Διπλό με δίμπαλο Κλωναρίδη

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Καθάρισε ο Κλωναρίδης σήμερα


Με βασικό σημείο του αγώνα τον τραυματισμό του Μαρινάκη και τα αγχώδη επόμενα λεπτά που ήταν αναίσθητος, ο Παναθηναϊκός τελικά κατάφερε να πάρει το διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης σχετικά χαλαρά με δύο γκολ του Κλωναρίδη. Η ομάδα ευτυχώς δεν άφησε τον Άρη να αναστηθεί στο δικό μας ματς και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ



Παίκτης του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι αναπόφευκτα κάποιος άλλος από τον Κλωναρίδη. Νάνο και Μέντεζ τους είδα σήμερα βελτιωμένους. Φιγκερόα μόλις μπήκε, πάλι φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την κλάση του αλλά και για το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για το ρόστερ μας. Αντιθέτως ο Μπεργκ δεν με τρέλανε, όπως και η παρουσία του Καπίνο στο πρώτο ημίχρονο που δύο φορές πήγε να κάνει μοιραία λάθη με τις πασούλες δίπλα στην μικρή περιοχή.

Γενικά η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε και όπως έγραψα και το πρωί, πλέον πρέπει να μπαίνει σε τροχιά αποτελεσμάτων και όχι απαραίτητα καλών εμφανίσεων. Γιατί οι νίκες είναι αυτές που μας λείπουν και τα επόμενα ματς που έχουμε, προσφέροντε για τρίποντα.

Τώρα έχουμε διακοπή λόγω Εθνικής και μεθεπόμενη Κυριακή παίζουμε με Πας στην Λεωφόρο. Μακάρι και η έφεση να γίνει δεκτή και να δώσουμε κανονικά το παρόν στον Ναό και να μην αναγκαστούμε να το δούμε από την τηλεόραση.

Σχόλια

  1. αλητεία Κάκου που ενώ το παλικάρι ήταν πεσμένο συνέχιζε το παιχνίδι ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


    Μαρινάκη Νίκο οι Παναθηναϊκοί είναι ΜΑΧΗΤΕΣ , γερός και δυνατός μάγκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για το διπλο !

    Περαστικά στον Μαρινάκη..
    Μπράβο για τον Κλωναρίδη έκανε μεγάλο παιχνιδι το έχω ξαναγράψει ειναι απο τους λίγους παίχτες στο ροστερ που εχει στοιχεια συγχρονου ακραιου επιθετικου ισως και μονος. Ταχυς δυνατος και πανω απο ολα με αισθηση του γκολ !


    Στα αρνητικα πολλη κακη η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο ειχε κοντα στα 30 λαθη.. Μεγάλο πρόβλημα παραμένει η απουσια παιχτων στο κεντρο που μπορουν και να κοψουν και να κανουν παιχνιδι .
    Ο Καπινο αρκετα ασταθης με τη συνηθισμενη αδυναμια να κάνει παιχνίδια με τα πόδια και στις εξόδους..Πάντως παραμένει εξαιρετικός στις αποκρούσεις ενστικτου !Πρέπει να δουλέψει.


    Η διαιτησια του Κακου αθλια ! Ειδικα η κοκκινη στο Κλωναριδη ειναι ανεπιτρεπτη..


    Επισης μου αρεσε οτι η ομαδα στο 2-0 και με 10 παιχτες πιεσε για ενα ακομα γκολ ..Σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν ωραιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος ειδε την αντιδραση του καπινου ,που πεφτει στα γονατα μολις μαθαινει τι εγινε , και δεν του κοπηκε η αναπνοη σημαινει οτι απλα δεν ειναι ανθρωπος


    περαστικα ρε νικο παιχτουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έκανες την προσευχή σου σήμερα , να χάσει ο Παναθηναικός; Δεν είπες , Παναγίτσα μου , Χριστούλη μου , κάνε να χάσει ο Παναθηναικός , να βγώ στα ΜΜΕ να ξεσκίσω τον Αλαφούζο και τους άχρηστους παίκτες που μας έφερε ο Νταμπίζας;


    Σε λυπάμαι , γιατί δεν έχεις καμία λογική. Κάτσε κάτω , σκέψου αρκετή ώρα και όταν αποφασίσεις να γράψεις , να βρίσκεσαι σε πλήρη νηφαλιότητα , ψύχραιμος και απαλλαγμένος απο κόμπλεξ και εμπάθεια στον οποιοδήποτε.


    Γιατί αν διαβάσεις τα κείμενά σου εδώ στο Παναθηναικός Πρες , θα δείς ότι είναι μύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σορρυ..αλλά δε θα μου χαλάσεις τη μέρα ! Η ομάδα μου άρεσε σήμερα..Για τα κείμενα μου ευτυχως η γνώμη σου την έχω γραμμένη εκει που δε πιάνει μελάνι..!
    M άρεσε όμως που υπαρχετε εσυ και κάποιοι άλλοι που κρέμεστε απο τι θα πω εγω αντι να πειτε τη δικη σας γνώμη.. Αυτο δειχνει οτι ουτε οι ιδιοι καλα καλα δεν πιστευτε σε αυτα που λετε..
    Αφιερωμένο με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bάλε και ένα Like στην αφεντιά σου. Όσο υπάρχεις εσύ που αναπαράγεις την μιζέρια στον Παναθηναικό και οι διάφοροι νοσταλγοί που μιλούν για το dna του Παναθηναικού , στο υπόσχομαι , δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάτι άλλο. Μην πουλάς πνεύμα σε εμένα. Εγώ δεν μισώ για να μισώ. Εσύ σκέψου τι προιόν αναπαράγεις κάθε φορά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nai ontws poli kaki i omada.... les kai borousame na doume podosfairo, se ka8e fasi kai foul sfirize to poustraki..... HMARTON RE AN8RWPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου