"Στην Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ..."

  1. Στροφή του γηπέδου 90 μοίρες, όπως έγινε με το Σαν Μεμές 
  2. Κατεδάφιση του σχολείου στην οδό Τσόχα και των ανοιχτών γηπέδων και μετεγκατάσταση τους στα προσφυγικά. 
  3. 44.000 θέσεων με 42 σουίτες και 1000 θέσεις πάρκινγκ καθημερινής λειτουργίας
  4. Βύθιση του γηπέδου κατά 8.5 μέτρα.
  5. Κόστος κατασκευής στα 75 εκ. ευρώ συν 30% οι απολλοτριώσεις. 
  6. Ετήσια κέρδη κοντά στα 30 εκ. ευρώ τον χρόνο



Έγινε η παρουσίαση της πρότασης του Παναθηναϊκού Κινήματος για την ανάπλαση της Λεωφόρου. Δεν μπορώ να σας πω αν έμεινα ευχαριστημένος ή όχι από αυτά που διάβασα, αφού ξέρετε πως στο γηπεδικό είμαι κάθετος και απόλυτος και βλέπω την όλη φάση πολύ ρομαντικά. Άρα δεν μπορώ να μην παρακαλάω να βρεθεί λύση.


Η πρόταση λοιπόν που παρουσιάστηκε στα μάτια μου φάνηκε ως η πιο ρεαλιστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει και εύκολη, αφού το θέμα με την μετεγκατάσταση του σχολείου στα προσφυγικά  και έπειτα αυτό της χρηματοδότησης είναι πολύπλοκα έως και ανέφικτα για την Ελλάδα.

Δυστυχώς τα μειονεκτήματα στο θέμα της ανάπλασης είναι πολλά, αφού ο οποιοσδήποτε μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει προβλήματα (κάτοικοι, πολιτικά κόμματα κτλ κτλ), αλλά όπως έχω ξαναγράψει γήπεδο στην Λεωφόρο μπορεί να χτιστεί αρκεί να βρεθεί κάποιος με @@ και να τρέξει όλη την υπόθεση. Σωστό και έξυπνο το σχέδιο να μπούμε στον δήμο μέσω του Παναθηναϊκού Κινήματος, αλλά αν δεν βρεθεί ένα άτομο με οικονομική επιφάνεια και επιρροή στην πολιτική σκηνή τότε δεν βλέπω και πολύ φως. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές.

Το πλάνο μου θύμησε έντονα αυτό του 2003 που είχε παρουσιαστεί τότε από τον Ερασιτέχνη ,μέσω του Θανάση Γιαννακόπουλου. Για την ακρίβεια θεωρώ πως...δημιούργησε μια έμπνευση το εν λόγω σχέδιο.

Μακάρι λοιπόν το πλάνο αυτό να τρέξει. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συμβεί είναι η εύρεση ενός ισχυρού -οικονομικά και κοινωνίκα- "συμπαίκτη". Ένας τέτοιος θα ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να μην το κουράζουμε. Αν λοιπόν βρεθεί ένα τέτοιο άτομο, τότε έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα και το όλο πλάνο γίνεται πολύ πιο εφικτό. Αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί άμεσα. Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται να χτίσουμε νέο γήπεδο στην Λεωφόρο.


ΥΣ: Άμεσες εξελίξεις στο γηπεδικό θα μπορούσε να σημαίνει και αξιοποίηση των περίφημων εκατομμυρίων της περιφέρειας, ώστε να μην πάνε απλά σε μια ψευτοανακαίνιση και χαθούν στην ουσία.

ΥΣ2: Ο γαύρος έμεινε στο σπίτι του με νέο γήπεδο-κρατικό δώρο, η Άεκ θα μείνει στο σπίτι της χτίζοντας νέο γήπεδο. Μόνο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει με νέο γήπεδο; Ή δεν πρέπει γιατί τότε θα μείνει ορφανό το ΟΑΚΑ και θα γίνουν μόνιμη καμπούρα στο κράτος;

ΥΣ3: Ξαναλέω πως ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα. Να μην πάμε για μίνι-ανακαίνηση και ...θα δούμε.

YΣ4: Το πλάνο αυτό μπορεί να έχει και εναλλακτικές, αν δε γίνεται να βγει έτσι. Με ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Λεωφόρο και με τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου λίγα μέτρα παρακάτω να περιμένουν...

Σχόλια

  1. ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ


    ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = ΛΕΩΦΟΡΟΣ


    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = ΛΕΩΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η μακέτα . Αλλά η πραγματικότητα είναι από μακέτες άλλο τίποτα . Τα πιο αρνητικά σημεία για εμένα.
    1) Τα σχολεία πως θα μεταφερθούνε και ποιος θα βάλλει τα χρήματα για να κτιστούνε σε άλλη έκταση ..ή να ανακαινιστούνε τελοσπαντων.Γιατι αυτό με τα προσφυγικά δε το πολυ καταλαβα. Αν δε κάνω λάθος τα κτήρια εκεί ειναι πάρα πολύ παλιά για να μεταφερθουν τα σχολεία εκεί..Πάνω από όλα υπάρχει έγκριση γι αυτό το θέμα.. ; Αν υπήρχε καλό θα ήταν να παρουσιαστεί..Έχουνε δεχτει δηλαδή να μεταφερθούνε τα σχολεία εκεί ?
    2)Το κόστος είναι παρόμοιο με αυτο του γηπέδου στο Βοτανικό δηλαδή πάρα πολύ μεγάλο. 75 εκατομμύρια είπανε και άλλο ενα 30 % για απαλλοτριώσεις .Δηλαδή συνολικά το όλο έργο θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια . Ποιος θα τα βάλει αυτά .. Ωραία να λες θα βρεθει εταιρια επενδυτής ..η τα άλλα ευχολογια.Ποιος και πότε ? Όταν έχεις να παρουσιάσεις ένα σχέδιο το σημαντικότερο πράμμα που πρέπει να δείξεις είναι πως θα μπούνε τα χρήματα .Όπως έκανε για παράδειγμα ο Μελισσανίδης . Έχει ήδη βάλει αυτός 20-30 εκατομμυρια έχει ήδη τα 20 του Σγουρού και ήδη παρουσιάσε άλλους επιχειρηματίες για να φτάσει τα 65 εκατομμυρια . Εμείς πως θα φτάσουμε κοντά στα 100 εκατομμύρια ..?
    Δυστυχώς αυτά τα βασικά ερωτήματα τα γνωστά δημοσιογραφικά γιουσουφάκια τα κάνανε αβαβα ..
    Απο μακέτες άλλο τίποτα τα τελευταία χρόνια..
    Παντώς εντελώς ρομαντικά σαν σχέδιο ήταν πολύ καλόγουστο και ΒΑΡΒΑΤΗ ΓΗΠΕΔΑΡΑ .
    Αν ηταν εφικτό δηλαδή να βρούνε τα 100 εκατομμύρια το σχέδιο είναι πολύ όμορφο . Ρεαλιστικά όλο αυτο έχει έλαχιστες πιθανότητες να γίνει . Εδώ δεν καταφέραμε να χτισούμε στο Βοτανικό που είχαμε έκταση είχαμε τα 23 εκατομμυρια για ονοματοδότηση , και δεν είμασταν και σε περιόδο κρίσης.Εξαιρετικά δύσκολα τα πραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ10/12/13 11:55 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΚΟΡΟΙΕΥΟΜΑΣΤΕ
    ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ!
    ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν υπαρχει θεληση απο καποιον λεφτα ολα γινονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαλε τα renders http://imgur.com/a/ZFgdG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Κανένα θέμα με το ΣτΕ''

    Από την στιγμή που υπάρχει το παράδειγμα του Βοτανικού, ο κ. Βενέρης ρωτήθηκε αν υπάρχει κίνδυνος το έργο να ''μπλοκάρει'' μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ωστόσο, ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας ότι το έργο γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα πολεοδομικό κώδικα και την ισχύουσα νομοθεσία, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος από το ΣτΕ. Αυτό όμως που θα πρέπει να γίνει είναι να αποχαρακτηριστεί η περιοχή από χώρους πρασίνου, όπως χαρακτηρίζεται στην Διπλή Ανάπλαση.

    Οι λόγοι που είναι πρότυπο το νέο γήπεδο της Μπιλμπάο

    Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Βενέρης παραδέχθηκε ότι έχουν σαν πρότυπο το νέο γήπεδο της Μπιλμπάο.

    Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να κατεδαφίσουν το ''Απόστολος Νικολαΐδης'' και οι Πράσινοι να μείνουν χωρίς έδρα, οπότε πρώτα θα δημιουργήσουν το κομμάτι που λείπει αυτή την στιγμή από το σχέδιο και στην συνέχεια θα κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

    Όσον αφορά την βύθιση του αγωνιστικού χώρου (8,5 μ.) ο κ. Βενέρης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να γίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα με το Μετρό που είναι σε κοντινή απόσταση.

    Επαφή με τρεις φορείς της Πολιτείας

    Σχετικά με τα στρέμματα που πρέπει να παραχωρηθούν στον Παναθηναϊκό για την δημιουργία του νέου γηπέδου, οι Πράσινοι θα έχουν επαφές με το Υπουργείο Παιδείας, την Εκκλησία και τον Δήμο για να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες εκτάσεις.

    Σχετικά με το πάρκινγκ που βρίσκεται πίσω από τις θύρες 6-7, δεν είναι στο αρχικό σχεδιασμό, όμως αν θελήσει ο ιδιοκτήτης να το αξιοποιήσει θα υπάρξουν οι απαραίτητες συζητήσεις. Αυτό που τονιζόταν είναι ότι οι Πράσινοι δεν ζητούν χάρη από τον Δήμο, καθώς η δημιουργία ενός νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό θα αναζωογονήσει την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο μαλιστα..... συχρονη γηπεδαρα με τα ολα της....
    οχι σαν το τωρινο που θελουν να του βαλουν 3 κιλα make up και να το πουν συχροανανεωμενη δεσπινις ετων 39.....
    μακαρι να γινει και να το ζησω απο κοντα...
    μεχρι τοτε,ειναι καλο να ονειρευομαστε στην εποχη και στους δυσκολους καιρους που ζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://kimonveneris.com/ σχετικά με τον εμπνευστή του πρότζεκτ αυτού (λογικά αυτό είναι το site του για να δείτε και τι άλλα έχει κάνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ μαζί σου , ως προς την διαπίστωση που κάνεις , ότι η πρόταση του νέου γηπέδου , όπως παρουσιάστηκε από το ΠΑΝ.ΚΙ είναι η μόνη ρεαλιστική. Τα άλλα (ΟΑΚΑ & Βοτανικός) δεν είναι λύσεις που να ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό.

    Η λύση αυτή είναι μεν ρεαλιστική , αλλά έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Την μεταστέγαση των σχολείων και τις αλλαγές στην κυκλοφορία των δρόμων πέριξ του νέου γηπέδου.

    Τα άλλα προβλήματα που αναφέρεις , - αντιδράσεις κατοίκων και πολιτικών κομμάτων- , θα υπάρξουν , αλλά μπορεί με την εφαρμογή της κοινής λογικής να αντιμετωπιστούν.

    Η μεταστέγαση των σχολείων θέλει αλλαγή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Αθήνας και δεν ξέρω αν χρειαστεί και έγκριση από το Ρυθμιστικό. Εκεί θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και η πίεση προς λύση θα
    απαιτήσει χρόνο. Προσωπικά , βλέπω ότι , με βάση ότι το Γ.Π.Σ. Αθηνών αλλάζει ανά 5 χρόνια , το ότι υπάρχει σε εφαρμογή το Π.Δ. περί Διπλής Ανάπλασης , θα απαιτηθεί τουλάχιστον μια δεκαετία ,για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο της δημιουργίας ενός νέου γηπέδου με την μορφή που παρουσίασε το ΠΑΝ.ΚΙ.

    Έτσι , θεωρώ , ότι η ανακαίνιση του υφιστάμενου γηπέδου δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ως προς το πρότζεκτ. Μπορεί να γίνει η αναβάθμιση του γηπέδου , να κατασκευαστούν οι 2 πρόσθετες μεταλλικές κερκίδες με αύξηση της χωρητικότητας στις 21,000 θέσεις και ταυτόχρονα να προωθείται το σχέδιο υλοποίησης του νέου γηπέδου. Η λύση των 2 μεταλλικών εξεδρών είναι προσωρινή και όχι μόνιμη και βοηθά τον Παναθηναϊκό να παγιωθεί σε αυτό τον χώρο.

    Το σχέδιο που παρουσιάστηκε από το ΠΑΝ.ΚΙ , είναι χρονοβόρο ως προς την υλοποίησή του. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι , Πρες. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Πρέπει να συμφωνήσουν άπαντες (ΠΑΕ , ΚΑΕ ,Ερασιτέχνης) ότι είναι η μόνη ρεαλιστική λύση και να ενώσουν από κοινού τις προσπάθειές τους για την επίτευξη του στόχου.

    Πάμε στο γήπεδο. Προσωπικά μου αρέσει. Μοιάζει εσωτερικά με την Λεωφόρο. Δεν μου αρέσουν τα υαλοπετάσματα άνωθεν των κεντρικών εξεδρών.Είναι κακόγουστα. Επίσης , το μεταλλικό στέγαστρο είναι τεράστιο. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλο. Μπορεί να είναι με την σημερινή μορφή των στεγάστρων , με την διαφορά από το σήμερα ότι θα καλύπτει το σύνολο των εξεδρών.



    Μου αρέσει πολύ ο τρόπος κατασκευής. Δεν κατεδαφίζεται η σημερινή Λεωφόρος. Το έργο ξεκινά και φτιάχνεται , το παλαιό γήπεδο χρησιμοποιείται ως έδρα μέχρι την στιγμή που τα μπετά θα φθάσουν στα τοιχώματα του παλαιού. Άρα η ομάδα δεν φεύγει από τον φυσικό της χώρο , αγωνίζεται καθόλη τη διάρκεια της κατασκευής στο παλαιό γήπεδό της.

    Κόστος κατασκευής: 75,000,000 + 30% απαλλοτριώσεις =100,000,000 περίπου. Εμένα μου φαίνεται ότι θα πάει λίγο παραπάνω , αλλά γενικά , θεωρώ τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΝ.ΚΙ για το συνολικό κόστος , σωστές.

    Ως προς την χωρητικότητα των 44,000 θεατών , την θεωρώ υπερεκτιμημένη. Με βάση τη συνολική έκταση , τις αποστάσεις από τα πλευρικά κτήρια , τις διαμαρτυρίες διαφόρων φορέων /κατοίκων/πολιτικών κομμάτων , η χωρητικότητα θα καταλήξει στις 35,000 θέσεις. Εξάλλου , το είπε και ο αρχιτέκτονας ότι , στον προαύλιο χώρο των νέων σχολείων που θα γίνουν στα προσφυγικά , θα μπουν προστατευτικά γυαλιά για τον θόρυβο. Προφανώς , οι γονείς/ κάτοικοι/ καταστηματάρχες θα διαμαρτυρηθούν για τον θόρυβο που θα γίνεται , με αποτέλεσμα το κράτος να αναλάβει πρόνοια. Συνεπώς , μια χωρητικότητα 35,000 θέσεων θα θεωρηθεί ως λογική , μιας ΟΣΦΠ και ΑΕΚ έχουν ανάλογη χωρητικότητα γηπέδων.

