Παναθηναϊκό Σάββατο μας έφτιαξε η Παναθηναϊκή διοίκηση του ερασιτέχνη!


Λύση στο πρόβλημα με την κοινή ώρα αγώνων δύο τμημάτων μας έδωσε ο Ερασιτέχνης και έτσι ο κόσμος του Συλλόγου θα μπορεί να στηρίξει και τα 3 τμήματα μας που αγωνίζονται το Σάββατο στις έδρες τους.


  • Στις 2 στα Ιλίσια για το πόλο με τον Εθνικό.
  • Στις 4 στον Τάφο για το μπάσκετ γυναικών με τον Πάοκ.
  • Στις 8:30 στην Κυψέλη για το βόλεϊ αντρών με τον Φοίνικα Σύρου.


Παναθηναϊκό Σάββατο λοιπόν μας έφτιαξε μια διοίκηση που νιώθει την τρέλα του κόσμου για να υποστηρίξει και τα 3 τμήματα. Κάτι που πριν μερικά χρόνια φαινόταν αδιανόητο στα μυαλά των τότε διοικούντων και εφόρων.

Είπαμε... τέτοιες μαγκιές θα γίνονται όσο θα υπάρχουν Παναθηναϊκοί μέσα στον Παναθηναϊκό.

Σχόλια

  1. Στα γρήγορα γιατί ξαναγράφεις λόγια του Αλαφούζου και όχι στοιχεία, σε αντίθεση με αυτά που σου ανέφερα εγώ.

    Να ξεκαθαρίσω πως δεν με λένε Βαγγέλη και το ΒΤΚ το χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Επίσης σπάνια μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου με ανθρώπους που απλά αναπαράγουν λόγια άλλων αλλά με εσένα το έκανα. Να γνωρίζεις επίσςη πως όποιος εκφράζεται δημόσια πρέπει να δέχεται και την κριτική των άλλων, είτε του αρέσει είτε όχι και στα δικά μου τα μάτια κάνεις μόνο για καλός πωλητής σε λαμόγιο αφεντικό γιατί πουλάς καλά τα ψέματα που ακούς.

    Η οικογένεια είναι όλοι μαζί είτε Γιώργης είτε ΙΒΒ και η 13 τους έβριζε όλους όχι μόνο τον ΙΒΒ. Στη 13 υπάρχουν πάρα πολλά καλά παιδιά αλλά και μία ομάδα από τσογλάνια σουβλακοδίαιτα που εκτελούν εντολές(άραγε ποιος πήγε να κάψει τους τεχνικούς της Νόβα και ποιος προκάλεσε τα όσα έγιναν με τον γαύρο πριν 2 χρόνια) που είναι οι κεφαλές της. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λένε και αυτοί έχουν γίνει χειρότεροι από γαύρους με όσα έχουν κάνει.

    Ξεχνάς επιμελώς πως ο Αλαφούζος δήλωνε γαύρος μέχρι και ένα χρόνο πριν αναλάβει. Όταν βέβαια πήρε ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές ήξερε πόσα χρωστάει η ΠΑΕ και πόσα είναι άμεσα να πληρωθούν και έκανε την πιο καταστροφική διοίκηση της ιστορίας του Παναθηνα|ϊκού. Δυστυχώς για εσένα από διοίκηση ξέρω πάρα πολύ καλά όπως και από οικονομία και σου θυμίζω πως έβαλε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ 6εκ ευρώ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Έτσι βάζω και εγώ 15 εκ ευρώ βάζωντας μία διαφήμιση στο blog και κοστολογώντας την όσο θέλω ΕΓΩ. Στα ταμεία η ΕΙΣΡΟΗ ΗΤΑΝ 0 ευρώ και αυτό δεν αλλάζει ότι και αν γράψεις.

    Έτσι λοιπόν στα λόγια η ΠΣ έχει αγοράσει το Απήλιον και ο Αλαφούζος έβαλε 6 εκ ευρώ ενώ από πράξεις δεν έχουμε δει τίποτα. Αν ήθελε να κάνει επανάσταση στην παράγκα θα πρόσεχε ποιους έχει καλεσμένους και θα είχε εκπομπές καθημερινά και όχι μία στις τόσες. Βέβαια όλα τα θέματα τα έπιασαν επιφανειακά μιας και δεν ήθελαν να το πάνε παρακάτω και έτσι πέρασαν σε ανήλικα την άποψη πως «χτύπησαν το κατεστημένο» ενώ δεν του έκαναν ούτε γρατζουνιά.

    Όσο για το γήπεδο ψάξε να βρεις πόσο θα ήταν το κόστος για την ομάδα και όχι για την πολιτεία και πόσα τα κέρδη σε κάθε παιχνίδι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Αυτά βέβαια δεν τα λέει κανείς. Χώρια οι υποδομές για τα υπόλοιπα τμήματα και η ευκολότερη πρόσβαση και η αναβάθμιση της περιοχής. Αν εσύ πιστεύεις πως έφτιαξε το υπέδαφος του γηπέδου ρώτα καλύτερα κάποιον παίκτη, γιατί χορτάρι έβαλε δεν άλαξε κάτι άλλο.

    Η ΠΣ είναι εταιρία λαϊκής βάσης με διαδικασίες αδιαφανείς(εκλογές σήμερα και καταμέτρηση μετά από 3 μέρες και ενέργειες του προέδρου χωρίς έγκριση από την ΠΣ). Αν αυτά γουστάρεις τότε θα είσαι ευτυχισμένος και με τις κυβερνήσεις που έχουμε.

    Οι μικροί είναι ελπιδοφόροι αλλά όχι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα και τον Μαυρία δεν τον πούλησε αλλά τον ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ και μετά προείσπραξε τα χρήματα που ΘΑ ΗΤΑΝ 4 εκ ευρώ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...Που είναι η μισή Εθνική που έπαιζε στον Παναθηναϊκό; Πήγε σε μΠάοκ, Ισπανία, Ιταλία αλλά μάλλον δεν σε ενοχλεί που και τους αποζημίωσε(λέμε και καμία μαλακία μιας και τους χρωστάει χρήματα όλους) και τους έδιωξε.

    Πράνιτς, Σίντεφελντ, Μέντες, Μπέργκ και ο Αλβανοφασίστας δεν θα έβλεπαν ούτε τον πάγκο της ομάδας στο παρελθόν και είναι ελάχιστοι σχετικά με όσους έχουν περάσει ακόμη και επί ΙΒΒ.

    Δεν τον φόρτωσε κανείς τον Αλαφούζο με χρέη. Μόνος πήγε να πάρει ΔΩΡΕΑΝ μία ομάδα που άξιζε πολλά περισσότερα από τα χρέη(που δημιούργησε ο καπετάνιος των ορφανών) και δημιούργησε περισσότερα. Αν είχε μειώσει τα χρέη θα έκανε οικομικό απολογισμά αλλά αυτός τι να μας δείξει πως πήρε Χ και τα έκανε 2Χ; Ισολογισμό η ΠΑΕ οφείλει να κάνει σε κάθε χρόνο και είναι διαφορετικός από τον απολογιμό που ΘΑ έκανε αλλά δεν τόλμησε να κάνει.

    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΟΣΑ ΧΡΕΗ ΕΙΧΕ Η ΠΑΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

    BTK(Billy the Kid as BTK)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδικα η απο κατω ρουφιανα εδεινε και θεσσαλονικιους δικους μας συνδεσμιτες με τα ονοματα τους στο κολομπλογκ του , μιλαμε για τραγικες κ επικινδυνες καταστασεις , σιχαμαρα και αηδια για κατι τετοιες πουτανες του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή έγιναν δικοί ΣΑΣ ο σύνδεσμος πάει κατά διαόλου. Και όπως σου απάντησε και συνδεσμίτης του μΠάοκ τότε, όλοι γνωριζόμαστε με όλους και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Αντί να σιχαίνεσαι εν δυνάμει δολοφόνους και ανθέλληνες ασχολείσαι μαζί μου. Δεν ρωτάς και παραέξω ποιοι συνεργάζονται από τους δικού ΣΟΥ με γαύρους; Μήπως δεν τα γνωρίζεις και δεν ξέρεις ποιοι είναι οι ρουφιάνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε απο εδω ρε , ντροπη σου
    ρουφιανε ε ρουφιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον μιλάς κοιτάζοντας σε καθρέφτη τώρα. Δεν μας είπες ποιοι από την 13 συνεργάζονται με γαύροςυ και τους αποκαλούν αδέρφια στο fb; Μήπως και εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν λέω λόγια του Αλαφούζου , αλλά μόνο τα δικά μου.

    Δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική.

    Για σένα μπορεί να είναι όλοι μαζί , εμένα , με ενδιαφέρει εκείνος που την συγκεκριμένη εποχή έχει το γκοβέρνο. Αυτός έχει την ευθύνη , αυτός γνωρίζει , οι άλλοι είναι απέξω.

    Το δευτεροβάθμιο όργανο της Σούπερ Λίγκας , - που βρίσκεται υπό την κηδεμονία του ΟΣΦΠ- , δεν ανέφερε τίποτα για οπαδούς της θύρας; 13 , που πήγαν δήθεν να κάψουν τους τεχνικούς της ΝΟΒΑ , εσύ πως το συμπεραίνεις;

    Πετάς μια κοτσάνα ότι ο Αλαφούζος πριν ένα χρόνο ήταν Ολυμπιακός. Αποδείξεις , διαφορετικά μάζεψέ το. Ο Αλαφούζος πήρε δωρεάν τις μετοχές , με την προϋπόθεση ότι ο Τσίκνερ θα τον βοηθήσει και αντί αυτών είδε εφιάλτες με τον Τσάκα και τον πρίγκιπα , που ξέρεις καλά ποιος τους έβαλε. Μετά από ένα χρόνο , του ζήτησαν και ενοίκιο 1,2 εκατομμύρια ευρώ για την Παιανία.

    Στο είπα και προηγουμένως: ο Αλαφούζος παρέλαβε ένα μπορντέλο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την απομείωση του χρέους έβαλε 20 εκατομμύρια ευρώ. Εγώ ξέρω ότι ο Αλαφούζος έβαλε 5 εκατομμύρια ευρώ ομολογιακό δάνειο και 5 εκατομμύρια ευρώ από χορηγία του ΣΚΑΙ. (δηλώσεις του ιδίου , στην αρχή της σεζόν) Τα άλλα που γράφεις για 6 εκατομμύρια για τηλεοπτικό χρόνο σε παρακαλώ θέλω να τα δω με αποδείξεις.

    Για να γίνει ένα γήπεδο κύριε ΒΤΚ πρέπει να πέσει χρήμα. Το αν , το έφτιαχνε η Πολιτεία ή η ΠΑΕ δεν αλλάζει το κόστος κατασκευής. Ξέρεις και από κόστη έτσι; Ξέρεις και από διοίκηση; Τράβα να βγάλεις κάνα ευρώ , να βρεις και γυναίκα και μετά να έρθεις να μου πεις για το κόστος κατασκευής γηπέδων. Τα περί χώρων υποδομής και αναβάθμισης της περιοχής ας τα σκεφτεί ο δήμαρχος Αθηναίων , αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ , ευτυχώς που η Λεωφόρος έχει μπόλικους χώρους υποδομής για όλα τα αθλήματα κάτωθεν των εξεδρών.

    Δεν ξέρουμε αν αληθεύει ο ισχυρισμός σου περί ποιότητας του αγωνιστικού χώρου. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται μούφα. Πάντως , στην Λεωφόρο δεν άλλαξε μόνο το χορτάρι , έγιναν και άλλα έργα. Αν έχεις πάει πρόσφατα στο γήπεδο , θα πρόσεξες ότι έχει μπει σύστημα αποστράγγισης , που μαζεύει το βρόχινο νερό και το μεταφέρει στους υπονόμους. Στο γήπεδο μπορεί να παίζουν μπάλα ακόμα και αν έχει βρέξει συνέχεια για 10 μέρες. Συνεπώς έγιναν και έργα στο υπέδαφος και
    βελτιώθηκε η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου , ώστε να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

    Είμαι ευχαριστημένος με την λειτουργία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ποτέ δεν είχαμε τόση δημοκρατία στην ομάδα μας.

    Για μένα καλώς έφυγαν οι ποδοσφαιριστές που πήγαν ΠΑΟΚ και Ισπανία. Οι περισσότεροι ήταν ώριμοι ηλικιακά για μπάλα και στον Παναθηναϊκό δεν απέδιδαν με βάση τις δυνατότητές τους. Καλώς αποζημιώθηκαν και έφυγαν.

    Τι μας λες τώρα; Που τα πουλάς αυτά; Να σου θυμίσω πότε ο Παναθηναϊκός είχε
    εν ενεργεία παίκτη της Εθνικής Κροατίας; Επί καπετάνιου , που είχε αγοράσει τον Αλιόσα Ασάνοβιτς. Εμείς δεν έχουμε έναν , αλλά 2 εν ενεργεία παίκτες της Εθνικής Κροατίας. Όσο για τον Αλβανοφασίστα που γράφεις τον Μπαιράμι , παρατηρώ ότι είσαι ρατσιστής και μάλλον πολιτικά ανήκεις σε κόμματα του ακραίου χώρου. Προσωπικά είμαι προοδευτικός άνθρωπος και ειλικρινά δεν πρόκειται να σου ανταπαντήσω ότι και αν γράψεις , γιατί από την εκφορά του λόγου σου βλέπω ότι είσαι ρατσιστής.

    Φόρτωσαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με χρέη.

    Το γήπεδο του Βοτανικού πάπαλα.

    Και στο τέλος , εφόσον έψαχναν για ένα χρόνο για πρίγκιπες και πριγκίπισσες από την Σαουδική Αραβία και αρνιόντουσαν να δώσουν την ΠΑΕ στον Ανδρέα Βγενόπουλο , που τους έδινε ζεστά 15 εκατομμύρια , καλόπιασαν τον Αλαφούζο και
    του έδωσαν μια χρεοκοπημένη ΠΑΕ , που οι ίδιοι δεν μπορούσαν πλέον να την ελέγξουν. Ο Αλαφούζος πάει καλά το καράβι , παρά τις όσες μπανανόφλουδες κατά καιρούς του βάζουν.

    Η ΠΑΕ δεν θα επιστραφεί σε αυτούς που την έδωσαν στον Αλαφούζο. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιοι ρε ντενεκε ρουφιανε , μιλα ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να τελειώνουμε μιας και ανακυκλωνεσαι συνέχεια.

    Το ότι ο Αλαφούζος δήλωνε γαύρος το λένε οι ίδιοι οι γαύροι και όχι εγώ και μάλιστα το χαίρονται και το διατυμπανίζουν.

    Δημοκρατία έχουμε και μπορούμε να σκεφτόμαστε ελέυθερα. Αν τα δεδομένα είναι 1.Η κόντρα Αλαφούζου-Νοβα, 2.Η στάση των οπαδών και 3. Τα βλαστάρια που έχουν μπει στη 13 το αποτέλεσμα είναι ένα. Το όργανο της ΕΠΟ δεν είναι αστυνομία ούτε ασκεί δικαστική εξουσία.

    Το δλανειο βγήκε στο «όνομα» της ΠΑΕ και όχι του ίδιου και τα 5 που λες εσύ είναι τα ίδια 6 που είχε πει και ήταν σε τηλεοπτικό χρόνο. Αν θέλεις αποδείξεις ψάξε τις ταμειακές ροές της ΠΑΕ(τις εισροές ειδικά αλλά και τις εκροές)

    Στο Βοτανικό η Πολιτεία έπαιρνε τη Λεωφόρο και έδινε χώρο κάνοντας τα έργα υποδομής(του γύρω χώρου όχι του γηπέδου) που βελτίωναν όλη την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ περιοχή, αλλά αυτό δεν λες να το καταλάβεις. Και αυτό ήταν τμήμα της σύμβασης που είχαν υπογράψει και χάλασε ο ΜπαινοΒγένο με τους κορμοράνους. Επίσης οι χώροι για τα άλλα αθλήματα στη Λεωφόρο είναι και απαρχαιομένοι και μικροί. Αν σου φαίνονται μεγάλοι τότε ή θέωρείς την ομάδα μικρή ή είσαι οπαδός του μινιμαλισμού.

    Δεν θα ασχοληθώ να σου αποδείξω γιατί η Λεωφόρος ήταν το πιο «σκληρό» γήπεδο στην Ευρώπη σε αγώνες Ch.L. Τα έχουν πει και τα έχουν γράψει άνθρωποι ειδικοί και όχι εγώ.

    Λάζαρος, Νίνης ώριμοι ηλικιακά; Γελάω. Ο Βύντρα δεν απέδιδε; Ο αγαπημένος της εξέδρας Κατσουράνης; Να σου θυμίσω τα ονόματα Βλάοβιτς, Γιάρνι, Μπίσκαν; Αν όπως λες εγώ είμαι ρατσιστής τότε αυτός με το τατουάζ του εθνικιστικού Αλβανικού χώρου που έχει δηλώσει πως θέλει την Ήπειρο και την Κέρκυρα τι είναι; Εκτίθεσαι.

    Και επειδή με κατέταξες πολιτικά γιατί ανέφερα σαν Αλβανοφασίστα τον Αλβανοφασίστα(Μαύρο Κόκκινο λέγεται η οργάνωση της οποίας το έμβλημα έχει σε τατουάζ) εγώ να πω πως αφού βλέπεις τόση δημοκρατία στην ΠΣ τότε θα είσαι οπαδός κάποιου από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ. Όλοι τους το ίδιο είναι.

    Μην μπερδεύεις τους πρίγκηπες με τον Βγενόπουλο που όλο και απέφευγε την αγορά της ΠΑΕ. Ο Βγενόπουλος δεν ήθελε να αγοράσει και τους Άραβες τους έδιωξε ο ΙΒΒ. Όπως και τον Αλαφούζο δεν τον πίεσε κανείς να πάρει ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές.

    Κλείνω με αυτό που λέω εδώ και πόλύ καιρό για το τι πρέπει να γίνει με την ΠΑΕ. Να μην γυρίσει ποτέ πίσω η οικογένεια. Προσωπικά δεν τη θέλω και δεν με απασχολεί αν κάποιοι άλλοι το επιθυμούν. Εγώ θέλω άνθρωπο που να βάζει χρήματα και όχι απλά να κάνει λογιστικές εγγραφές χωρίς να βάλει χρήματα στο ταμείο. Όπως βλέπεις δεν σου έθεσα άλλο ερώτημα για να σταματήσουμε μιας και όπως σου έγραψα από την αρχή ανακυκλώνεις τα ίδια και σε κάποια άλλα(όπως τη σκληρότητα του γηπέδου δεν έχω εγώ τα στοιχεία για να στα δώσω).

    Καληνύχτα και σε σένα και χωρίς εφιάλτες.

    BTK(Billy the Kid as BTK)


    ΥΓ Ευχαριστώ τον διαχειριστή/στες του panathinaikos-press για τον χώρο και την ελευθερία που μου έδωσαν να εκφράσω την άποψή μου και δεν διέγραψαν ούτε σχόλιο, αλλά ούτε και το όνομα μου όπως έκαναν αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψάξε μην θέλεις έτοιμη τροφή. Δηλώνουν πάντως Θ13.
    Δεν σου απαντάω άλλο γιατί ρωτάς και μιλάς χωρίς να γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το όπως έκαναν αλλού αφορά άλλο blog ή site και όχι σε άλλη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν το ξέρω αυτό.
    Αλλά ξέρω ποιό είναι το λάθος τους. Ασχολούνται και κρίνουν όσα αφορούν την ομάδα, όχι με βάση την ίδια, αλλά με μπούσουλα όσα λένε εκείνοι με τους οποίους δε συμφωνούν.
    Αν το σκεφτείς, μιλάμε για παράνοια, ψυχωσική διαταραχή, ψυχαναγκασμό και μισαλλοδοξία, που καλώς ή κακώς δεν πρόκειται να το καταλάβουν, γιατί ο χαζός ελάχιστες πιθανότητες έχει να αντιληφθεί ότι πράγματι είναι.
    Και αυτό έχει περάσει στο dna του μεγαλύτερου Συλλόγου, όπου όσα μερικά σωστά πουν, χάνονται στον συρφετό τής επιθετικότητας που διακατέχει όσους ντρέπονται να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους.
    Νιώθω το κρίμα στον Σύλλογο και την Ιστορία του. Δεν του αξίζει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τι λένε οι γαύροι δεν έχει σημασία. Αποδείξεις υπάρχουν; Έχει βγει στο μπαλκόνι με την κόκκινη σημαία;

    Το να πάρει η Πολιτεία την Λεωφόρο και ως αντάλλαγμα να φτιάξει τα έργα υποδομής σημαίνει ότι η Πολιτεία πρέπει να διαθέσει ενα σημαντικό ποσόν για τα έργα που θα εκτελεστούν. Ο κ. Περιφερειάρχης είπε : κόστος γηπέδου + κόστος εγκαταστάσεων + υποδομές = 150 εκατομμύρια ευρώ. Τα ποσά αυτά , απλά δεν υπάρχουν , ούτε κανείς την σήμερον εποχή πρόκειται να τα διαθέσει. Όταν το επίσημο κράτος απολύει Δ.Υ. και μειώνει μισθούς και συντάξεις θα σπαταλήσει 150 εκατομμύρια για τον Βοτανικό; Οι χώροιτου Απόστολος Νικολαίδης που είναι παλαιοί , ανακαινίζονται ριζικώς με την εφορμογή ενεργειακών πιστοποιητικών που εκδίδουν οι επιθεωρητές. Η Λεωφόρους έχει πολλούς τέτοιους χώρους κάτωθεν των εξεδρών ,και αν σε ενδιαφέρει προσωπικά είμαι οπαδός του μινιμαλισμού.

    Χωρίς αποδείξεις περί σκληρότητας , το επιχείρημά σου καταρέει.

    Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που ανέφερες : Βύντρα , Λάζαρος , Σπυρόπουλος , Κατσουράνης δεν απέδωσαν με βάση την αξία τους στον Παναθηναικό. Αυτή είναι η άποψή μου , πολύ καλώς αποζημιώθηκαν και έφυγαν.

    Οι Γιάρνι , Βλάοβιτς και Μπίσκαν ήταν στα τελειώματά τους όταν ήρθαν στον Παναθηναικό. Ειδικά ο τελευταίος ήταν μεγάλο παλτό.

    Τα περί τατουάζ πρώτη φορά από εσένα τα ακούω. Αν υπήρχαν τέτοια πράγματα στο χέρι του Μπαιράμι που απεικονίζονταν διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας , μοιραία ο παίκτης θα ακολουθούσε την πορεία του Κάτσε. Δεν βλέπω κάτι τέτιο στην περίπτωση του Μπαιράμι.

    Ναι ανήκω σε ένα από αυτά τα κόμματα που έγραψες. Ακραίος δεν είμαι. Το σάιτ Παναθηναικός Πρες είναι εξαιρετικό , δεν λογοκρίνει. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με το κότερο το δήλωνε ο πρόεδρας πως είναι γαύρος.


    Για τη σκληρότητα δεν σκοπεύω να το συνεχίσω ώστε να αποδείξω αυτό που έχουν πει τόσοι και τόσοι ειδικοί. Δεν με απασχολεί και πολύ αφού δεν παίζω εγώ εκεί και δεν θα τραυματιστώ εγώ.


    Έχεις μπερδέψει τα χρόνια, τα έργα και τα ποσά με τις δηλώσεις ενός πολιτικού κόμματος που είναι παράνομο με τις πράξεις του και ξεγέλασε τον λαό με τους πολιτικούς του δεκάδες φορές.


    Ο Μπίσκαν ήρθε πρωταθλητής Ευρώπης και ψηφισμένος ως ο κορυφαίος όλων των παικτών της Λίβερπουλ το 2005 και ήταν 27 χρονών και ο Βλάοβιτς ήρθε όταν ήταν 28. Πολύ μεγάλοι και οι δύο...


    Πού είναι ο Κάτσε; Παίζει κανονικά. Την ίδια πορεία έχουν.
    Άντε καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε κρετίνε μέχρι ανάρτηση τους είχα κάνει τους ρουφιανόγαυρους φίλους σου. Και όχι μόνο εγώ. Όσο για το άντρας,μάλλον προσπαθείς να καλύψεις δικές σου αδυναμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κρετινος ειναι αυτος που σε μεγαλωσε χωρις αξιες και ηθικη και εγινες πουστης ρουφιανος , βγαλε τις φουστες και ξανα ελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε να μεγαλώσεις και να μάθεις για τους συνδέσμους τίποτα παραπάνω από το 0 που γνωρίζεις τώρα. Σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου γιατί απλά δεν αξίζεις τον χρόνο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με σαχλαμάρες τύπου " με το κότερο το δήλωνε ο πρόεδρος πως είναι γαύρος" δεν σε πιστεύω. Θέλω χρονολογία και φωτογραφία που να τον απεικονίζει. Έτσι και εγώ μπορώ να λέγω ότι στο παρελθόν και ο Τσίκνερ ήταν γαύρος. Αυτά πρέπει να αποδεικνύονται.

    Για την σκληρότητα της Λεωφόρου όσα λες είναι μούφα. Για να αποδείξεις ότι αυτό πους λες είναι σωστό απαιτούνται στοιχεία. Αεροβατήματα του τύπου " ο αγωνιστικός χώρος είναι σκληρός και το έχουν πεί ειδικοί" σε μένα δεν περνάνε.

    Για πες μας ποιό κόμμα είναι παράνομο , για να σου πώ ένα άλλο που με απόφαση του Αρείου Πάγου θεωρείται εγκληματική οργάνωση.

    Ο Μπίσκαν ήταν το μεγαλύτρο παλτό που ήρθε στον Παναθηναικό μαζί με τον Κονσεισάο το έτος 2006-2007. Τον εξιλέωσε το γκολ με την ΑΕΚ που έβαλε στο ΟΑΚΑ.

    Ο Κάτσε έχει μπεί σε πωλητήριο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τον πρόεδρα, για τη Λεωφόρο και για τα παράνομα κόμματα δεν σου απαντώ γιατί αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να μην περιμένεις "μασημένη τροφή".
    Ο Μπίσκαν μπορεί να μην «βγήκε» σαν μεταγραφή αλλά ήρθε ως Πρωταθήτής Ευρώπης στην καλύτερη του στιγμή.
    Για τον Κάτσε έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
    Με κούρασες γράφοντας όλο τα ίδια και τα ίδια σταματάω εδώ την συζήτηση μαζί σου γιατί σταμάτησα να κάνω τον διαφωτιστή εδώ και καιρό.
    Αν θέλεις να γράψεις κάτι σε απάντηση γράψε ότι θέλεις αλλά δεν θα το διαβάσω.


    ΥΓ Σήμερα που ανακινήθηκε το θέμα του Βοτανικού υπάρχουν τα χρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το έχω δηλώσει , για μένα γήπεδο στον Βοτανικό = καταστροφή του Παναθηναικού. Λεωφόρος και μόνον εκεί , εξάλλου όλοι οι υγιείς σκεφτόμενοι φίλαθλοι του Παναθηναικού περιμένουμε την πρόταση του ΠΑΝΚΙ , να την ακούσουμε και να την αξιολογήσουμε.

    Χρήματα , αυτή την εποχή , δεν υπάρχουν για το κοστοβόρο έργο του Βοτανικού , το θέμα ανακινούν έντυπα που ο ιδιοκτήτης τους , έχει εμπλοκή με το ένα ή άλλο τρόπο με αυτό το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Bradley Speck17/3/14 2:41 π.μ.

    Είχα ένα πρόβλημα με το αγόρι μου πριν από έξι μήνες, που οδηγούν σε εμάς χώρια. Όταν χώρισε μαζί μου, δεν ήμουν πια τον εαυτό μου, ένιωθα τόσο άδειο εσωτερικό. Μέχρι ένας φίλος μου μου είπε για ένα από τα ξόρκια που βοήθησαν στην
    ίδιο πρόβλημα ότι βρήκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. i αποσταλεί το ξόρκι άχνη και εγώ τον είπα το πρόβλημά μου και έκανα αυτό που μου ζήτησε να κάνω σύντομα. να κόψει το πολυλογώ, πριν ήξερα τι συνέβαινε, δεν είναι μέχρι 48 ώρες, ο φίλος μου μου έδωσε μια κλήση και να έρθει πίσω σε μένα και μου είπε ότι ήταν συγγνώμη για το τι συνέβη, είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό σημάνει άχνη και δεν θα σταματήσει να δημοσιεύει το όνομά του στο διαδίκτυο μόνο για την καλή δουλειά που έχει doing.If χρειάζεστε τη βοήθειά του, μπορείτε να του στείλετε email στη διεύθυνση
    (NAVEENLOVESPELL@YAHOO.COM) και θα σας βοηθήσει επίσης για τον Προφήτη Ευλογία είναι το όνομά του
    (NAVEENLOVESPELL@YAHOO.COM) Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου