να μου δίνει υπομονή να αντιμετωπίζω με λογική και ψυχραιμία τιποτένιους οπαδούς , όπως και η αφεντιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου