Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να συντηρήσει τις μαλακίες του κράτους! ΟΧΙ στο ΟΑΚΑ!



Πριν καιρό σας είχα γράψει κάτι. Πως μου φαίνεται περίεργο να αφήσει ορφανές τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι το κράτος. Το στάδιο σε 2-3 χρόνια δεν θα φιλοξενεί καμία ομάδα, αν η Άεκ χτίσει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Θα το αφήσουν έτσι με λουκέτο; Πολύ αμφιβάλω..

Καλές, ωραίες και πιθανότατα με πολλές προοπτικές οι εγκαταστάσεις αυτές, μιας και ο χώρος είναι άπλετος, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να συνεχίσει την ιστορία του εκεί. Δεν θα λειτουργήσουμε για ακόμη μια φορά ως οι μαλάκες της υπόθεσης, συντηρώντας τις μαλακίες του κράτους. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του κέντρου της Αθήνας και εκεί πρέπει να μείνει. Όπως και ο ερασιτέχνης του.

Απλά πράγματα κι ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να συζητήσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό.

Επιχειρηματικά μπορεί να βόλευε πολλούς. Και όντως θα ήταν ωραία μια τεράστια Παναθηναϊκή πολιτεία -όπως έλεγε και ο Βγενόπουλος- αλλά εδώ την φάση την βλέπουμε ρομαντικά. Λεωφόρος και μόνο.

Σχόλια

  1. ΜΗ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ PRESS. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3000 ΚΟΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η μαλακία με τα κλειστά εκδοτήρια και τις κλειστές πόρτες δυστυχώς ανέκαθεν γινόταν στο ΟΑΚΑ σε κάτι άκυρα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου