Σεβαστείτε τα μυαλά σας


Ραντεβού μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αλαφούζου θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. Δεν θα ανεβάσω τίποτα σχετικά με το θέμα γιατί δεν θα χει κανένα νόημα. Εκτός κι αν υπάρχει πραγματικά είδηση. Θα παρακαλούσα κι εσείς να κάνετε το ίδιο στα σχόλια σας. Αρκετά κούρασε το παραμύθι με την ΠΑΕ και τους ανίκανους όλα αυτά τα χρόνια. Μην κουράσουμε κι άλλο τους εαυτούς μας.

Τα πράγματα είναι πλέον δεδομένα για όλους.
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και όταν γίνει, εδώ είμαστε να τα πούμε. Αλλά ας αφήσουμε τις γνωματεύσεις και τα "αν" μέχρι τότε.

Σχόλια

  1. Καλύτερα δε θα μπορούσες να το πεις με τη χαζομάρα των περισσότερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν νομίζω να εχει αίσιο τέλος η ιστορία. Διαβάστε το άρθρο του "Πρασινοφρουρού" http://aioniapistos.gr/arthrografia/editorial/h-empistosynh-ston-dhmhtrh-kai-to-metrhma-twn-ofeilomenwn.html . Και ρωτάω εγώ: Είναι δυνατόν να πει κάποιος πως θέλω μια ΠΑΕ αλλά τα χρήματα που θα βάλω θα είνα για "απο δω και μπρος" και όχι για προηγούμενα χρέη? Και τα προηγούμενα χρέη ποιός θα τα πληρώσει? Αν πάρει δηλαδή την ΠΑΕ και γίνει αφεντικό ο Γιαννακόπουλος αυτοί που τους χρωστάμε τα λεφτά σε ποιον θα απευθυνθούν για να τα πάρουν? σε μένα ή στον ιδιοκτήτη της ομάδας? Αν δεν αναλαμβάνει κανείς τα προηγούμενα χρέη η ΟΥΕΦΑ σε ποιον δεν θα δόσει αδειοδότηση για Ευρώπη? Στον Παναθηναϊκό ή στους σοφεροπατεροβγενόπουλους? Μακάρι πάντως να λέω μαλακίες γιατί αν στραβώσει και αυτή η περίπτωση σόρρυ μάγκες αλλά θα ξενερώσουμε χοντρά και φοβάμαι μην το πληρώσει το μάρμαρο της ξενέρας η ομάδα που τόσο πολύ προσπαθεί και στέκεται αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου