Δηλαδή αν μπούκαραν Παναθηναϊκοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούσαν παίκτες του γαύρου, πόσες αγωνιστικές θα τρώγαμε;


Τελικά θα παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Πας. Έτσι αποφάσισαν τα όργανα του Βαγγέλα, που θεωρείται ύποπτος από την Ελληνική δικαιοσύνη για αδικήματα εδώ και 3 χρόνια και ακόμη να απολογηθεί.

Θέλω όμως να σας κάνω μια πολύ απλή ερώτηση. Είναι τόσο απλή για να καταλάβεται σε πόσο στημένο πρωτάθλημα αγωνιζόμαστε.


ΑΝ μετά την λήξη του ματς οι οπαδοί μας μπουκάρανε μέσα και προπηλάκιζαν τον Σαβιόλα ρίχνοντας του κλωτσιές, αν κλείναμε την φυσούνα ώστε να μην μπει κανένας παίκτης του γαύρου μέσα και αν τρώγανε μάπες Μήτρογλου, Μανωλάς, Μανιάτης και σία...

..πόσες αγωνιστικές θα τρώγαμε; Υπήρχε περίπτωση να τρώγαμε 1 αγωνιστική κεκλεισμένων και 140.000 ευρώ πρόστιμο, όπως ο γαύρος το 2011;

...Υπήρχε περίπτωση διαιτητής και παρατηρητής να μην είχαν δει τι έγινε και να μην έγραφαν τίποτα στο φύλλο αγώνος;

Απλά καθήστε και σκεφτείτε το...

...ή αν δεν σας βοηθάνε αυτές οι ερωτήσεις, καθήστε και σκεφτείτε ποια είναι η πιο χοντρή τιμωρία που έχει φάει τα τελευταία πολλά χρόνια. Τα ίδια χρόνια που εμείς έχουμε φάει άπειρες κεκλεισμένων, έχουμε παίξει για ψιλουπήδημα σε επαρχία και μας έχει γίνει και αφαίρεση βαθμών!!

Δεν υπάρχει ισονομία... αν υπήρρχε, αυτά που γίνανε στην Λεωφόρο, δεν θα έπεφτε ποινή αγωνιστικής ούτε για πλάκα. Αν γινόντουσαν αυτά στο Καραϊσκάκη, θα βγάζανε τους πάντες τρελούς και γραφικούς και ούτε σε απολογία δεν θα πήγαινε η ΠΑΕ του Βαγγέλα.

Σχόλια

  1. και οπως παντα , ο κοουτς δεν πηρε πανω του την ηττα
    φετος ομως δεν μπορει να κρυφτει πισω απο κιτσενομπανκς αφου το ροστερ ειναι υπερπληρες
    μηδεν αυτοματισμοι , μηδεν πλανο επιθεσης που φερνει ως αποτελεσμα σκοτωμενα τριποντα , αμυνα με ηρωικες προσπαθειες των παιχτων , μπατιστ ξεχασμενος στον παγκο , πικ εν ρολ μηδεν και απιστευτη εμμονη με ουκιτς που προερχεται απο τραυματισμο


    ντιν νταν ντιν νταν ντιν νταν ντιν νταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί μαλακίες είναι αυτές ρε. Τώρα αλλαγή; Το καλοκαίρι με το καλό και τον ζότσαρο πίσω. Μάγκικα και αντρίκεια αν φερθεί ο τράκης έκλεισε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι περίμενε .. οι τούρκοι έχουν ήδη αναγάγει τον Ζέλικο σε είδωλό τους , η Φενέρ πάει τρένο , τα λεφτά και τα υψηλά μπάτζετ ρέουν στην γείτονα χώρα , τον αποθεώνει όλο το Σουκρού Σαράτζογλου και εσύ πιστεύεις ότι θα γυρίσει ο Ομπράντοβιτς έτσι απλά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τί να κάνουμε, είμαστε ρομαντικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου