Ούτε κι εμείς είμαστε έτοιμοι για επανάσταση. Συμπορευόμαστε με την υπόλοιπη Σούπερ Κλίκα...


Tα βρήκε τελικά η ΠΑΕ με την Nova και θα συνεχίσει να συμμετάσχει στην κεντρική διαχείρηση και τα δικαιώματα της να τα έχει η γαυροσυνδρομητική.

Δεν κράζω την απόφαση μας να πάρουμε τα φράγκα που μας χρωστούσε η NOVA (1 μύριο) και να έχουμε εγγυημένα έσοδα για τα επόμενα 3 χρόνια. Άφραγκη ΠΑΕ είμαστε με μηδέν κεφάλαια, οπότε λογικό να μας μαλακώνει την στάση μας το 1.000.000 ευρώ που θα μας δώσει εν τέλει. Αλλά το συμπέρασμα δεν μπορεί να είναι άλλο, από το ότι για να κάνουμε πραγματική επανάσταση σαν Παναθηναϊκός απέχουμε πολύ. Μέχρι τότε θα συμμετάσχουμε με τους όρους που επιβάλλει το σύστημα του Βαγγέλα. Άμεσα ή έμμεσα. Βλέπετε εσείς κάτι άλλο;

Σχόλια

  1. Ακόμα μια φορά η ΠΑΕ και ο κύριος Αλαφούζος αποδεικνύονται ασυνεπείς . Όλη η ιστορία για την NOVA έγινε για να πάρει τελικά η ΠΑΕ τα χρήματα.. Εντάξει τουλάχιστον αυτό το καταφέραμε..

    Ολα ομως τα πατριωτικο-επαναστατικά θυμηθείτε.. :
    1.
    ""«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό"
    2.
    " Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της
    NOVA, Γιάννη Φουρνάρου κατέθεσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης
    Αλαφούζος"
    3.
    "Στο πλαίσιο μιας τρέχουσας αντιπαράθεσης μεταξύ Παναθηναϊκού και
    NOVA, υπήρξαν χθες επίσημες ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές και
    αντίστοιχη αναπαραγωγή από τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ χθες και
    σήμερα.
    4.
    Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας SportDay ωστόσο, μπορεί
    κανείς να διαβάσει ευδιάκριτα τη θέση της NOVA, αλλά πουθενά τις δικές
    μας θέσεις!
    5.
    Aπό ανακοίνωση της Nova...περι Σκαι - Παναθηναικού.."Απορρίφθηκε αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητήθηκε να καταδικαστεί από τη Super League η θέση της Forthnet περί ταύτισης των
    διοικήσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι με ψήφους 13-3"



    6 Αιχμαλωσία Παναθηναικού απο το ΣΚΑΙ..

    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/341294-Nova-Aihmalosia-toy-Panathinaikoy-apo-to-sygkrotima-Alafoyzoy


    ΔΕ πειράζει κύριε Αλαφούζο μας ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ !! Στηρίζουμε Αλαφούζο..με πάθος.
    Τι άλλες κωλοτούμπες θα δούμε στη πορεία..??
    1. Γήπεδο ..στο Βοτανικο να ξαναθέλει να φτιάξει ο κύριος Αλαφούζος ?

    2. Συνεργασία με Βαρδινογιάννηδες ?

    3. Να τα ξαναβρεί με τον πρωην συνεργατή του τον Μαρινάκη ?

    4. Να τα σπάσει με τους οργανωμένους.. για τη μελέτη που ετοιμάζουν ?



    Επανάσταση από ....το 2027...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο όλο θέμα έχω να γράψω 2 πράγματα:



    Για το κόστος του Βοτανικού. Θυμάστε οι περισσότεροι , επέμεινα ότι θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 80 εκατομμύρια ευρώ , που θεωρούταν αρχικό κόστος κατασκευής. Προχθές , ο Περιφερειάρχης Αττικής είπε ότι το συνολικό κόστος θα φθάσει τα 150 εκατομμύρια. Ανέφερε , ότι δεν υπάρχουν υποδομές , και θα υπάρξει κόστος για την επιπλέον κατασκευές. Υποδομές σημαίνει φως , νερό , αποχέτευση , δρόμοι. Αυτά δεν υπάρχουν , όσο και αν κάποιοι επέμειναν ότι αυτά ήταν ήδη έτοιμα.

    Το ΟΑΚΑ είναι ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο , όχι όμως για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει ως βάση το κέντρο της πόλης μας. Το ΟΑΚΑ δεν είναι γήπεδο , είναι ένα μεγάλο στάδιο , κατάλληλο για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας , για meeting στίβου και για διάφορες αθλητικές οργανώσεις και events. Δεν είναι γελοίο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να χρησιμοποιεί ως έδρα το Καραϊσκάκη , όταν υπάρχει το Ολυμπιακό Στάδιο; Για ποιο λόγο , να μαζεύει περισσότερο χρήμα ο Μαρινάκης και ο οπαδός της Εθνικής
    ομάδας να μην συνεισφέρει με το εισιτήριό του στην συντήρηση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού σταδίου;



    Αν το ΟΑΚΑ είναι τόσο κοστοβόρο , οι υπεύθυνοι ας δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε να απαλλαγούν σε πρώτη φάση από τα άψυχα πράγματα του σταδίου. Η στέγη του Καλατράβα είναι μια μεταλλική κατασκευή , που δύναται να αποσυναρμολογηθεί και να πουληθεί ή να πάει στα χυτήρια των Αγγελοπουλέων. Για ποιο
    λόγο να υπάρχει , εφόσον η Πολιτεία αδυνατεί να την συντηρήσει;



    Η Εθνική ομάδα να μεταφέρει το προπονητικό της κέντρο στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά να παραδοθούν προς χρήση στον λαό.



    Εν πάση περιπτώσει έγραψα 2 προτάσεις για την μείωση του κόστους. Οι υπεύθυνοι θα έχουν και άλλες. Το θέμα είναι να μην φορτώνουν το ΟΑΚΑ στην πλάτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Η κάθε ομάδα οφείλει να έχει την δική της έδρα και να μην εξαναγκάζεται από κανέναν σε φυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ως τι εγκαλείς τον Αλαφούζο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παυλος 1319/11/13 12:10 π.μ.

    Τι λετε εσεις τωρα για πικρες και υπομονες οτι η ομαδα εχει χρεος ενας προεδρος που να τα εχει μεγαλα οπως ευτιχισαν οι γαυροι με τους 2 τελευταιους προεδρους που ανελαβαν την ομαδα τους με τεραστια χρεοι και την εκαναν οπως ειναι με δικο της γηπεδο και πλεονασματα με λογια γινεται τιποτα με λογια καταντησε η αεκ γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΟΒΑ έκανε την πρώτη κίνηση καλής θέλησης προς τον Αλαφούζο. Αυτό έβγαλε στο ρεπορτάζ της το διαδιακτυακό σάιτ νόβα σπορ φμ.

    Υπάρχει μήπως κανείς άλλος επιχειρηματίας να βάζει λεφτά στον Παναθηναικό και να βοηθάει τον Αλαφούζο;

    Όλοι οι πρώην , από όσο συμπεραίνω κοιτάζουν μπας και ο Αλαφούζος χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει παλαιοί παίκτες προς την ΠΑΕ , μήπως κουρασθεί και εντέλει τα βροντήξει και φύγει. Οι περισσότερες προσφυγές , αυτές που είναι οι πλέον βαριές έγιναν απο παίκτες που δεν αγοράσθηκαν στην περίοδο που ήταν πρόεδρος ο Αλαφούζος.

    Όσο για τις κωλοτούμπες , που γράφεις στο κείμενό σου , κύριε Βαγγελη , σε πληροφορώ ότι οποιαδήποτε από αυτές ( προτάσεις 1~4) , αν προσπαθήσει να πραγματοποήσει , θα βρεί απέναντί του όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του Παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρης Εποιειν19/11/13 1:30 π.μ.

    Να απαντησω στο ερωτημα "Βλέπετε εσείς κάτι άλλο;"..........

    Τζιγγερ......αρκει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eσύ προφανώς ζηλεύεις τον γαύρο.
    Κάνε μου την χάρη και μην ξαναγράψεις εδώ. Μοιράσου τις απόψεις σου για τους προέδρους του γαύρου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εξαίσια απάντηση η αρνητική ψήφος


    γελάει το σύμπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαγγο επέτρεψε μου να πιστεύω ότι ο Αλαφούζος θέλει περισσότερο το καλό του Παναθηναϊκού από σένα.


    Από πότε επανάσταση σημαίνει να λέω ΟΧΙ ακόμα και σε προτάσεις που είναι ευνοϊκές και ωφελούν την ομάδα;;;


    Από πότε επανάσταση σημαίνει να λέω παντού ΟΧΙ και να ανοίγω μέτωπα με όλους χωρίς καμία στρατηγική;;;;


    Μάλλον από τότε που ...φανατικοί Παναθηναϊκοί σαν και σένα, μια έξυπνη κίνηση την ονομάζουν κωλοτούμπα, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΝΤΑΣ και ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΝΤΑΣ για δήθεν Βοτανικούς και Μαρινάκιδες...


    Τουλάχιστον ένα μπράβο θα πεις στον Αλαφούζο ρε φανατικέ Παναθηναϊκέ Βαγγέλη, που πήρε την ομάδα μεσ' τα χρέη την ώρα που ο Μαρινάκης πήρε το γαύρο με προίκα και ο Μελισανίδης την έριξε Γ Εθνική για να την πάρει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρόβλημα δεν ειναι οτι δέχτηκε την πρόταση της Nova . Το πρόβλημα είναι οτι σε κάνενα σοβαρό θέμα δεν έχει κρατήσει ΣΥΝΕΠΗ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ πολιτκή.
    1. Για ΓΗΠΕΔΟ ? Τη μια έλεγε για Βοτανικό και οτι η ΓΗΠΕΛ ειναι τρίχες . Μετά έλεγε για λιγο μικρότερο γήπεδο στο Βοτανικό πάλι .. Μετά έλεγε δεν έχουμε λεφτά για Βοτανικό αν μας το κανει δωρο η πολιτεία.. Έβαλε τον Καμίνη στη Συμμαχία μόνο και μόνο για να τρέξει γήπεδο στο Βοτανικό . Μετά άλλαξε ξαναμανα γνωμη.. Έλεγε για τη Λεωφόρο που δε θα μας χωράει..Έλεγε για νεο γηπεδο στη Λεωφορο ..Μετά έλεγε για επεκταση στις 25000 ..Μετά στις 22.000..Μετά για φωτεινό πλέγμα..Μετά για μεταλλικες κερκίδες..Κτλ κτλ..Ακόμα κρατά τη διπλή Ανάπλαση πληρώνει το γεράνο στον Βοτανικό ..και αναθεμα αν ξερει κ ο ιδιος τελικά τι θελει να κανει με το γηπεδο.
    2. Για τα ΧΡΕΗ ? Τα έχω γράψει σε άρθρο τις κωλοτουμπες για τα 48 εκ ...τα 28 εκ... τα 24 τα 48 παλι .. τα 20..εκ και ολα αυτα τα ωραια..
    3 Για ΕΥΡΩΠΗ .. Περυσι ελεγε οτι θα παιζαμε ευρωπη γιατι ειχαμε πληρη φάκελο και οταν τελικα αποδειχτηκαν ΨΕΜΜΑΤΑ ελεγε θα προσφυγει στο Cas.. Τελικά είδαμε τι έγινε ..Δε πηραμε καν Ευρωπαική αιδιοδότηση και το Cas το ξέχασε !!
    4. Να μη πω για τα αγωνιστικά..και τα περυσινά έτσι...
    Ασε λοιπον αν θελει το καλο του Παναθηναικου ενας ανθρωπος που ανακαλυψε τον Παναθηναικο στα γεράματα.


    Ο ανθρωπος τα κάνει όλα για το θεαθήναι ..Ολη η ιστορια με τη Nova έγινε γιατι ειχε κοντρα με το κανάλι του για την εκπομπη με τα αθλητικά και πήρε ως αρμα τον Παναθηναικό για να τον εξυπηρετήσει στα συμφέροντα του . Μολις είδε οτι δε μπορεσε να κερδισε αυτα που ηθελε εκανε την κωλοτουμπα.


    Ας μας γράψουνε ολοι αυτοι που θελουνε το καλο του Παναθηναικου που τον γλύφουν στις εφημερίδες τι παραπάνω κέρδισε ο Παναθηναικος απο οτι του προσφέροταν αρχικά ..Περιμένω με αγωνια τα ρεπορταζ των ΑθανασοβασιλαροΤσιμπηδων..Αλλα βεβαια ..ΤΙΠΟΤΑ δε κερδισε παραπανω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάρτε και αυτό για να δειτε..τι λεμε για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνω και εγω για τζιγγερ , ειναι η ωρα πιστευω να ερθει να πληρωσει τα χρεη που αφησε το παρκαρισμα του και η λογικη του ειμαι μεγαλομετοχος αλλα λειτουργω σαν 30% και πληρωνω σαν 0%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σχέση έχει ο οπαδός με την ΠΑΕ ; Η ΠΑΕ είναι εταιρία ( όχι για τους οπαδούς ) και κάνει επιλογές προς το συμφέρον της . Οι οπαδοί δεν έχουμε κοντή μνήμη και για μένα κανείς δεν πρέπει να έχει ΝΟΒΑ από εμάς . Το τι κάνει η ΠΑΕ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο . Οι Παναθηναϊκοί δεν είναι πρόβατα να πηγαίνουν να γίνονται συνδρομητές επειδή η ΠΑΕ συμφώνησε με μια εταιρία .


    Όσο και να θες να δημιουργήσεις κλίμα , ΔΕΝ περνάει . Βάλε μου και μια αρνητική ψήφο να νιώσεις super φίλαθλος , τώρα ! Χαχαχαχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέχασες ότι έκανε και με το προπονητικό κωλοτούμπα, αρχικά έλεγε για Παιανία και μετά σου αγόρασε το Απήλιο. Αλλά πριν σου πω και άλλα που έχεις ξεχάσει ας πάρουμε ένα ένα τα αθώα(;) λαθάκια σου...


    1) Ο Αλαφούζος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που δεν έκανε καμία κωλοτούμπα με το γηπεδικό, όσο και αν παραποιείς της δηλώσεις του. Εξ αρχής είπε στην εκπομπή της Θύρας 13 θέλω ΛΕΩΦΟΡΟ και η σύμβαση με το Βοτανικό δεν έχει καμία αξία. Έκτοτε δεν έκανε ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Είπε όπως σωστά λες για γήπεδο με 25.000 κερκίδες για φωτεινό πλέγμα, πράγματα που είπε ότι θα γίνουν στα προσεχή χρόνια, το οποίο ξεχνάς να το πεις!!! Το ότι κρατά ακόμα τη διπλή ανάπλαση είναι ένα ακόμα ψεματάκι στο κείμενό σου και αν είναι αλήθεια στείλε link...
    2) Τα 48 εκ χρέος είναι το δεύτερο ψέμα, ποτέ δε είπε ότι είναι τόσο το χρέος, έχεις να στείλεις δεύτερο link για να αποδείξεις το αντίθετο, αντίθετα κρατά μια συνεπή στάση και υπάρχει πλάνο για εξάλειψη ενός χρέους ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ (αν αυτό σου λέει κάτι) γιατί θεαθήναι με τόσα χρέη πρώτη φορά βλέπω... Εσύ άραγε έχεις ξαναδεί;;;
    3) Έχεις δει κανένα παράγοντα - ιδιοκτήτη ομάδας, που να λέει: Έχει κενά ο φάκελός μας - λογικά δεν θα πρέπει να μας αφήσουν να παίξουμε Ευρώπη;;; Αυτό για να το πιστεύεις ή πρέπει να είσαι αφελής ή στημένος και για αφελή δεν σε κόβω... Όσο για τον CAS που όπως λες έλεγε ΨΕΜΜΑΤΑ, ξεχνάς όλως τυχαίως να πεις πως είχε ενημέρωση ότι και να πήγαινε στο CAS δεν είχε πολλές πιθανότητες για ανατροπή της απόφασης και δεύτερον ξεχνάς να πεις ότι ο CAS ζητούσε υπερβολικά χρήματα για τη προσφυγή και θεωρήθηκε προτιμότερο να δοθούν σε μεταγραφές παρά σε μια αμφιλεγόμενη επανεκδίκαση της υπόθεσης.
    4) Δηλαδή σαν τι να πεις για τα αγωνιστικά; Ότι δεν είχε ομάδα γιατί παρέλαβε καμένη γη; ή ότι φέτος με ψίχουλα χτίζει ομάδα για μεγάλα πράγματα αναδυκνείοντας παίκτες που θα τιμήσουν τη φανέλα για πολλά χρόνια;;;


    Όσο για τη Νόβα, πάλι τα μπερδεύεις, καταλάθος φαντάζομαι..., ότι η Νόβα παρακάλεσε το Παναθηναϊκό και όχι ο Παναθηναϊκός τη Νόβα. Και όπως λες ότι ο Παναθηναϊκός είναι άρμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Αλαφούζου - ΛΕΣ ΌΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ Η ΝΟΒΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΣΟ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ" ΕΙΣΑΙ - ξεχνάς να μας πεις πόσα μέτωπα έχει ανοίξει για χάρη του Παναθηναϊκού με το Παράγκα και Όραμα...


    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ... Στο λιμάνι θα ξαναβρείς την υγειά σου, περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξαναδιάβασε και αυτό το κείμενο μπας και ξεστραβωθείς
    http://www.panathinaikos-press.com/2013/11/blog-post_127.html . Για τις δηλώσεις για τα χρεη .

    ..Για τα link . Ανετρεξε λοιπον στις δηλώσεις Τουμάζατου που ειναι ο γενικος διευθυντής της ΠΑΕ .

    Για το cas ανέτρεξε στην επισημη ανακοίνωση της ΠΑΕ .

    Για τις δηλώσεις του Αλαφούζου δοξα το θεο google έχεις βάλε όλες τις δηλώσεις είναι και πολλες..του μεντορα σου του Αλαφούζου και δες τι ελεγε για τον Καμίνη και τον Βοτανικό από την εκπομπη στο κανάλι του..Έχεις κοντή μνήμη ..η μάλλον αποφάσισες να διεγράψεις ορισμένα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και να αρχίσεις ..το μέτρημα απο τη συνεντευξη στο ραδιο της 13..και έπειτα..Πως σου ξέφυγε και δε παρακολουθησες τις ..δηλωσεις του Αλαφούζου..πιο πριν..?

    Αν και αν κάποιος ειναι τσακωμένος με την αλήθεια απλά και μόνο επειδή ΠΡΕΠΕΙ να υποστήριξει τον αλαφούζο ως κολαουζος του οτι και να του γράψεις πάει χαμένο αλλα μπορει να σου κάνει τη χάρη και στο μέλλον να μαζέψω όλες τις κωλοτουμπες του Αλαφούζου για το ΓΗΠΕΔΙΚΟ μαζεμένες. ...

    Τώρα για την Νοβα..που παρακάλεσε τον Παναθηναικο..αλλη γελοιοτητα και αυτή..δηλαδή εντάξει τι να συζητήσω μετά και από αυτο..Εκτος κ αν ησουν ως κολαουζος του Αλαφουζου διπλα και έβλεπες τα παρακαλετά..

    Τελικά για την ταμπακέρα..τίποτα..για την Νοβα και όσα έγραψα στο αρχικο ποστ τα κανεις αβαβα..

    Λοιπον ειναι η τελευταια φορά που ασχολούμαι ΚΑΙ με σένα ..Μπάινεις επάξια στο club των Κολαουζων του Αλαφούζου που υποτιθεται πάνε να κάνουνε κουβέντα..και σε βγάζουνε στημένο ..ενώ αρνούνται ΓΕΓΟΝΟΤΑ..Κέρδισες λοιπόν τη θέση σου επάξια και αυτή ειναι η τελευταια απάντηση που θα πάρεις από μένα ..ελπιζω να το αποδεχτείς και να μη σκούζεις κάτω από τα γραφόμενα μου στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά τελικά έχει δίκιο ο Βαγγέλας, ο Αλαφούζος είναι ανακόλουθος και κακός. Προτείνω να φύγει τώρα (τι να κάνουμε έναν τόσο ασυνεπή πρόεδρο;) και να έρθει ένας άλλος... Ποιος άλλος; Δεν ξέρω, θα μας πει ο Βαγγέλας, άλλωστε οι κολαούζοι του κάθε Τσάκα και του κάθε πρίγκιπα Σουλτάν όπως είναι ο Βαγγέλας πάντα είχαν μεγαλύτερη αποίχηση από τους κολαούζους του Αλαφούζου...


    Υ.Γ. Αβαβά κάνεις εσύ που δεν σου περίσσεψε σε 50.000 προτάσεις που κολυμπάνε στη παραπληροφόρηση, ούτε μια θετική κουβέντα για τον Αλαφούζο.


    Υ.Γ.2 Τελικά όπως μας λες, ο Αλαφούζος έφταιγε επειδή χρησιμοποιούσε ως όχημα τον Παναθηναϊκό εναντίων της Νόβα. Τώρα που λύθηκε το θέμα και δεν χρησιμοποιεί πλέον τον Παναθηναϊκό εναντίων της Νόβα, πάλι φταίει.... Βαγγέλη μου δε πειράζει... Τα έξοδα για το ψυχίατρο στα πληρώνω εγώ... Πάντως ένα είναι το σίγουρο, πως ότι και να κάνει θα φταίει ο Αλαφούζος.... Ο ψυχίατρος και εμείς από δω και πέρα θα σου λέμε πάντα ΝΑΙ


    Υ.Γ.3 Χαίρομαι που ήσουν μπροστά και στη συμφωνία του Αλαφούζου με τη Νόβα και με διορθώνεις και εκεί αφού είδες ότι ο Αλαφούζος παρακάλεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου