Mε σβηστές τις μηχανές για Κρήτη

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΟΔ 92-73



Όπως αναμενόταν ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον ΚΑΟΔ και τώρα το μυαλό όλων είναι στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπαν που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.


Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς από τα Πράσινα Νέα:


Ο Αργύρης Πεδουλάκης άρχισε το παιχνίδι με τους Ούκιτς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη.

Με τους Ούκιτς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι. Στο τετράλεπτο μετά τζάμπολ οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 19-10, έχοντας 5 στα 5 τρίποντα (!) και τον Γκιστ ιδιαίτερα ορεξάτο με 8 πόντους. Η άμυνα των "πράσινων" δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική ωστόσο με όπλο την επίθεσή τους ξέφυγαν με 15 πόντους διαφορά (32-17, 18'). Η είσοδος των Παππά, Φώτση έδωσε ενέργεια και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 35-20.

Ένα γρήγορο 7-2 από την πλευρά του Παναθηναϊκού εκτόξευσε τη διαφορά στους 20 πόντους (42-22) με τον Πεδουλάκη να κάνει πολλές αλλαγές στην πεντάδα του, να δοκιμάζει σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους πλην του Πινγκ Σανγκ. Πάντως, οι Δραμινοί δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 47-31, εκμεταλλευόμενοι κάποια αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Η διαφορά συνέχισε να είναι σε υψηλά επίπεδα χάρη στο εκπληκτικό ποσοστό των πράσινων έξω από τα 6.75μ. (73%).

Ισορροπημένο το ξεκίνημα στο γ' δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο μπάσκετ και τις άμυνες να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στο 25' ο Διαμαντίδης έγραψε το 70-50 με καλάθι και φάουλ, όμως ο ΚΑΟΔ έβρισκε τρόπους για να μειώνει τη διαφορά (70-54). Τελικά, το τέλος του γ' δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό στο +23 (79-56), με το Φώτση να παίρνει προσπάθειες από το τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε παροδικά την αμυντική του λειτουργία και με σερί 6-0 προηγήθηκε με +29 (85-56), ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Πεδουλάκης πέρασε στο παρκέ τον Πινγκ Σανγκ και ο κόσμος για μία ακόμα φορά τον καταχειροκρότησε.

Τα δεκάλεπτα: 35-20, 56-39, 79-56, 93-72

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 6 (2), Φώτσης 13 (2), Ούκιτς 5 (1), Λάσμε 16, Μαυροκεφαλίδης 9, Διαμαντίδης 3 (8 ασίστ), Γκιστ 10 (2), Παππάς 10 (2), Γιάνκοβιτς 10 (2), Πινγκ, Ματσιούλις 8 (2), Αποστολίδης 3

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Τσόβιτς 4 (1), Τζόουνς 11, Μπράουν 9 (1), Βον 13, Μάρκοβιτς 7, Σπυριδωνίδης 3 (1), Μπάβτσιτς 5 (1), Ζάρας 8, Μπένας 12, Κολοβής

Σχόλια

  1. Η ατζέντα την πήρε το μάτι μου λίγο δύσκολα πριν λιγο καιρό αλλα τη βρίσκω εξαιρετική ιδέα να είναι ολα τα μας όλων των τμημάτων μαζεμένα και κάποιος άμεσα να πληροφορηθεί χωρις να ψάχνει εδώ και εκεί.


    Αυτό για την παναθηναική εγκυκλοπαιδεια ψάχνοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες θα ειναι οτι καλυτερο. Παρα πολλες φορες εχει τυχει να μη θυμαμαι κατι για ενα συγκεκριμενο αγωνα προ χρονων και πρεπει να κάτσω να ψάξω εδω και εκει.. Αν το καταφέρεις θα ειναι σουπερ .



    Αναμένουμε τις νέες στήλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ήθελα να σε ρωτήσω τις προάλλες τί γίνεται με εκείνη την προσπάθεια συλλογής υλικού που είχες πει πριν κανά χρόνο και ποιές αλλαγές ετοίμαζες. Ωραίος.
    υγ. για το άλλο, count me in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκα εδω θα μαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο αδερφε συνεχισε την καλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραιος φιλε!! συνεχισε δυνατα και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου