Αυτοκράτορας στην Θεσσαλονίκη

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 59-75


Χωρίς να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, πήραμε εύκολα το διπλό στο Αλεξάνδρειο και πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο ματς της Παρασκευής με την Λαμποράλ στην Ισπανία.

Θα το ξαναγράψω: Πολύ άσχημο να μην υπάρχει ανταγωνιστικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά όταν πας σε έδρες σαν το Αλεξάνδρειο.

Σχόλια

  1. Τα χιτώνια και τις σκελέες του έμπειρου Τσιώλη πήρε ο "πρωτάρης" Αναστασίου. Βάζει μέσα τον Καρέλη και μέχρι να πάρει είδηση ο Σάκης έγινε το ματσάκι διαδικαστικό.


    Για να ξέρουμε πως θα το έγραφε ένας γαύρος δημοσιογράφος σε ανάλογη περίπτωση της Σαλαμούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο με το αρθρο,αλλα που ειναι τωρα ολοι αυτοι που μιλουσαν για καταντια της ομαδας πριν καλα καλα φυγει ο Τζιγκερ?Αν αναλαβει ο Γιαννακοπουλος με ξενο επενδυτη ποσο καλυτερα θα ειναι σε σχεση με τον τζιγκερ?Βιαστηκατε να χαρειτε και να κρινετε την ομαδα απευθειας,αλλα τωρα σας κοπηκε η χαρα.
    Στο αρθρο τωρα.Ημουν απο αυτους που εβριζαν τον Μεντεζ και τωρα κανω την κωλοτουμπα,διοτι ειναι ο μονος στο κεντρο που μπορει και παιζει καθετα και η αποδοση του εχει ανεβει κατακορυφα.Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι βαρομετρο στο κεντρο.Ο Ατζαγκουν δεν ειναι λιγος κατα την γνωμη μου,διοτι και γρηγορος ειναι και μοιραζει σωστα το παιχνιδι,οπως το εκανε και σημερα,το θεμα ειναι το τελειωμα του το οποιο θα το δουμε σε βαθος χρονου,οπως και τον ιδιο τον παιχτη.Ο Λαγος δεν ξεκινησε καλα την χρονια,αλλα απο τοτε εχει βελτιωθει πολυ,αλλα εχει το μειον οτι δεν μπορει να προσφερει πολλα στον επιθετικο τομεα της ομαδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε Μπεργκ...ρε Μπεργκ.σε καθε σχεδον ματς βαζεις γκολ αλλα χανεις κιολας απο 2-3!σε γουσταρω αλλα τι φλωροπλασε κανεις ωρες ωρες!οντως ειναι πολυ καλυτερος δημιουργος παρα εκτελεστης...και συ ρε Ατζαγκουναρε δουλεψε στα τελειωματα!γκολ μεγαλου παικτου το 1ο του Καρελη.δεν ειναι ο Μεσι αλλα και με τον Πανιωνιο που ειχε παιξει βασικος σεντερ φορ εμενα μου αρεσαν καποια πραγματα που ειδα.αμπαλο δηλαδη δεν τον λες με την καμμια.το καλο για μας ειναι οτι σε δευτερο σερι ματς νικαμε χαρη στους πιτσιρικαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου