Έχουμε δρόμο ακόμη





Επίτηδες δεν έχω διαβάσει κανένα σχόλιο, καμία άποψη για τα όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν σήμερα. Θέλω να γράψω αυτά που πιστεύω χωρίς να επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο η γνώμη μου. Διάβασα μόνο τις δηλώσεις Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου.


Όπως πήρατε πρέφα, πρέπει όλοι μας να μην γεμίζουμε προσδοκίες και να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ό,τι κι αν ακούμε ό,τι κι αν γράφεται. Κανένας δεν ξέρει τι έχει μέσα στο μυαλό του ο Δημήτρης. Κανένας! Είχε πει πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι τέλη του 2013. Άρα, αυτό το χρονοδιάγραμμα πρέπει να έχουμε όλοι μέσα στο μυαλό μας. Και προφανώς αν μπει, θα υπάρξει από τον Ιανουάριο μεταγραφική ενίσχυση ώστε να χτυπήσει η ομάδα την δεύτερη θέση. Αυτά δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά λόγια του Αλαφούζου -και όσα συζήτησε σήμερα με τον Γιαννακόπουλο- και δημοσιεύματα των ΜΜΕ του Γιαννακόπουλου.

Φαντάζομαι είναι αυτονόητο το να μην είστε 100% σίγουροι πως θα τελειώσει θετικά το σήριαλ.

Περιμένετε λοιπόν και μην τρελαίνεστε. Αρκετά τρελαθήκαμε τα τελευταία χρόνια με όλες τις πίπες που ακούγαμε. Οπότε νομίζω πως επιβάλλεται να αράξουμε και να δούμε τα πράγματα πως θα πάνε από μόνα τους.

Όμως έχω και μια ερώτηση/απορία.

Αφού το όλο story θα κρατήσει για εβδομάδες μέχρι να μελετήσει ο Γιαννακόπουλος και ο συμπαίκτης του από την Κίνα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, για ποιο λόγο έπρεπε να δουν τα φώτα της δημοσιότητας το ενδιαφέρον αυτό; Γιατί ζητάει ο Δημήτρης να μην υπάρχουν επευφημίες και όλα τα σχετικά, αλλά δεν ήξερε πως θα συνέβαιναν όλα αυτά;

Προφανώς και η ερώτηση είναι ρητορική...

Τέλος, υπενθυμίζω ένα πράγμα: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΥΣ: Αν τα οικονομικά στοιχεία είναι πάνω-κάτω όπως τα περιμέναμε και δεν υπάρχουν τραγικές αποκλίσεις, τότε μπράβο στον Γ.Αλαφούζο για την μέχρι τώρα στάση του. Έχει κάνει μαλακίες τον 1,5 χρόνο στην ΠΑΕ, έχει φάει πολύ σκληρή κριτική από τους πάντες, αλλά η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος του. Θα τα πούμε αυτά βέβαια και όταν ολοκληρωθεί -ή όχι- το deal.

Σχόλια

  1. Τί να μην τρελαινόμαστε... εδώ οι περισσότεροι μέσα σε 2 μέρες έχουν κάνει πλάνο αγοράς, εξυγίανσης, μεταγραφικής ενίσχυσης, σήκωσαν νέο παράλληλο γήπεδο στη λεωφόρο, έβγαλαν τον στίβο από το οακα, πήγαν τον ερασιτέχνη στον βοτανικό, τους κορμοράνους τους πήραν σπίτια τους, ανακάλυψαν συνολικό χρέος 40-45 εκ. τελικά, βρήκαν ποιοί 2 κινέζοι είναι οι συμπαίκτες, αλλά μπορεί να είναι και άλλοι 2 διαφορετικοί, φεύγει ο τράκης από την καε, αλλά ξαναμπαίνει γιατί έτσι μας αρέσει... όχι ρε δεν είμαστε πρόβατα, δεν περιμένω άλλο...

    υγ: καλές οι μαλακίες μας, αλλά το πράγμα έχει ψωμί ακόμη, και καλά κάνει και έχει. Εδώ το goal τού ξέφυγε σήμερα μια αλήθεια στο θέμα της συνάντησης, ότι "γενικώς όποιος βάζει σε μία ΠΑΕ ή ΚΑΕ ξέρει ότι δεν πρόκειται να τα πάρει πίσω παρά μόνον έαν την κάνει κερδοφόρα και στη συνέχεια τη μεταπωλήσει. Κάτι που έχει συμβεί φυσικά σε ελάχιστες περιπτώσεις στον χώρο του αθλητισμού στη χώρα μας...", που ισχύει και για πολυμετοχικότητα και τώρα στα τράβαλα των επιχειρήσεων όταν αλλάζουν χέρια. Το ότι όμως σωστά αναρωτιέσαι και εσύ γιατί ο τράκης έδωσε δημοσιότητα στο θέμα, την απάντηση την ξέρεις..ότι έχει μια αρέσκεια στη δημοσιότητα που εμφανίζει στοιχεία σχεδόν παρασκηνιακά και γιατί προφανώς γούσταρε να μετρήσει αντιδράσεις δικές μας και των οικογενειαρχών. Μαλάκας δεν είναι, πλάνο έχει αλλά δε χρειάζεται να απαντάει και στη μαλακία του κάθε πρόβατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγηκε το onsports και μπερδεψε τις οικονομικες υποχρεωσεις της ΠΑΕ με τα χρεη.... ελπιζω να το εκανε απο μαλακια του ενας δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Νικο, πολυ θα ηθελα να ειναι απλα η μαλακια ενος δημοσιογραφου αλλα φοβαμαι πως καποιοι ηδη ετοιμαζουν πλανο σε περιπτωση που χαλασει το deal, να φορτωθει την λεζα ο Αλαφουζος για κακη διαχειριση... ελπιζω βεβαια να μην συμβει κατι τετοιο και το deal να γινει, αλλα αν το deal χαλασει πρεπει να προστατευσουν τον Δημητρη απο το κραξιμο του κοσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναλέω πάντως παιδιά πως πλέον τα πάντα είναι δεδομένα για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xexexe και εγω αυτο σκεφτομαι (απο τοτε που μαθαμε τον ενδιαφερον για την παε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα αμα ειναι 45 εκατομμυρια ευρω οπως αναφερουν τα σαιτ ολο το πακετο, χρεη,δανεια να ζησουμε να το θυμομστε και αυτο το deal.. μακαρι να μπει με το ξενο επενδυτη για μια καλυτερη μερα οπως θελουμε ολοι μας.. αλλα ειναι βαρη το φορτιο αν ισχυει κατι τετοιο και δεν το βλεπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρά ; 45 μύρια είναι όλες οι υποχρεώσεις . 25-30 είναι το χρέος , κάνα δεκάρικο το προπονητικό ΜΑΣ το Γεώργιος Καλαφάτης , και τα άλλα είναι συμβόλαια , εξοπλισμοί , μισθοί και σια . Με το ντζαμπα δεν αγοράζει κάνεις τίποτα . Όταν πας να πάρεις κάτι το παίρνεις ΟΛΟ . Εγώ αν πάω να πάρω ένα μαγαζί με τρύπα 10εκ , θα πω στον ιδιοκτήτη ότι το αγαοράζω χωρίς τα χρέη ; Τι λες ρε φίλε ...
    Αν θέλει την ομάδα ας την πάρει , εμείς δίπλα του θα είμαστε .
    Όπως πάντα σε κάθε ένα που προσπαθεί να κάνει τον ΣΥΛΛΟΓΟ μεγάλο και τρανό .
    Αλλά όχι άλλες δικαιολογίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. - Τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας , παρέλαβε σήμερα ο Γιαννακόπουλος και ο ξένος επενδυτής που έχουν κάθε δικαίωμα να τα ξέρουν . Επίσης και τα 9.000 μέλη θα ρωτήσουν στην γενική συνέλευση των ΕΝΕΡΓΩΝ πΑΝΑΘΗΝΑΪΚΏΝ σε λίγο καιρό και θα μάθουμε .


    - Πράγματι .


    - Ενώ να πάει ο Γιαννακόπουλος να συναντηθεί με τον Αλαφούζο για ένα τέταρτο , δεν ήτανε για το θεαθήναι έτσι ; Παρόλα αυτά ( όλως τυχαίως ) δεν το ανέφερες αυτό ( τυχαίο φυσικά ) .


    - Ο μέτοχος πάνω κάτω τα ήξερε τα οικονομικά . Αν κάνει πίσω , δεν υπάρχουν δικαιολογίες . Ειδάλλως ας μην έβγαζε όλα τα sites του να διατυμπανίζουν εκτοξεύσεις .


    - Ότι λένε οι δημοσιογράφοι αναπαράγετε . 40 είναι μαζί με συμβόλαια , Γ.Καλαφάτης κτλ . Είναι σε στυλ 180 εκ χρωστάγαμε επί Πατέρα , τιτανικός και άλλα γραφικά . Αν είναι έτσι , η Ρεάλ έχει χρέος γύρω στα 50 δις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άννα έχεις αγόρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρέλαβε 28 εκατομμύρια υποχρεώσεις το καλοκαίρι του 2012;; Ή το ρόστερ μας πρέπει να κόστιζε μαζί με τα πέριξ κάτω από 10 μύρια ή το χρέος να ήταν κάτω από 15. Δεν βγαίνουν τα νούμερα, οπότε από κει που το διάβασες μάλλον παπάτζες γράψανε.


    Βαγγέλη δεν πας τον Αλαφούζο και δικαίωμα σου. Αλλά γίνεσαι τόσο εμπαθής που και σε σημεία όπου έχεις δίκιο το χάνεις. Αν δεν έκανε συνέντευξη πάλι θα τον έκραζες. Αν δημοσίευε τώρα τα στοιχεία θα έλεγες ότι το κάνει για να χαλάσεις το deal κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ίδιος ο Αλαφούζος το είχε δηλώσει πολλές φορές .Πάρε μια έτσι ενδεικτικά συγκεκριμένα λέει

    ." Όταν κατέρρευσε το ιδιοκτησιακό σύστημα, τα έσοδα ήταν λιγότερα από τα
    έξοδα, με χρέος 28 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό ήταν το άνοιγμα που
    παραλάβαμε. "Οριστε και οι δηλώσεις του...
    http://www.sport-fm.gr/article/590790

    .Επίσης δες και εκείνο το άρθρο που έγραψα για τις δηλώσεις για τα χρέη που έκανε είτε ο ίδιος είτε ο Ρίσβας είτε αυτά που βγήκαν απο γενικες συνελεύσεις .

    Το να κάνει μια συνεντευξη δε μου λέει τίποτα .Το θέμα είναι τι θα πει σε αυτή τη συνέντευξη. Ας δηλώσει επιτέλους πως ακριβώς κινήθηκε τι ποσά μπήκανε ας απαντήσει επιτέλους στα ερωτήματα που μένουνε αναπάντητα και θα δεις τι θα σχολιάσω τότε . Αν ποτε γίνει αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ως τώρα Πρες τήρησα την σχετική απαγόρευση που έβαλες για να μην γράψουμε τίποτα , ως την στιγμή που θα γίνει η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου. Μετά το πέρας αυτής , δύναμαι να σχολιάσω:

    Βασική αρχή για όποιον επενδύσει στον Παναθηναϊκό:

    1.Διατήρηση της εταιρείας Λαϊκής Βάσης , δηλαδή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

    2. Η έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης και μόνον αυτό. Οποιαδήποτε πρόταση ανακατασκευής ή ανακαίνισης θα αναφέρεται μόνο στο χώρο αυτού του γηπέδου.

    3. Το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού είναι το Γεώργιος Καλαφάτης που βρίσκεται στο Κορωπί.

    Προσωπικά , αμφιβάλλω για την ύπαρξη Κινέζων επενδυτών. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με Κινέζους και ξέρω ότι γενικά είναι πολύ σφιχτοί , τόσο ως προς τα οικονομικά , όσο και ως προς το να επενδύσουν σε κάτι. Η μόνη επένδυση που έκαναν στην Ελλάδα ήταν αυτή της COSCO , κυρίως , λόγω της εξαιρετικής γεωπολιτικής θέσης του λιμανιού του Πειραιά.

    Είναι προφανές ότι εκείνος που θα επενδύσει , θα αναλάβει τις υποχρεώσεις και τα χρέη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται να πάρει κάποιος μια ΠΑΕ και τα χρέη να τα καλύψει κάτω από το χαλί. Θα αναλάβει πλήρως και εξ ολοκλήρου την ευθύνη.

    Μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι το ίδιο με μια μπασκετική. Το κόστος της δεύτερης είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με την πρώτη. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται μόνο τα έμψυχα αλλά και τα άψυχα αντικείμενα.

    Προσωπικά θα ήθελα να είναι ο Γιαννακόπουλος μέσα στην ΠΑΕ , αλλά στη δεύτερη θέση πίσω από τον Αλαφούζο. Τον Αλαφούζο τον εκτιμώ , γιατί έβαλε τις βάσεις στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της πολυμετοχικότητας , το έτος 2011.

    Με την λέξη βάσεις εννοώ 2 πράγματα: Πρώτον , έσωσε το γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης από την κατεδάφιση , με τροπολογία στο Π.Δ. περί της Διπλής Ανάπλασης και δεύτερον αγόρασε με όποιον τρόπο θες ,-είτε μέσω δανείου , είτε μέσω καταβολής όλου του τιμήματος- το προπονητικό κέντρο Απήλιον (Γεώργιος Καλαφάτης) στο Κορωπί.


    Για το πρώτο , η χρησιμοποίηση του Απόστολος Νικολαίδης , είναι σαν να έχει αγοραστεί ένα νέο γήπεδο , ενώ για το δεύτερο , η αγορά που έγινε σημαίνει ότι υπάρχει στην κατοχή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.


    Επίσης , οι επιλογές των παικτών , αν και οικονομικές , εντούτοις αποδεικνύονται ως στιγμής πολύ καλές.

    Αυτοί οι λόγοι με κάνουν να θέλω ως επικεφαλής τον Αλαφούζο , πέραν του ότι συμφωνώ στην άποψη ότι παρά τα λάθη που έκανε , πραγματοποιεί οικονομική εξυγίανση στην ΠΑΕ.

    Ο Δημήτρης πρέπει να εμπλακεί στην ΠΑΕ , δίπλα στον Αλαφούζο , ακόμα και με πολύ μικρά ποσά επένδυσης. Είναι πολύ καλό για εκείνον , αλλά και για εμάς. Θα γνωρίσει καλύτερα τον ποδοσφαιρικό χώρο
    , όχι σαν φίλαθλος , αλλά σαν παράγοντας , θα δει την λειτουργία της ομάδας , θα μάθει , θα ψηθεί’ , αλλά ταυτόχρονα θα πιέσει τον Αλαφούζο να βάλει περισσότερα χρήματα στην ΠΑΕ.
    Νέος είναι , ας μην βιάζεται , έχει όλο το χρόνο μπροστά του.

    Αυτά για την επένδυση , ελπίζω η αναστάτωση που έγινε μέσα στην εβδομάδα να μην επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ta 28 myria eine to xreos pou parelave. sta 40kati pou graftikan simera emperiexontai kai ta trexonta eksoda kai ypoxrewseis. den einai 40myria xreos. ektos ki an einai athemito na exei mia pae trexonta eksoda kata tin apopsi sou opote paw paso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Δημήτρης δεν υπάρχει περίπτωση (τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα) να αρκεστεί σε δευτερεύοντα ρόλο. Θέλει να είναι πρώτο όνομα. Επίσης δεν θεωρω πως ταιριάζουν τα "πιστεύω" Δημήτρη και Αλαφούζου. Έχουν άλλη φιλοσοφία. Άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να μπει με μικροποσοστό και να αρκεστεί σε αυτό.


    Επίσης αν μπει ο Δημήτρης, κατα 80% ξεχνάμε Λεωφόρο και μας πάει ΟΑΚΑ. Προσωπική μου εκτίμηση και μακάρι να διαψευστώ.


    Τέλος Γιώργο καλός και χρυσός ο Αλ , αλλά αν δεν βάζει το χέρι στην τσέπη (ή αν δεν μπορεί) είναι υποχρεωμένος να τον δώσει σε κάποιον που θα τα σπρώξει και θα πάει παραπέρα -άμεσα- τον Σύλλογο. Και το ξέρει και ο ίδιος αυτό. Προδώθηκε στα πιστεύω του, αφού η ιδέα του απέτυχε και δεν στηρίχτηκε ούτε από αυτούς που είχε αρχικά συμφωνήσει (Βασιλάκη, Βασιλόπουλο, Πολέμη, Βγενόπουλο) αλλά ούτε και από τον κόσμο. Κακώς για μένα, αλλά έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό ακριβώς έγραψα και παραπάνω για τα 28 εκατομμύρια χρέη που παρέλαβε.. και εσύ σχολιάσες οτι είναι παπάτζες που διάβασα ενώ τα δήλωσε ο ίδιος ο Αλαφούζος .( αναφέρομαι στη πρώτη παράγραφο σου ).Είχες foul λοιπόν σε αυτό.



    Επιπλεον όπως είδες έγραψα ΑΝ είναι 40 εκατομμυρια οι υποχρεώσεις. Ξέρεις εσύ οτι δεν είναι ?Ξέρω εγώ οτι είναι? Όχι το υποθέτεις οτι δε είναι. Και εγώ υποθέτω οτι μπορεί να είναι κιόλας.

    Επιπλεον αλλο ένα ζήτημα είναι γιατι εφόσον μειώθηκε το μπάτζετ έγιναν πωλήσεις παιχτών ελαφρύναμε το ροστερ οι υποχρεώσεις παραμένουνε σε τέτοια υψη ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχανε μειωθεί!.( ξαναλέω εαν ισχυουν τα δημοσιεύματα).Αυτό ακριβως ειναι και το πρόβλημα μου ενώ είχε υποσχεθεί διαφάνεια και αλήθειες και σε κάθε περίπτωση οταν δημιουργείς λαική βάση υποχρεούσαι να δίνεις αυτές τις απαντήσεις .

    Τελοσπαντων Press ο Αλαφούζος πέρα από όλα τα λάθη που έχει κάνει για μένα το μεγαλύτερο είναι οτι ποτέ δεν είπε την αλήθεια ξεκάθαρα στο κόσμο από την αρχή για πολλά βασικά θέματα ( γηπεδο - χρέη-έχοντας αλλάξει 10 φορές άποψη),γι αυτό και τα στηλιτεύω δεν είναι οτι ξαφνικά ξύπνησα και αντιπάθησα Αλαφούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το είπε και στη συνέντευξη σήμερα, ότι προφανώς μιλάμε για το σύνολο της επιχείρησης που σκοπεύουν να επενδύσουν και όποιος στάξει μαρούλια θέλει και να διοικεί. Και ο Δημήτρης σίγουρα γουστάρει πρώτο ρόλο και αν χωθεί, εύχομαι να αλλάξει τους πάντες διοικητικά, από κάθε γραφείο και τμήμα και να βάλει τους δικούς του.

    Επίσης η λαϊκή βάση που λες Γιώργο, δεν αποδίδει με αλαφούζο, καλώς ή κακώς. Αν δοκιμαστεί με Δημήτρη, μάντεψε.
    Και για τη συνέντευξη που αναρωτιούνται γιατί την έδωσε αφού δεν είχε να πει πολλά, το έκανε ακριβώς γιατί είχαν να πουν πολλά οι φυλλάδες και αν δεν ενημέρωνε, θα συνέχιζαν να φαντασιώνονται διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για μένα καλά έκανε και δεν έβγαζε μπιλιέτο το βιβλίο εσόδων. Το ότι καθόμαστε και μαλακιζόμαστε με τα νούμερα, μας προσφέρει κάτι; Ή αν τα γνωρίζαμε ακριβώς θα άλλαζαν τα μυαλά μας; Αναφέρθηκε σήμερα σε αυτό στη συνέντευξη, έκρινε ότι θα του έκανε κακό να τα ανακοινώνει και οκ. Άστα τώρα να μας τα πει ο Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο που θα εξυπηρετούσε αν έβγαζε τα ποσά και κυριώς μας αφορούνε το που πάνε τα λεφτά που βάζει ο κάθε απλός Παναθηναικός θα ήταν η διαφάνεια . Με αυτό τον τρόπο ορισμένοι περιεργοι όπως εγώ θα πειθόμασταν για τις προθέσεις του ιδίου . Θα βλέπαμε οτι πιάνουνε τόπο τα λεφτά μας .( προσωπικά μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση πέραν όλων των άλλων τα 600 χιλιάδες ευρώ λειτουργικά έξοδα της Συμμαχίας που αφορούσαν το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας της ..και από εκεί και έπειτα δεν είχαμε άλλη ενημέρωση).Τώρα μπορεί να γράψεις και τι μας νοιάζεις αν θα πειστείς εσύ ..? Το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να υπάρχουνε άλλοι 5 ,10 ,100 ,200, 1000 περιέργοι που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως εγώ και αυτό να είναι ένας από τους λόγους που αποτρέπει περισσότερους να μπούνε στη Συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλώς ή κακώς η περιέργεια και η ασχολία των περισσότερων είναι για τα οικονομικά, κριτήριο κριτικής που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια. Πολλά ήταν αυτά που έπρεπε να είχε κάνει προς ενημέρωση των συμμάχων, διαφάνειας και αξιοπιστίας, αλλά ούτε τα έκανε, ούτε πρόκειται. Και να πει ότι δημοσιεύει τα φράγκα όπως αυτός τα χειρίζεται, πάλι θα βρεθούν να τον κατακρίνουν και θα τον πηδήξουν στο κουτσομπολιό. Όλοι μας έχουμε σημεία που θα θέλαμε να μας ξεκαθαρίσει, και όχι μόνο οικονομικά, αλλά τώρα θέλω να δω τί θα πει ο γιαννακόπουλος και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σαν λαός πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε. Τι θα πεί δεν μου αρέσει η δεύτερη θέση; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει φτιάξει τίποτα από μόνος του; Έτοιμα τα βρήκε από τον πατέρα του και τον Θείο του. Το μόνο που έχει πάρει είναι ένα ντάμπλ πέρυσι στο μπάσκετ , τίποτα άλλο ως μόνος. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κάποιον , αν δεν τον δω για κάποια χρόνια επικεφαλής σε ένα πόστο. Να τον δω , να έχει επιτυχία και δημιουργικότητα στην θέση αυτή. Αμέσως , σε μία θέση επικεφαλής , είναι μεγάλο ρίσκο , μπορεί να επιτύχει , αλλά και να αποτύχει.

    Η Παναθηναική Συμμαχία δεν απέτυχε. Σε χαλεπούς καιρούς έβγαλε 9000 μέλη. Ένας πυρήνας περίπου 10000 μελών. Βοήθησε πολύ το σύλλογο σε κρίσιμες εποχές που υπήρξε θέμα υποβιβασμού στη Γ Εθνική.

    Αν φύγουμε από την Λεωφόρο , ξέχνα τον Παναθηναικό. Δεν θα είναι οι εποχές , όπως ήταν την δεκαετία του 80. Το κέντρο της Αθήνας ποιός θα το φροντίσει; Κάποιος άλλος θα πάρει την θέση αυτού που φεύγει.

    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Στενοχωρήθηκα αφάνταστα που όλη αυτή η προσπάθεια με την Παναθηναική Συμμαχία και την συσπείρωση του κόσμου θα τερματιστεί με την επένδυση Γιαννακόπουλου. Αν ο Παναθηναικός πάει στο ΟΑΚΑ , και εκλείψουν και τα υπόλοιπα , -Απήλιον και Λεωφόρος- , δεν έχει κανένα νόημα να ξαναγράψω στο μπλόγκ σου.

    Όχι ως πράξη εκδίκησης , αλλά αυτά που πιστεύω και πρεσβεύω , θα είναι πλέον εκτός πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρχίζει να μη μου αρέσει η εργασία. Αν θες να δεις (οικονομικά στοιχεία), να μιλήσεις (με τους συνεταίρους σου), και μετά να αποφασίσεις, τι βγαίνεις με τις ντουντούκες και μας πήρες τ' αυτιά; Δεν μπορούσες να περιμένεις, να τα κάνεις όλα αυτά και μετά να βγεις στο μπαλκόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπάρχει κόσμος και υπάλληλοι της Παναθηναικής Συμμαχίας που έχουν υποχρεώσεις και καλόν είναι να κρατηθούν στα πόστα τους. Ο Αλαφούζος δεν έδιωξε ανθρώπους του Τζίγγερ εκτος του Παρθενόπουλου. Το επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση (επαγγελματική ή συγγενική) με τον Αλαφούζο.