    Αυτά ως στιγμής και βλέπουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. James the Beast11/12/13 3:56 π.μ.

    ,θα πρέπει να είμαστε ρεαλίστες,η επενδυση θα φτασει περιπου στα 110.000.000 ευρω για ενα γηπεδο 44.000 θεσεων οπου θα πρεπει να βρεθουν τεραστιες λυσεις για τα σχολεια και τους κατοικους,αυτο θα παρει πανω απο 3 χρονια...και μεχρι να αρχισουν οι κατασκευες.Ολοι οι Παναθηναικοι θέλουμε γηπεδο στην Λεωοφορο αλλα αυτο ειναι αδυνατον γιατι τα συγκεκριμενα προβληματα ειναι αδιαπεραστα.Το γηπεδικο ειναι πολυ σημαντικο ζητημα για την ωισιμοτητα του συλλογου αλλα απο την στιγμη που στην λεωφορο ειναισ χεδον αδυνατον να υλοποιηθει τοτε απλα πρεπει να κοιταξουμε την συνεχεια,ας παρει ο Γιαννακοπουλος την ΠΑΕ να ενωσει τον κοσμο και να ξαναμεγαλωσουμε τον συλλογο σε Ελλαδα και ΕΥΡΩΠΗ και να ξεχρεωσουμε σε 1-2 χρονια και οχι σε 6-7(και αμα) συμφωνα με τον αλαφ και την παρεα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. James the Beast11/12/13 4:03 π.μ.

    Εγω προτείνω φίλε Γιώργο να απορίψουμε την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακοπουλου και του Κινεζου Επενδυτη γιατι αμα μπουνε 30-35 εκ στην ΠΑΕ υπαρχει κινδυνος απο του χρονου να κάνουμε πρωταθλητισμο και να εχουμε ξεχρεωσει σε 1-2 χρονια.Με την Παναθηναικη Συμμαχία μπορεί να τρώμε φάπες παντου(απο Βεροια,Πανθρακικο,Λεβαδειακο,Παναχαικη,Πανιωνιο κτλπ) και να τερματίζουμε 6η και να τρωμε 3αρα απο τα δευτερα της Μαριμπορ και της Λατσιο αλλα ακολοθουμε πιστα το πλανο ριχνωντας το μπατζετ στα 4,2 εκ ωστε να αναδεικνουμε ταλεντα και συγχρονως να ριχνουμε σιγα σιγα το χρεος και μεχρι το 2017 να εχουμε ξεχρεωσει εντελως ετσι ωστε να βάλουμε της βασης για αν χτισουμε ομαδα πρωταθλητισμου,αρα γυρω στο 2020 να φανταστω ελπιζω να διεκδικουμαι πρωτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. James the Beast11/12/13 4:20 π.μ.

    Και επειδή οι δικες μου πληροφοριες μου λένε οτι η αποκτηση της ΠΑΕ απο τον Γιαννακοπουλο και τον Δισσεκατομυριουχο φίλο του απο την Αμερική(και οχι την Κίνα) ειναι ΕΙΛΗΜΕΝΗ εδω και δεν αλλάζει οσο και αν ειναι το χρεος.Αλλα τι να κάνουμε,αυτά εχει η ζωή,,ξυδακι για τους συμμαχους και τα μπασταρδια που θελουν τον Παναθηναικο να εχει δευτερευοντα ρολο στο πρωταθλημα,αυτα με τον γιαννακοπουλο ΚΟΜΜΕΝΑ συριζα και κατι τυπακια σαν εσενα θα καθονται να μιζεριαζουν μαζι με τον γκοντζο,τον καισαρη και τους λειπους δημοσιογραφους απο τα σπιτακια σας.


    Υ.Γ Δεν υπάρχει κανενα κωλυμα στο χρεος,ηξερα απο την αρχη ποσα ειναι και τι θα κανουν,απλα θελουν μια ποιο ολοκληρωμενη εικονα,την ΠΑΕ τηνε χει παρει ειδη,αλλιως δνε θα εβγαζε τετοια πρωτοσελιδα γιατι θα κινδυνευε και ο ιδιος.Και αν μια στο εκατομυριοτ υχαινε να στραβωσει το deal τοτε αυτο θα ηταν στην πρωτη συναντηση που πηρε τους φακελους απο τον αλαφουζο,για να ζηταει και τα υπολοιπα οικονομικα στοιχεια παει να πει οτι τα ηξερε και συνεχιζουν απο εκει που εχουν,μεχρι τελη Δεκεμβρη τελειωνει η υποθεση και με την νεα χρονια ο Παναθηναικος αλλαζει οριστικα σελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για το ολοι οι Παναθηναικοι μη παιρνεις και ορκο... υπαρχουν υπερβολικα πολλοι υπερμαχoi της αντιπαναθηναικης (με βαση τις τρεχουσες συμφωνιες) ΔΑ, λες και ενδιαφερονται πιο πολυ για τα συμφεροντα του μπομπολα παρα του ΠΑΟ.


    Οσο για το project, αμα βρεθει καποιος που θελει να το τρεξει, θα γινει. Τοσο απλα. Θεληση να υπαρχει και στηριξη απο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτος ο ανθρωπος λοιπον, με αυτο το εργο και με τις γνωσεις που εχει με βαση το βιογραφικο του και ερχετε ο Χ παναθηναικος πισω απο ενα pc να μας παρουσιαζει χιλια δυο προβληματα.


    Καλο ειναι να αφησετε τη μιζερια μερικοι....


    Το ξαναλεω, εναν λεφτα μπροσταρη χρειαζομαστε και τα υπολοιπα θα γινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο αλκοολικος μπορει να λεει οτι θελει... ο ΔΓ γιατι τον εχει πρωτο θεμα δε μπορω να καταλαβω... ακομα "αγαπαμε"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλκοολικός μόνο; Μαστουρωμένος βγήκε πάλι. Κόψε ρε Βαγγέλη τη κόκα... κόλα... Έχεις ξαναδει εσύ πρόεδρο ομάδας να κάνει τέτοιες δηλώσεις μετά από πρόκριση στο Ch. L. και να λέει ότι θέλω 3 πέναλτι και 3 κόκκινες υπέρ σε κάθε παιχνίδι στην Ελλάδα;;; Τελικά ούτε το 100 - 0 αντέχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το γήπεδο; Τα γράφεις έτσι , για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

    Τέλος πάντων , θα σου απαντήσω.

    Δεν είπα να απορριφτεί η συγκεκριμένη πρόταση. Είχα γράψει στο πρόσφατο παρελθόν ότι , ο Δημήτρης πρέπει να μπει στην ΠΑΕ και να βοηθήσει τον Αλαφούζο. Το ξαναγράφω, ο Δημήτρης , είναι νέος , είναι ξένος προς τον χώρο του ποδοσφαίρου , δεν έχει στήσει από μόνος του καμία επιχείρηση. Πως να το κάνουμε , ήταν και είναι κάτω από την σκέπη των γονέων του.

    Μπορεί να επιτύχει , και ο Παναθηναϊκός να πάει τρένο για πρωτάθλημα. Όμως , επίτρεψέ μου , να θεωρώ ότι μόνο τα λεφτά δεν φτάνουν για να κάνουν μια ομάδα πρωταθλήτρια. Πρέπει να υπάρχουν και άλλα όπλα στη φαρέτρα ενός υποψηφίου προέδρου για να κάνει πρωταθλητισμό.

    Πάμε σε ένα θέμα που έθιξες και με πείραξε πολύ. Δεν μου αρέσει να γίνονται μεταγραφές αεροδρομίου. Έγιναν και στο πρόσφατο παρελθόν και εν γένει , είναι η αιτία της σημερινής χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού. Το ότι αναδεικνύονται ταλέντα από τις ακαδημίες μιας ομάδας είναι ότι πιο υγιές στον Αθλητισμό. Δείχνει την αξιοπιστία , την αξιοκρατία που έχει ο σύλλογος για τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στα σπλάγχνα του.

    Αν δεν υπάρχει λόγος να προωθούμε παιδιά από τις Ακαδημίες στην βασική ομάδα , που κάνει πρωταθλητισμό , ποιος ο λόγος να μαζεύουμε τόσα παιδιά στο Απήλιον , να πληρώνουμε προπονητές , ένδυση , γήπεδα 4x4 και διάφορα άλλα τινά;

    Τα καταργούμε όλα και αγοράζουμε ξένους εγνωσμένης αξίας παίκτες και πορευόμαστε με αυτούς. Όμως , το πλάνο της πολυμετοχικότητας που εφαρμόστηκε πρόσφατα στην ομάδα μας , - ένας υποστηρικτής του ήταν και ο υποφαινόμενος- απέδειξε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Σισέ, Σίλβα , Λέτο) ότι η απόδοση των ακριβών ξένων παικτών ήταν δυσανάλογη της οικονομικής αξίας των. Το πρωτάθλημα του 2010 κατακτήθηκε με αρκετή δυσκολία και άγχος , η δε φυγή των κ.κ. Βγενόπουλου και Πατέρα δημιούργησε κρίση χρέους στο σύλλογο. Γιατί , όταν οι δύο από τους τέσσερις οικονομικά ισάξιους βάζουν 35 εκατομμύρια και κάποιοα στιγμή φύγουν , οι υπόλοιποι 2 είναι σχεδόν αδύνατον να καλύψουν το άνοιγμα.

    Πρέπει να δοξάζουμε το Θεό που βρέθηκε ο Αλαφούζος και πήρε την ΠΑΕ , διαφορετικά το μέλλον της ομάδας μας θα ήταν στη Γ’ Εθνική. Εφαρμόζει 2 λογικές που στην Ελλάδα του δώσε , φαίνονται μνημονιακές , άσχετα αν στο εξωτερικό είναι ο κανόνας: Την Παναθηναϊκή Συμμαχία που είναι εταιρεία λαϊκής βάσης , και την προώθηση ταλέντων από τις ακαδημίες της ομάδας στο βασικό κορμό των ανδρών.

    Μακάρι να πάρει την ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Προσωπικά , δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε τίποτα , δεν με εκφράζει η λογική που πρεσβεύει. Θα τηρήσω τον λόγο που έδωσα πριν από 20 μέρες , ότι δηλαδή , δεν θα ξαναγράψω στο σάιτ Παναθηναϊκός Πρες ούτε θα ασχοληθώ με το γράφω τα έστω κάποια λίγα σχόλια σε άλλα σάιτ , όπως το Σέντραγκολ ή τα Πράσινα Νέα. Αυτά που υποστήριξα , για την επιστροφή στη Λεωφόρο , την
    Παναθηναϊκή Συμμαχία , και το νέο προπονητικό , πλέον δεν θα ισχύουν , οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος συμμετοχής μου στα Παναθηναϊκά δρώμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε πρωτη αναγνωση φαίνεται θετικος, αλλα αμα μεσα στη πρασινη γραφονται τα ιδια που γραφει σημερα ενα αντιστοιχο αρθρο στο onsports, θα ελεγα οτι κρατα ξεκαθαρα αποστασεις.


    Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με τη ΠΑΕ και βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο υποδικος περιεγραψε ακριβως το κοσμο της Ζουγκλας και Μαφιας που εχει επιβαλλει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.....
    σοου λεει οτι ειναι ο πιο δυνατος οποτε οι αλλοι πρεπει να υποτασσονται,και αφου αυτος ΠΛΗΡΩΝΕΙ ολοι οι αλλοι τουμπεκί γιατι αυτος πρεπει να παει μπροστα....
    σαν εκεινα τα παιδακια που κανεις δεν επαιζε μαζι τους και τωρα που μεγαλωσαν και εχουν δυναμη,εκδικουνται τον μικροκοσμο τους....

    τον ακουσατε που ειπε οτι οταν το παιχνιδι παιζεται στα ισα και σου γινονται 3 πεναλτι τοτε οι κορακες τα σφυριζουν;
    αυτα εδω φυσικα δε γινονται,εκτος και αν φοραει η ομαδα κοκκινα και ειναι απο τον Πειραια....


    ποσο του αντευχομαι να του κατσει η Μπαγερν για μια νεα 7ρα,δε λεγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/365011-Panathinaikos-Leoforos-oneiron-photos

    e ntaxei ne.. den leei kai kati paralogo. ta autonoita.. gero portofoli kai gero stomaxi.. i alliws opws to lew egw, fragka kai @@..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ted Vasilikopoulos11/12/13 11:26 π.μ.

    Οχι κυριε Μαρινακη, στην καθημερηνοτητα κερδιζει το πιο μεγαλο λαμογιο πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ted Vasilikopoulos11/12/13 11:28 π.μ.

    Ποτε δεν παιξατε για την Ελλαδα γιατι εκει στο λιμανι ειστε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΗΜΝΙΟΣ11/12/13 1:57 μ.μ.

    3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ....ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.....Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. James the Beast11/12/13 2:17 μ.μ.

    Δεν θα συμετασχεις?ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!Ολος ο φίλαθλος κοσμος του ΠΑΟ ακομα και η θυρα 13 ειναι διπλα στον Δημητρη,αρα ξεχνα συμμαχιες βασιλαραδες και αλαφουζους.Απο εδω και περα θα εχουμε και μεταγραφες αεροδρομιου σιγα σιγα και θα παιζουμε και Ευρωπη,εσυ και οι υπολοιποι μιζεροι νοσταλγοι των προηγουμενων διοικησεων που έφεραν τον συλλογο σε αυτα τα χαλια.


    Υ,Γ Οσο και να κρυβεσαι και να μας λες παρλαπιπες οτι εισαι πολιτικος μηχανικος και κατι τετοιες αρλουμπες,εγω ενα θα σου πω....ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η ωρα της κρισης θα ερθει και για σενα αλητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1. Εδω δεν βαζουν λιγες χιλιαδες ευρω ως οικονομικη ανασα στην ΠΑΕ και θα βαλουν 100+ εκατομμυρια για ενα εργο που απαιτει του κοσμου τις προσαρμογες σε ενα μπουρδελο και αντιπαναθηναικο κρατος? Ποιος θα τα βαλει αυτα?

    2. Και ας πουμε οτι βρισκεται ενδιαφερομενος να επενδυσει σε γηπεδο. Για ποιο λογο να μην παει στην ευκολη και ετοιμη λυση του χωρου που ειχε προτεινει ο Βγενοπουλος διπλα στο οακα και να μπλεξει με υπουργεια παιδειας παπαδες και δεν ξερω γω ποιους αλλους να κανει γηπεδο στη Λεωφορο?

    Η επιστροφη μας στη Λεωφορο στις αρχες του 2000 συμαδεψε τη ζωη μου. Περναω σχεδον καθε μερα (λογω δουλειας) απ εξω και δεν παω ευθεια στην Αλεξανδρας μπαινω απο οδο Παναθηναικου μονο για να ανοιξει η ψυχη μου. Αλλα δεν μπορω ρε μαγκες να κανω τον χαζο και να ονειρευομαι ουτοπικα πραγματα. Και λυπαμαι ειλικρινα γιατι η προσπαθεια και τα ονειρα αυτων των παιδιων ειναι συγκηνιτικα και ζηταω προκαταβολικα ΣΥΓΝΩΜΗ για οποιον απο αυτους διαβασει το σχολιο μου που ειναι ασεβεστατο ως προς την προσπαθεια τους.

    Ομως βαρεθηκα να ονειρευομαι ουτοπιες. Κουραστικα, αηδιασα. Το κωλοσογο μας κατεστρεψε και θαυματοποιοι που θα σκασουν 100 μυρια για γηπεδο στη Λεωφορο και αλλα 100 για μεταγραφες και χρεη δεν υπαρχουν.

    Ας ξυπνησουμε πρωτα απο τον εφιαλτη των πεκιτων που μας εχουν παρατησει στο ελεος μας και μετα να ονειρευτω οτι θελετε.

    Μεχρι τοτε τα ονειρα μου φτανουν μεχρι τις πλατφορμες που ειπε ο Αλαφουζος, στον Αναστασιου και σε καποιο ικανο στελεχος της πιατσας για τα κεντρα αποφασεων (ΚΕΔ-ΕΠΟ)

    υγ. James the Beast απαξιω να κατσω να σε ξεμπροστιασω με επιχειρηματα. Εισαι απλα αστειος και ξεμπροστιαζεσαι μονος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μακαρι αλλα οι τωρινοι "αρχοντες" της ΠΑΕ και ΚΑΕ, κρατανε αποστασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τάσος Γ.12/12/13 11:24 π.μ.

    Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να δίνουμε ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο.Σίγουρα είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο σχέδιο αλλά από εκεί και πέρα χρειάζονται πολλά χρήματα που αυτή τη στιγμή, με τη διάθεση μάλιστα που δείχνουν επιφανείς Παναθηναϊκοί απέναντι στην ομάδα,η οποία δεν είναι και η καλύτερη,το θεωρώ απίθανο να βρεθούν.Και άντε ας πούμε ότι βρεθήκανε,οι υπόλοιπες κινήσεις που πρέπει να γίνουν και αφορούν τη στρέψη της φοράς του γηπέδου,κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να μεταφερθούν τα σχολεία στην Τσόχα ,για παράδειγμα,θα αποτελέσει σίγουρα τροχοπέδη για το όλο εγχείρημα.Δεν υπάρχει περίπτωση οι κρατικοί φορείς να μην βάλουν εμπόδια στον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό ότι ο Σύλλογος πλέον αποτελεί μεγάλο αγκάθι για όλους.Ο πόλεμος είναι ανοικτός ενάντιων μας με κύριο γνώμονα την προστασία των συμφερόντων του Ολυμπιακού.Είναι οι πάντες εναντίον μας.Δικαιοσύνη,πολιτεία,αστυνομία άπαντες ορκισμένοι εχθροί του τριφυλλιού.Δεν υπάρχει λοιπόν μία στο εκατομμύριο να μας αφήσουν να κάνουμε κάτι τέτοιο.Είναι ικανοί να ανακαλύψουν νέα είδη προστατευόμενων δεινοσαύρων στο κέντρο της Αθήνας για να καταφέρουν το σκοπό τους.Για αυτό λοιπόν ας μην ενθουσιάζεται ο κόσμος και ας μείνει προσηλωμένος στο πλάνο σωτηρίας της ομάδας και για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. James the Beast12/12/13 3:29 μ.μ.

    Δεν είναι λύση αυτο,θα ηταν ονειρικο να φτιαχτει το γηπεδο στην λεωφορο και να εχουμε ολες τις εγκαταστασεις για ΟΛΑ τα τμηματα εκει αλλα δεν σχεδον απιθανο.Εργο που θα φτασει τα 110.000.000 και στην ουσια θα πρεπει να τα βρουν για τις απολοτριωσεις κτλπ και να συμφωνησουν και οι κατοικοι(απιθανο να συμφωνησουν ολοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Με τις εκφράσεις σου δείχνεις το ποιόν σου στους υπόλοιπους αναγνώστες της ιστοσελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρες , με το που παίρνει τον Παναθηναικό πάμε την επόμενη μέρα στο ΟΑΚΑ. Μην τρέφουμε αυταπάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ ( Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ) ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ???
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 75 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΜΕΓΑΛΕ .
    Η' ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ Η' ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ .
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ .
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΦΑΟΥΖΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΤΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΩΣ , ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ .


    ΛΕΩΦΟΡΟΣ = ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


    Υ.Γ: ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ , ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ; ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΚΙ .
    ΜΙΖΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κανείς δεν είναι μέσα στο μυαλό του για να ξέρουμε τι σκέφτεται. Που και να ξέραμε, πάλι δεν θα σήμαινε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μην τρέφεις αυταπάτες Πρες. Το είπε στην κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Αλαφούζο. Την επόμενη μέρα που θα πάρει την ΠΑΕ πάει τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Είναι ο βασικότερος λόγος που δεν τον υποστηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. James the Beast12/12/13 8:27 μ.μ.

    Ναι 75,000.000 το κστος +30% η απολοτριωσεις συνολο γυρω στα 110.000.000.Ρε φίλε ρεαλιστες ειμαστε,ουτε ο αλαφουζος ουτε ο γιανανκοπουλος μπορουν διαθεσουν τοσο μεγαλο ποσο,ακομα και ο ξενος επενδυτης που ειναι πισω απο τον Δημητρη μπορει να μην θελει να σκασει τοσα λεφτα για ενα εργο το οποιο θα πρεπει να ξεπερασει αρκετα εμποδια για να υλοποιηθει.Ο Γιαννακοπουλος πεταξε το μπαλακι στην πολιτεια,για να δουμε,ισως μετα την εισοδο του στην ΠΑΕ να πιεσει ακομα περισσοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α οκ , δεν μπορεί ο Αλαφούζος και ο Γιαννακόπουλος ξέρω γω αλλά μπορεί ο .. μεσσίας ο Μελισσανίδης . Σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ; Βρήκε η ομαδούλα μιας συνοικίας όπως η αεκ 70εκ για γήπεδο στις ρίζες της , και δεν θα βρει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. James the Beast12/12/13 9:02 μ.μ.

    Καλά ο Αλαφούζος σιγουρα δεν μπορει,ο Γιαννακοπουλος μπορει υπο προυποθεσεις,ανε χει το απαραιτητο εκφαλαιο πισω απο τον επενδυτη και μπορει να πιεσει την πολιτεια,γιατι εξχνας οτι της ΑΕΚ το γηπεδο θα κοστιζει γυρω στα 60 εκ και νομιζω δεν χρειαζεται μεταφορα σχολειων κτλπ.Ολα αυτα θα πρεπει να συμφωνηθουν και θα πρεπει να πιεσει ο γιανανκοπουλος μεσω των media κτλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ναι που να μπορεί ο Αλαφούζος , καναλάρχης με εφημερίδες και ραδιόφωνα είναι σιγά τα πράγματα . Απλά να σου υπενθυμίσω πώς οι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες είναι πάνω από 100 άτομα και σίγουρα το 1/10 να ασχοληθεί με το πλάνο αυτό , θα βγει κερδισμένος και αυτός και ο Παναθηναϊκός . Απλά κάτσε σκέψου πόσοι επιχειρηματίες είναι Παναθηναϊκοί και θα καταλάβεις ότι όποιος πειστεί να πραγματοποιήσει το όνειρο χιλιάδων οπαδών , θα έχει ένα κάρο οφέλη μέχρι και άγαλμα θα γίνει . Γι' αυτό σου λέω λίγη αισιοδοξία και καλή σκέψη ποτέ δεν πάει χαμένη . Να το πιστέψουμε πρώτα από όλα εμείς σαν κόσμος και μετά θα πειστεί και αυτός που έχει το γερό πορτοφόλι . Έτσι πάει η ιστορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. katse re sy giwrgo.. kai pou to ksereis oti tou to eipe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Από υψλόβαθμο στέλεχος της Παναθηναικής Συμμαχίας και από φίλους μου που ασχολούνται με το μπάσκετ. Στο ξαναλέω , με τα μέχρι στιγμής δεδομένα , αν ο Γιαννακόπουλος πάρει την ΠΑΕ , την επόμενη μέρα πάμε στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τότε να ξέρει , ότι ο οπαδικός χώρος θα του γυρίσει την πλάτη . Όχι ο παρτάκιας που θυμάται το ποδόσφαιρο όταν παίζει με τον γαύρο , το μπάσκετ όταν παίζει με την μπάρτσα και το βόλει όταν παίζει με τον γαύρο .
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στο λόγο της προσωπικής μου τιμής , τον συγκεκριμμένο διάλογο μεταξύ Δημήτρη και Αλαφούζου , μου τον εκμυστηρεύτηκε φίλος μου , που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Παναθηναικής Συμμαχίας. Η πρόθεση του Δημήτρη , ήταν εφόσον έπαιρνε στα χέρια του την ΠΑΕ , να πάει την ποδοσφαιρική ομάδα το επόμενο πρωινό στο ΟΑΚΑ. Με τα τότε δεδομένα. Σήμερα μπορεί να βγεί και να πεί να μείνουμε στη Λεωφόρο. Αναφερομαι στην πρόθεση που είχε την στιγμή που συνάντησε τον Αλαφούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ok dekton, alla kai pali prepei na exume didaxtei apo ta teleutaia xronia pws o dimitris giannakopoulos mporei na allazei apopsi akomi kai mesa se mia imera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και αυτός κάνει για ηγέτης του Παναθηναικού; Αν για σένα είναι αποδεκτός για μένα δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα ίδια χαρακτηριστικά είχαν και ο Παύλος με τον Θανάση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τους γονείς του Δημήτρη τους λατρεύω. Έχουν προσφέρει και την ψυχή τους στον Παναθηναικό. Και ο Δημήτρης θα την προσφέρει. Αλλα είναι ακόμα νέος , χρειάζεται να μάθει πολλά πράγματα για το πως θα διοικεί. Η παρόρμηση και η αγριάδα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να διοικήσεις και με τα λεφτά , -αυτή είναι η άποψή μου , μπορεί να σφάλλω-. δεν κερδίζεις πάντα. Θα έρθει η εποχή του. Για μένα πρέπει να μπεί στην ΠΑΕ να καθίσει δίπλα στον Αλαφούζο και να τον βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Aυτό που λες κι αν είναι αυταπάτη.
    Δεν θα το έκανε ποτέ ο Γιαννακόπουλος, όπως δεν θα το έκανε ποτέ και ο Αλαφούζος αν ήταν αντίστροφοι οι ρόλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εντάξει όπως θες. Εγώ κρίνω ότι καταλληλότερος για πρόεδρος του Παναθηναικού είναι ο Αλαφούζος. Αυτή είναι η άποψή μου. Μακάρι να κάνω λάθος και να έχεις εσύ δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου