Ασταμάτητο το πόλο

ΧΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-16


Με τις μέχρι τώρα παρουσίες το πόλο φαίνεται πως θα είναι η ευχάριστη έκπληξη για φέτος, αφού πέρασε χωρίς προβλήματα και από την Χίο.

Κρατάω μικρό καλάθι και όλα τα σχετικά, αλλά νιώθω πως δεν είναι και τόσο ανέφικτο να δούμε κάτι ωραίο φέτος από αυτό το τμήμα. Αν και τα απόλυτα ματς-κριτήριο για να δούμε που βρισκόμαστε είναι αυτά με τον γαύρο.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς:


Σαν σίφουνας πέρασε από το Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου ο Παναθηναϊκός που μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το κατ΄ευφημισμόν (όπως αποδείχθηκε) ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών με τον ΝΟ Χίου.

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 16-7 και έκαναν το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δικαιούνται να έχουν φιλοδοξίες.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα του αγώνα, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και με κορυφαίους σκόρερ τους Παπαδόγκωνα, Γ. Αφρουδάκη και Θεοδωρόπουλο έφθασε στην άνετη επικράτηση.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-5, 4-6, 1-2, 1-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισετζής, Πετρόχειλος Μ., Δερβίσης 3, Κώστας, Παππάς Κ. 1, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Πισσίας, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης Γιώρ.,  Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γαλανόπουλος, Φάζος, Καλαργυρός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα. Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 4, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος.

Σχόλια