    Το εγχείρημα της Παναθηναικής Συμμαχίας έχει πετύχει σε πολλά κράτη της Ευρώπης , θέλει το χρόνο του , θα επιτύχει και στην Ελλάδα.


    Το όλο θέμα είναι ότι , ο Δημήτρης πρέπει να εμπλακεί στην ΠΑΕ αλλά σε συνεργασία με τον Αλαφούζο. Το να κάνει ο καθένας το κομμάτι του , είναι δικαίωμα του , αλλά σε βάθος χρόνου , η λογική αυτή καταστρέφει τον σύλλογο.


    Ας βάλει 2~3 εκατομμύρια και ας διοικούν από κοινού με τον Αλαφούζο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό. Επαναλαμβάνω να διοικούν , με βασικούς άξονες τη Λεωφόρο , το Απήλιον και την προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.


    Όσο για κάποιους που λένε να πάμε στο ΟΑΚΑ , θυμίζω ότι την εποχή της πολυμετοχικότητας όταν η αγοραστική αξία των παικών έφτανε τα 100 εκατομμύρια , μόνο μια φορά κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα κατακτήθηκε με χίλια ζόρια και με άγχος ως την τελευταία στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. James the Beast29/11/13 1:38 μ.μ.

    Τελειωσατε,θα απολυθειται ολοι εσεις οι υπαληλοι,πήγαινε με το αφεντικο σου στο ΣΚΑΙ να δουλεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάτω τα χέρια από τις ακαδημίες Αλαφούζο κ σια.. Κόψτε το 30 % απο τους μισθούς της Συμμαχίας και των Συνεργατών σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ντροπή που γράφεις αυτά τα πράγματα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν οικογένειες και μικρά παιδιά. Προσωπικά , είμαι Πολιτικός Μηχανικός και Ενεργειακός Επιθεωρητής , δεν έχω καμία ανάγκη να δουλέψω στο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν χρειαζόταν να το αναφέρεις, δε σε μέμφομαι για υπάλληλο, αλλά κ να ήσουν δε με ενοχλεί. Προσωπικά έχω διαφορετική γνώμη, έπρεπε να τους πετάξει όλους έξω και, όπως αυτές οι επιχειρησιακές κινήσεις σχεδόν πάντα αποδίδουν, επιβάλλεται να το κάνει ο Δημήτρης αν αναλάβει, ειδικά εκείνους που χαζοσυμβουλεύουν επικοινωνιακά τον Αλαφούζο και γελάει ο κόσμος. Ειδικά κάποιον αμόρφωτο ταλιμπάν που δε χρησιμεύει πουθενά στον σύλλογο και τον έχει στο σάιτ του ο Δημήτρης, ενώ πριν τα είχανε τσουγκρίσει χοντρά, ή τον άλλον που σαχλαμαρίζει τις ανακοινώσεις της συμμαχίας στο τουίτερ. Μαλακίες δηλ.
    Αλλά καμία σημασία δεν έχει αν πιστεύεις εσύ σε συνδιοίκηση και εγώ όχι. Αυτός που θα βάλει το μαρούλι θα κάνει και κουμάντο και έτσι πρέπει. Και στην τελική καταντά γελοίο να έχουμε όλοι γνώμη για τις σκέψεις και κινήσεις του άλλου. Οι σύμμαχοι έχουν έναν λόγο παραπάνω. Η θέση τους είναι στις συνεδριάσεις τους και όχι στα σάιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λυπάμαι για την άποψή σου. Αν , ο υποψήφιος νέος πρόεδρος κάνει αυτές τις κινήσεις και διώξει κόσμο -όχι τους 1,2 που εννοείς- τότε είναι ακατάλληλος να διοικήσει.

    Δεν θα μου υποβάλλεις τι θα κάνω. Ότι θέλω κάνω , πηγαίνω στο γήπεδο , παρακολουθώ τις συνεδριάσεις της Παναθηναικής Συμμαχίας , συμμετείχα στον εθελοντικό καθαρισμό της Λεωφόρου και φυσικά γράφω στα σάιτ.

    Νομίζω ότι πολλοί απο εσάς δεν συμμετείχατε πουθενά σε καμιά απο τις δραστηριότητες της Παναθηναικής Συμμαχίας και ζείτε με την λογική του μπάσκετ. Όμως , το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://www.leoforos.gr/article/62525/e-meiose-kai-o-exorthologismos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σέβομαι και εκτιμώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου , για την σπουδαία προσφορά της στον μπασκετικό Παναθηναικό , αλλά ο Δημήτρης , -κατά την προσωπική μου άποψη- , είναι νέος και άψητος για να γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό δεν είναι κριτήριο αξιολογήσεως υποστήριξης μιας ομάδας. Με αυτά τα λόγια χαρακτηρίστηκε ο νυν πρόεδρος αρχικά.
    Οκ, έχεις τη δική σου λογική για τα πράγματα, όπου και αν οφείλεται αυτό και σέβομαι ότι δε θέλεις να επιχειρηματολογήσεις για προσωπικούς σου λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. James the Beast30/11/13 2:37 π.μ.

    Και ο Γκόντζος δημοσιογράφος ειναι αλλα μια χαρα δουλευει και για τον τζιγκερ και την οικογενεια.Γιαυτο ασε τα σαπια και δινε του,για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο υπάρχει ελπίδα και οραμα,δεν θελουμε να ξαναδουμε την σκατοφατσα του αλαφουζου και ουτε των λοιπων φανταστικων συμμαχων και ουτε θελουμε να βλεπουμε την ομαδα να πηγαινοερχεται στην 4η-5η θεση.Ο Γιαννακοπουλος θα αντικαταστησεις μεχρι και την καθαριστρια στην ΠΑΕ,τελειωνοντας την μιζερια και την αρρωστια που αφησε ο Αλαφουζος και η συμμορια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Press το εξηγείς αυτο λιγο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχει φτιάξει τίποτα εξαρχής , ο Δημήτρης , από μόνος του; Παιδί του μπαμπά είναι. Ο Αλαφούζος έφτιαξε ΣΚΑΙ τηλεόραση και ραδιόφωνο μόνος του. Ξέρει να στήνει επιχειρήσεις.

    Σε εμάς παρέλαβε την ομάδα μας , με τα χρέη της , θυμάσαι κανείς δεν αναλάμβανε , έφτιαξε το γήπεδό μας , την Λεωφόρο και αγόρασε προπονητικό κέντρο , το Απήλιον.

    Αν δεν είναι αυτό κριτήριο αξιολόγησης τι είναι;

    Μπορεί να έχεις του κόσμου τα λεφτά και ομάδα να μην φτιάξεις ποτέ. Παράδειγμα Χεσούς Ζίλ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μια από τις πιο βασικές λειτουργίες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι να σκέφτεται πολύ , πριν γράψει. Σου είπα τι είμαι , ρώτησε και τον Πρες. Όραμα είχαμε και με την πολυμετοχικότητα , βγήκαμε στους δρόμους και στο τέλος γεμίσαμε από χρέη.

    Ας κάνει ότι θέλει ο Δημήτρης , το είπα πολλές φορές , του κόσμου τα λεφτά να βάλει κανείς , θα πρέπει να σκέφτεται πως και τι θα κάνει.

    Όσο για τον Αλαφούζο , μια χρονιά είναι στην ΠΑΕ , χάος παρέλαβε και μας γλίτωσε από τον υποβιβασμό. Η ΑΕΚ παίζει στην Γ Εθνική.

    Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου και να καταλάβω τι θέλεις , ο καθένας στο τέλος θα κριθεί από το έργο του.

    Πάντως σου συνιστώ να μην είσαι φανατικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εισαι πολυ λαθος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%82 κοιτα εδω και θα καταλαβεις οτι γιαννης ο αλαφουζος ολα ετοιμα τα βρηκε συνεχιζει το εργο του πατερα του οποτε μην γραφουμε οτι μπαρουφα μας ερχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο πατέρας του έχει εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις εδώ και 20 χρόνια. Ο Αλαφούζος έστησε ΣΚΑΙ τηλεόραση και ραδιόφων μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου