Και στα Ιλίσια θα είναι ωραία..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 17-6



Το 2Χ2 για το πρωτάθλημα ήρθε άνετα στην νέα μας έδρα, τα Ιλίσια, όπου συνδιάστηκε και με μια πολύ όμορφη αμόσφαιρα.

Ελπίζω φέτος η ομάδα πόλο να κάνει την υπέρβαση που περιμένουμε εδώ και κάποια χρόνια, να μπει στην πρώτη τετράδα και να πάει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ένα μπράβο και στο κλαμπ του Ζωγράφου που έφερε την ομάδα στα Ιλίσια και ακόμη ένα τμήμα μας θα αγωνίζεται φέτος στο κέντρο της Αθήνας, επιστρέφοντας τον Σύλλογο στις ρίζες του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς από το Leoforos:


Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 17-6 του Αργοστολίου στο κολυμβητήριο των Ιλισίων στο πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος, φτάνοντας τις δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά την διακοπή που υπήρχε λόγω του πίνακα που τελικά δεν λειτούργησε, έφτασε άνετα το 3-0 με δύο γκολ του Κουρλιάφτη και ένα του Θεοδωρόπουλου. Το Αργοστόλι κατάφερε να μειώσει σε 3-1 και να κλείσει έτσι το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε από εκεί που είχε μείνει και με γκολ του Αφρουδάκη έφτασε το σκορ στο 4-1, πριν γίνει το 4-2 από το Αργοστόλι, για να έρθει και πάλι ο «Άφρου», να κάνει το 5-2. Στη συνέχεια, ο Χατζηγούλας με δύο γκολ έφτασε το σκορ στο 7-2, με τον Δερμιτζάκη να διαμορφώνει το 8-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο στον ίδιο ρυθμό, δηλαδή με τον Παναθηναϊκό να αυξάνει την διαφορά και το Αργοστόλι να μην μπορεί να κάνει τίποτα... Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 8-2 να γίνει γρήγορα 10-2 με γκολ των Παπαδόγκωνα και Κομάντινα, πριν το Αργοστόλι κάνει το 10-3. Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» με σερί 3-0 πήγαν την διαφορά στο +10 στο τέλος του 3ου οκταλέπτου, με τα γκολ των Αφρουδάκη (2) και Δερμιτζάκη.

Διαδικαστικό ήταν το τέταρτο οκτάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά να έχει κλειδώσει τη νίκη... Έτσι, οι παίκτης του Κώστα Λούδη, κατέβασαν στροφές με το σκορ πολύ ψηλά και έκλεισαν την αναμέτρηση στο +9 17-6.

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδι για το «τριφύλλι», που έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχουν υψηλές βλέψεις!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 8-2, 13-3, 17-6

Παναθηναϊκός: Χρονόπουλος, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1, Κόχειλας, Ζ. Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Στελλάτος, Χατζηγούλας 2, Παπαδόγκωνας 1, Γ. Αφρουδάκης 3.

Σχόλια