Την γουστάρω αυτήν την ομάδα!



Μπαίνουμε Δεκέμβρη και σας είχα πει πως τέλη Οκτώβρη θα έβγαζα τα πρώτα μου συμπεράσματα για την ομάδα. Από τότε σας γράφω πως η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Όμως δεν είναι αυτό το συμπέρασμα που έχω βγάλει από αυτήν την ομάδα. Είναι πως την γουστάρω!


Μπορεί  να σας φανεί περίεργο, αλλά με καμία άλλη ομάδα του Πανναθηναϊκού δεν έχω δεθεί τόσο πολύ και τόσο γρήγορα. Νόμιζα πως ήμουν συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα της Ριζούπολης, αλλά δεν είναι το ίδιο. Εδώ αυτούς τους τύπους τους γουστάρω πολύ περισσότερο. Όσα χρόνια βλέπω μπάλα δεν έχω ξαναδεί ομάδα μας να αγωνίζεται με τέτοιο πάθος και να βγάζει τόσο συναίσθημα στο παιχνίδι της. Δεν έχω χειροκροτήσει άλλη ομάδα μας τόσο πολύ. Νιώθω ότι αυτά τα παιδιά δίνουν το 101% των δυνατοτήτων τους ώστε να καλύψουν με το πάθος τους τα όσα αρνητικά μπορεί να έχουν. Νιώθω ότι σέβονται την φανέλα που φοράνε. Πότε ξανά είχαμε ΤΟΣΟ ομάδα; Να είναι όλοι μια γροθιά; Πότε ξανά είχαμε τόσο καλά αποδυτήρια;

Ξέρω πως αυτά που λέω είναι και συναισθήματα άλλων. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από γκέλες της ομάδας στην Λεωφόρο πάντα τους χειροκροτάμε. Κάτι βλέπουμε για να το κάνουμε. Νιώθουμε κι εμείς κομμάτι της ομάδας. Περισσότερο από ποτέ.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτήν την ομάδα. Μου βγάζουν Παναθηναϊκά συναισθήματα. Μακάρι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και σιγά-σιγά αρχίζουμε να βλέπουμε και ωραία μπαλίτσα.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!

Σχόλια

  1. Συμφωνώ απολύτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γανυμηδης 7αρας25/11/13 11:02 π.μ.

    Τους γουσταρουμε γιατι ηρθαν να παιξουν μπαλα αυτο που ξερουν αυτο που μπορουν και το δειχνουν ειτε νικανε ειτε χανουν η μαγκια ειναι οτι βλεπεις ομαδα που αγωνιζεται σαν ενα σωμα και αυτο ειναι το κλειδι αν θελουν να πανε μπροστα αλλωστε ο δρομος για την κορυφη ειναι μακρυς και δυσβατος το θεμα ειναι ποσο αντεχουν ; H απαντηση ειναι 4η θεση στο πρωταθλημα τωρα και χουν ακομα αλλο τοσο δρομο να πανε ψηλοτερα στο χερι τους ειναι να γινουν ομαδαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα με εκφραζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσο βλέπεις να προσπαθούν να παίξουν μπάλα, τόσο χαίρεσαι να τους στηρίζεις. Ένας λόγος παραπάνω που είμαστε πράσινοι. Δεν είναι το ίδιο όπως πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέφανος25/11/13 2:22 μ.μ.

    Το παν είναι η προσπάθεια. Το αποτέλεσμα έρχεται στην συνέχεια.. Και τα παιδιά φέτος και κυρίως ο προπονητής -και θέλω να ειπωθεί αυτό- δείχνουν να το καταλαβαίνουν απόλυτα. Προσπαθούν πολύ όλη στην ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και το ταμείο θα είναι θετικό στο τέλος της σεζόν. Συνεχίστε έτσι παιδιά και η βελτίωση θα είναι αισθητή σε κάθε ματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στέφανος25/11/13 2:27 μ.μ.

    Χαχαχα άψογο... Δεν θέλει καν σχόλιο η συγκεκριμένη φώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tasos Papapetrou25/11/13 2:52 μ.μ.

    Εχεις μεγάλο δίκηο.Είμαστε σα μια φτωχή οικογένεια που αλληλοστηρίζεται δουλεύει,προσέχει την υγεία της, μορφώνεται ουσιαστικά,άρα σε ένα υγιές περιβάλλον θα προκόψει και θα πλουτίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giorgos Lentzas25/11/13 7:46 μ.μ.

    συμφωνω σε ολα φιλε,οσα εχεις γραψει...κι εγω τους γουσταρω οπως κι εσυ...επιτελους εχεις φτιαξει μια ομαδα με παιχτες που ξερουν που παιζουν και δινουν και την ψυχη τους...ευχομαι να συνεχισει αυτο και να μην καταστραφει...μου βγαζει "υγεια" πλεον αυτη η ομαδα και με κανει να πιστευω οολο και πιο πολυ σ'αυτην....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πραγματικα αυτη την ομαδα την λατρευω... βγαζει απιστευτο συναισθημα στον κοσμο... οποιος παει γηπεδο καταλαβαινει τι εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλα συγχαρητηρια αξιζει και ο Αναστασιου και ολο το τιμ απο τον τ.διευθυντη μεχρι τον τελευταιο φροντιστη..... ολοι συμβαλουν στο θετικο κλιμα..... χιλια μπραβο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου