Αναζητείται επειγόντως λύση για το βόλεϊ

Σκέτη απογοήτευση...

Η ομάδα είναι τελευταία στο πρωτάθλημα, η Α2 μας κλείνει το μάτι και ο προπονητής χθες μας τελείωσε. Το Σάββατο παίζουμε με τον γαύρο στου Ρέντη και ουσιαστικά δεν πάμε για τίποτα κι εκεί. Δεν ξέρω τι είδους ηλεκτροσόκ πρέπει να συμβεί στο τμήμα και αν αυτό της αλλαγής του προπονητή θα βοηθήσει εν τέλει και γενικά δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για να αποφύγουμε το μοιραίο που μας κυνηγάει τα τελευταία 2 χρόνια.


Και το λέω αυτό γιατί όσα ματς έχω παρακολουθήσει της ομάδας, κοντραροχτυπιούνται οι εμφανίσεις τους για το ποια είναι η χειρότερη. Παίκτες χωρίς πάθος και @@ που χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια όταν η μπάλα καίει και όταν προηγούμαστε 4-5 πόντους και είμαστε κοντά στο να πάρουμε ένα σετ.

Μακάρι λοιπόν να βοηθήσει η αλλαγή προπονητή και να ενισχυθούμε και με κάνα άλλον παίκτη αλλά επιτρέψτε μου να μην είμαι καθόλου αισιόδοξος για την φετινή κατάληξη.


ΥΣ: Εκτός από καταραμένο, το τμήμα βόλεϊ είναι και ο πιο σημαντικός λόγος που όλος ο Ερασιτέχνης έχει βουλιάξει οικονομικά αφού ,αν δεν με απατά η μνήμη μου, αποτελούν το 1/3 των χρεών μιας και το budget τις επόμενες χρονιές που μας είχε τελειώσει ο Βλάσης συνέχιζε να είναι στα ύψη. Έχω εμπιστοσύνη γενικά στην διοίκηση και ξέρω ότι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, αλλά δυστυχώς πολλές φορές είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τα βάλεις με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Μακάρι να γίνει το ντεμαράζ, αλλά ξαναλέω πως είμαι αρκετά απαισιόδοξος.


ΥΣ2: Για αρκετούς αυτό το τμήμα είναι η καψούρα μας. Οπότε καταλαβαίνετε και πόσο πονάει η κατάντια των τελευταίων ετών..

Σχόλια