Ή πανίβλακας είσαι ή στημένος της κακιάς ώρας

Δημοσιογράφος Κώστας Καίσσαρης, Εφημερίδα Goal News

Όταν πας να σχολιάσεις γραπτά του Κ.Καίσσαρη είναι σα να προσπαθείς να εξηγήσεις την ηλιθιότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Ανούσια γραπτά που το μόνο που προσφέρουν είναι γέλιο. Όμως επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει την πολυτέλεια οι μαλακίες του να εκτείθενται στα μάτια κάθε Έλληνα μέσα από το οπισθόφυλλο καθημεερινής αθλητικής εφημερίδας, δε γίνεται να το περνάμε στο ντούκου.


Φαίνεται λοιπόν πως του Καίσσαρη δεν του άρεσε η προοπτική να βρεθεί άνθρωπος που να ρίξει χρήμα στην ομάδα μας. Προσέξτε, δεν αναφέρομαι σε ποσά. Κάτι δεν του κάθεται. Αναρρωτιέται, για ποιο λόγο να επενδύσει κάποιος σήμερα σε έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει προοπτική. Έχει λέει χρέη, γήπεδο μικρής χωρητικότητας, ποδοσφαιριστές μικρής αξίας...

Προφανώς δεν του περνάει από το μυαλό του Καίσσαρη πως όταν εμφανιστούν αυτά τα φράγκα και χρέη καλύπτονται και γήπεδα χτίζονται και παίκτες από το πρώτο ράφι αγοράζονται...

Προφανώς ο Παναθηναϊκός στα μάτια του Καίσσαρη είναι μέγεθος αμελητέο και δεν του περνάει από το μυαλό πως μια ομάδα με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο αποτελεί μαγαζί-γωνία και πως όποιος επιχειρηματίας πάρει την ΠΑΕ αποκτάει τεράστια πολυεπίπεδη δύναμη. Θα ξέχασε φαίνεται τον πράκτορα της Στάζι που με τον γαύρο έχτιζε στο τζάμπα γήπεδο, γλίτωνε χρέη και έπαιρνε κλεμμένα πρωταθλήματα για να κάνει και απόσβεση βρώμικα λεφτά σαν της Siemens.

Βέβαια ο Καίσσαρης μέσα από αυτό το άρθρο-παρωδία λέει άθελα του και μια αλήθεια. Όντως δεν υπάρχει προοπτική κανένας επιχειρηματίας σε καμία ελληνική ομάδα να βάλει λεφτά, αφού ο Βαγγέλας ελέγχει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι δουλεύουν για αυτόν.

Τέλος, όσον αφορά την ελληνική αθλητικογραφία. Το επίπεδο της είναι εφάμιλλο με αυτό της Σούπερ Κλίκας. Λειτουργεί βάσει θελημάτων και απαρτίζεται από άτομα που δεν έχουμε καμία σχέση με τον χώρο. Ή μάλλον καλύτερα, απαρτίζεται από άτομα ανίκανα να υποστηρίξουν αυτό που κάνουν. Παράδειγμα τρανό, ο δημοσιογράφος (!!) Κ.Καίσσαρης.



Σχόλια

  1. Giannis Vardalas26/11/13 12:24 μ.μ.

    και να φανταστητε οτι αυτες τις <> εφημεριδες τις αγοραζουνε παναθηναικοι...αυτοι ειμαστε,καλα να παθουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kostas Antoniu26/11/13 12:38 μ.μ.

    Χαχαχαχαχαχαχα ειναι παπαρολογος ο εγκαθετος της παράγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά η Κλεοπάτρα φοβάται !οχ συγνώμη ο καισσαρης ήθελα να πω! Ηρεμία και όχι πανικό τσούζει το ξέρουμε. Και αφού τσούζει να είστε σίγουροι ότι θα πονέσει κιόλας. Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gayros then einai ti perimenete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γανυμηδης 7αρας26/11/13 2:01 μ.μ.

    Όσα δεν φτάνει ο καίσαρης=νούμερο χρηματοδοτούμενο τα κάνει κρεμαστάρια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι γκέι με τον ίδιο τρόπο αντιδρούν. Κόμπλεξ και κατάκριση. Γι' αυτό χρειάζεται ένας φραγκάτος με τρέλα που θα μπουκώσει στοματάκια σαν αυτού του χεσμένου. Και όπως έλεγα στο μπάσκετ, η βλακεία των γαύρων φαίνεται ό,τι και να κάνουν, οπότε υπομονή να έχει ο Δημήτρης και θα του δίνουν όσες αφορμές θέλει να τους γλεντάει, αυτούς τους σάλιαγκες και τον κύριο οικογενειάρχη.
    υγ: Το κακό της ράτσας δεν είναι που πράσινοι αγοράζουν τέτοια σκατόφυλλα, αλλά που γενικώς υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν. Και αυτό είναι χειρότερο για την τύφλα που επιβάλλουν, ηθελημένα ή όχι, στα μάτια όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γαυρος δηλωμενος ειναι και αυτος και ο γιος του ρε παιδια ειναι γνωστο.. τι περιμενετε να γραψει? αυτη κανουν τους αντικειμενικους οταν τα πραγματα ειναι ευκολα και οσο τους περνει.. ομως αν τα δουν σκουρα μας βγαζουνε το αληθινο τους προσωπο οπως αυτο το αρθρο... και χειροτερα εχουν γραφτει σε αλλες περιπτωσεις απο τον μιχαλακη τον τσωχο, χελακη, καρπετοπουλο, πανουτσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα..πειτε μας τωρα οτι δεν ξερατε τι σημαινει καισαρης..εχει δικιο ο φιλος giorgos..εγω λυπαμαι μονο για αυτους που πληρωνουν για να διαβαζουν τετοιες σανοαηδιες..αλλα ολα εδω..σαυτον τον κοσμο..γυριζουν αναποδα και γελαει καλυτερα και πολυ ...ο τελευταιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η συμπεριφορά που δείχνουν τα γιουσουφάκια της Σαλαμούρας δείχνει ότι η υπόθεση έχει ουσία αλλά ταυτόχρονα τους έχει τρομάξει. Λογικό αν ο συμπαίκτης είναι αυτός που αναφέρει σήμερα η ίδια εφημερίδα. Μιλάμε για τέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το βρακί του Καίσαρη και του Αποδυτιριάκια έχει γίνει καφέ απο το μεσημέρι του Σαββάτου.Το τι ασυναρτησίες έχουν γράψει δεν λέγεται.Μέχρι εδώ βρώμησε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μικρό γήπεδο το Απόστολος Νικολαίδης των 16000 θέσεων , αυτό θέλει ο Καίσαρης και οι υπόλοιποι του Σεντραγκολ , να φύγουμε απο τη Λεωφόρο και να συντηρούμε το ΟΑΚΑ , όταν και όποτε φύγει η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου