Νίκη με ωραία μπάλα στο πρώτο ημίχρονο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1


Αν και το ματς στράβωσε στο 51' η ομάδα βρήκε εν τέλει την λύση και με το όμορφο γκολ του Καρέλη στο 84' βρήκε τον δρόμο προς την νίκη. Προηγηθήκαμε με τον Μπεργκ στο 32' και το 3-1 ήρθε στο 91' από τον Καρέλη. Έτσι δεν πήγε χαμένη και η ωραία μπάλα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Γενικό συμπέρασμα είναι η πως η ομάδα όλο και βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό δείχνει πως γίνεται μια σοβαρή δουλειά και πως υπάρχει σίγουρα προγραμματισμός και δεν κινούμαστε στα κουτουρού.


Βέβαια υπάρχουν και αρνητικά στην ομάδα, όπως η τελική της προσπάθεια. Ενώ οι παίκτες μας έχουν συνεχή κίνηση, αλλάζουν θέσεις και φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή με ωραίους -και γρήγορους- συνδιασμούς, δεν μπορούν να πετύχουν γκολ. Είτε φλυαρούν και δεν τελειώνουν τις φάσεις (όπως στο τέλος με τον Ζέκα), είτε τα σουτ τους είναι απογοητευτικά (Ατζαγκούν και Μπεργκ σε 1-2 φάσεις). Όταν λοιπόν την υπεροχή μας και την ωραία μπάλα δεν την κάνουμε γκολ, τότε είναι προφανές πως μπορεί να κάτσει η στραβή και σε μια αντέπιθεση να φάμε το γκολ.

Ευτυχώς σήμερα δεν το πληρώσαμε, γιατί εκτός των άλλων, θα ήταν και άδικο.

Σχετικά με παίκτες τώρα: Ο Μέντεζ όλο και βελτιώνεται, όλο και μου αρέσει περισσότερο. Ο Ατζαγκούν κατ'εμέ (όχι σημερινή εκτίμηση) είναι λίγος. Ο Μπεργκ είναι πολύ ανώτερος στην δημιουργία φάσεων, παρά στο τελείωμα τους. Ο Φιγκερόα ψυχή και βαρόμετρο. Ο Λαγός κάτι μου λέει πως θα βγει ο καλύτερος από τους πιτσιρικάδες, όπως και ο Ρισβάνης που μου αρέσει αρκετά.

Επόμενο ματς με τον Απόλλων στην Ριζούπολη. Ξυπνάνε μνήμες με το κωλογήπεδο...


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σχόλια