Κάναμε σεφτέ με μαχητική ψυχή!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3


Πήραμε την πρώτη μας νίκη για το πρωτάθλημα απέναντι στον Πανναξιακό στην Νάξο, γυρνώντας το ματς από 2-1 σε 2-3. Μπράβο στην ομάδα που δεν παράτησε το παιχνίδι.

Επόμενο ματς στο Ρέθυμνο το Σάββατο.

Τα σετ: 19-25, 25-21, 25-19, 20-25, 11-15

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς από τα Πράσινα Νέα:


Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Α1.

Τα κορίτσια του Τριφυλλιού επιβλήθηκαν με 3-2 σετ εκτός έδρας επί του Πανναξιακού. Το παιχνίδι είχε μεγάλες διακυμάνσεις και εκείνο που μίλησε στο τέλος ήταν το πάθος των κοριτσιών του Ρούση.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδια και επέβαλλε τον ρυθμό του. Με μεγάλο όπλο του το μπλοκ το Τριφύλλι είχε αποκτήσει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ (25-19).

Στα επόμενα δύο οι πράσινες έκαναν πολλά λάθη χαρακτηριστικά του άγχους που είχαν πριν από το ματς. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο δεύτερο σετ έμειναν πίσω με 16-8 ωστόσο όταν ηρέμησαν έκαναν ντέρμπι το σετ. Τελικά οι γηπεδούχες πήραν το δεύτερο όσο και το τρίτο σετ με 25-21 και 25-19.

Εκεί ήρθε η αντίδραση του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο έβαλαν απίστευτο πάθος, λιγόστεψαν τα λάθη τους και πρώτα έφεραν το ματς στα ίσα.

Στο τάι μπρεικ το Τριφύλλι έδειχνε αποφασισμένο να καθαρίσει το παιχνίδι. Έτσι, έκαναν οι πράσινες οι οποίες πήραν τη νίκη, πανηγύρισαν με τη ψυχή τους το αποτέλεσμα και σίγουρα δείχνουν πως με το ίδιο πάθος μπορούν να κάνουν πολλά.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα στην υποδοχή, χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό, αλλά παίζοντας με αυτό το πάθος μπορεί να καλύψει τα προβλήματα του. Για αυτό το λόγο και οι πράσινοι στο τέλος κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο κλειστό της Νάξου.

Σχόλια

  1. Μόνο ο Παναθηναϊκός χρωστάει. Καμία άλλη ομάδα. Γι' αυτό και κάθε χρόνο συζητούν όλες για ρυθμίσεις με το κράτος ή αιτούνται με το αρ.99. Εξάλλου ποιός άκουσε τον μπουγάτσα να ζητά από το κράτος να του κόψει τα πρόστιμα; Κανείς.
    Όπως ποτέ κανείς δε θα μάθει τα οικονομικά του ερασιτέχνη του στόλου. Όπως δε μαθαίνουμε ποτέ και τί γίνονται όσοι μούλοι συλλαμβάνονται από τους μπάτσους.
    Όπως είπε και η 13, πάλι γλύφει η βαγγέλα τους γερμανοπράκτορες να γλυτώσει τα χρωστούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ σημαντικα αυτα που γραφονται στο αρθρο, αν χρωστας σε παιχτες δε σε σωζει τιποτα , ουτε η γ εθνικη ουτε τα αρθρα 99 , και η ουεφα καραδοκει
    απο αυτα που εχουν βγει μεχρι τωρα εμεις εχουμε πληρωμενες εφοριες κτλ και τα χρεη ειναι σε παιχτες
    δυσκολος ο δρομος της αποπληρωμης των χρεων αλλα τιμιος οπως λες και συ
    χωρις παρακαλετα σε βουλευτες για ρουσφετια κ χαρες και φυσικα χωρις ωμους εκβιασμους στην κυβερνηση οπως κανουν καποιοι αλλοι ρωσοι και ποντιοι που αποκαλουνται απο δημοσιογραφους και οπαδους των ομαδων τους σωτηρες σε ασπρα αλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε σιγα σιγα να παρουμε τα πανω μας γιατι σιγουρα η δυναμικη της ομαδας δεν ειναι για να παλεψει την κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει διαφορά το πόσα χρωστάς.. Άλλο να χρωστάς σε έναν παίχτη 30.000 ευρώ οπως μπορεί να τυχγάχνει σε ομάδες οπως ο Άρης ή ο Οφη και άλλο να χρωστάς εκατομμυρια ευρώ όπως χρωστάμε εμείς..
    Μη ψάχνεις πολύ για παραδείγματα άλλων ομάδων εύκολα δες την ΑΕΚ που χρωστούσε εκατομμύρια ευρώ και αυτή σε παίχτες ( πέραν των άλλων ) και τελικά έπεσε .Δες τον Ηρακλη που για να καλύψει τα χρωστούμενα έκανε παρατυπιες και τελικα έπεσε ..Οσες ομαδες χρωστάνε πεφτουνε κατηγορια ειτε ειναι σε μια μονιμη παρακμη βλεπε Άρη. Δες τον ΠΑΟΚ επι ποσα χρονια δε μπορουσε να σηκωσει κεφαλι και εφτασε να τερματιζει 9ος και παει λεγοντας. Δες οτι η κατρακυλα της ΑΕΚ αρχισε οταν και αυτη αγωνιστικα ειχε βγει εντος Ευρωπης τελικα εμεινε εκτος..κτλ κτλ κτλ



    Δυστυχως αποδεικνυεται περιτρανα οτι η ΟΥΕΦΑ ειχε δικιο που μας πεταξε εκτος Ευρωπης για οικονομικους λογους οσο και αν ψευδονταν απο τη διοικηση μας για πληρη κεφαλο και οτι εχουνε πληρωθει ολοι οι παιχτες και ολα αυτα τα ψεμματα . Εδω ψάχνουμε με τουφέκι ποιος έχει πληρωθει..απο την περυσινη ομαδα


    Γιατι εύκολα μου έρχονται στο μυαλο Κατσουράνης - Καραγκούνης - Λέτο - Φάμπρι - Σειταριδης - Μπουμσονγκ - Τοτσε - Βελασκεζ - Κουινσι - Λέτο -Βυντρα που είτε έχουνε κανει διακανονισμους για 50 δοσεις ..είτε έχουνε κάνει προσφυγη ειτε θα κάνουν προσφυγή.. είτε οπως ο Καρνέζης που χάρισε τα λεφτά του ..παιζοντας περυσι απληρωτος !!


    Το θέμα είναι πως μπορεί να λειτουργήσει μια ομάδα που δε πληρώνει παίχτες - προπονητές και παρόλα αυτά κάνει και πάνω απο μια ενδεκάδα μεταγραφές απο τοτε που ανέλαβε... ΕΔΩ μιλαμε για εγκληματα..

    Αυτο πρεπει να μας προβληματισει και οχι να λεμε γιατι μας κυνηγανε γιατι χρωστάμε..


    Το θεμα ειναι που θα μας βγαλει αυτος ο δρομος ..Εκτος Ευρωπης το μονο σιγουρο και προφανως εκτος διεκδικησης υψηλων στοχων..


    Γιατι θελουμε δε θελουμε ομαδες που χρωστάνε αυτη τη στιγμή όπως ο Αρης ειναι υπο διαλυση και υπο μια λεπτη κλωστη που τους κρατάει στη ζωή..Αν εμεις ειμαστε λιγο καλύτερα αυτο οφείλετε στο μέγεθος της ομαδας και οτι δεν εχει μεγαλα χρεη που κουβαλούσε χρόνια . Είναι όμως εύκολο αντιληπτο οτι οσο κουβαλάμε και εμείς χρεη η κατασταση θα γινεται ολο και χειροτερη.


    Δεν ειναι λοιπον θεμα κινδυνολογιας ειναι η πραγματικοτητα κοιταξε τα παραδειγματα των ομαδων δες και τα δεδομενα

    -εκτος Ευρωπης για οικονομικους λογους -

    -παιχτες να φευγουν για οικονομικους λογους -

    -ξεπουλημα

    - αδυναμια μεταγραφων ( ποσοι παιχτες χαθηκαν λογο οτι δεν ειχαμε λεφτα για προκαταβολες)


    Ο Αλαφουζος ειναι συνυπευθυνος για τα χρεη γιατι επι προεδριας του η ομαδα έμεινε εκτος Ευρώπης χάνοντας πιθανά έσοδα τουλαχιστον 5 εκ απο ΟΥΕΦΑ αφου με μπατζετ 18 εκατομμυριων έφτασε την ομάδα 6η


    Εδω φτασαμε να τερματιζουμε κατω απο ομαδες γειτονιας η χωριων οπως ο Αστερας και ο Ατρομητος επειδη ακριβως ειναι συνεπης ..στις οικονομικες υποχρεωσεις τους..τι να λεμε τωρα



    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)ean den ypirxan ta xreei dimiourgithikan apo tin polimetoxikotita k meta me oti aresei den aresei sunepagete ayto den tha perne o Alafouzos tzaba tin pae k me mia epidotisi gia osous gnorizoun apo tin oikogenia perisi opote as min leme gia ton amoiro Alafouzo pou plironei( me leuta tou kosmou)xreei allon 2)ton fereira(poios tou ananeose perisi)ton pinto-ton velaskes-ton fornaroli ton kouincy -ton fabri tous katsourani-spiropoulo(pou tous ananeose)ton varela poios tous fortose sta tamia tou Panathinaikou ean oxi o Alafouzos? ta 6.000.000(pou pire perisi apo ouefa)k fetos xathikan opos k o idios leei me poia dioikisi xathikan h opia dilone sugouri gia tin adiodotisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο παναθηναικος και η Ελλαδα θα πληρωσουν ολα τους τα χρεη...... το μονο σιγουρο ειναι οτι πλεον δε σε θεωρει κανενας μαγαζι γωνία.... μακαρι οι προσπαθειες της διοικησης να πιασουν τοπο και να φερουν ορατα αποτελεσματα σε συντομο χρονικο διαστημα...
    bagne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. panathinaikakias7/11/13 2:08 μ.μ.

    Το να πέσεις για να ξεχρεωσεις δεν φανερώνει τίποτα μεμπτό...Ίσα ίσα μακάρι ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ να πτωχεύαμε και να αρχίζαμε απο το 0 (δές ΑΕΚ-Μελισσανίδης). Δεν υπαρχει κανείς όμως.. Κανείς! Δυστηχώς. Οπότε αναγκαστικά βαδίζουμε σε αυτό το δρόμο..Δηλαδή σφίγγουμε όσο δεν πάει το ζονάρι και προσπαθούμε με τα πενιχρά έσοδα που διαθέτουμε να μπαλώσουμε κάποιες τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giannis Katzourakis7/11/13 4:08 μ.μ.

    τη κυρια ευθυνη για τα χρεη μας την εχει οπως ολοι γνωριζουμε ο τζιγγερ και οι υπολοιποι μετοχοι,αυτοι λοιπον εχουν και την ευθυνη να ξεχρεωσουν την ομαδα,οτιδηποτε αλλο λεμε εδω απλα ειναι λογια του αερα. Απορω παντως που ουτε ενας απο αυτους δεν εχει τη παραμικρη τσιπα εστω και τωρα να κανει η εστω να πει κατι για αυτη τη κατασταση, ισως καποτε ξυπνησουμε και εμεις σαν οπαδοι και τους βαλουμε πραγματικα το μαχαιρι στο λαιμο,βαζω και τον εαυτο μου μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαρτάται το πως βλέπεις το κάθε τι. Εγώ ας πούμε βλέπω ρομαντικά τον Σύλλοηο. Ε δεν θα ήθελα να πέφταμε κατηγορία για να ξεχρεώσουμε. Προτιμώ αυτό που γίνεται τώρα. ΑΡΚΕΙ ΝΑ υπάρχει πλάνο. ΑΡΚΕΙ αυτός που κρατάει τώρα τις τύχες στα χέρια του να ξέρει ότι τότε θα είμαστε καθαροί και θα έχουμε μπάτζετ και θα κάνουμε πρωταθλητισμό και θα πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη. ΑΡΚΕΙ να προσπαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αν θα πρέπει να πληρώσει τα χρέη ο Αλαφούζος το ανέφερα σε σύγκριση με τα χρέη του γαύρου επί Κοσκωτά και πως κανείς δεν θα λέει πως αυτά τα χρέη δεν θα είναι αναγκασμένος να τα πληρώσει ο Μαρινάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο θα υπάρχουν δημοσιογράφοι αλλά και Bloggers που θα καλύπτουν την διάλυση του Παναθηναικού,τόσο η ομάδα θα πηγαίνει στον πάτο.
    Είστε συνένοχοι κύριοι.
    Φροντίστε να βάλετε ένα ακόμα αποθεωτικό άρθρο για τον Αλαφούζο.
    Ότι και να λέτε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους όσους σταύρωσαν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήρθε κάποιος να πάρει την ΠΑΕ και δεν τον άκουσα; Κανένας δεν γουστάρει που είναι έτσι η ομάδα, αλλά η πραγματικότητα είναι πως κανένας φραγκάτος δεν τα στάζει για την ομάδα. Οπότε αυτόν έχουμε, αυτόν κριτικάρουμε και με αυτόν πορευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου