Κύριε Αλαφούζο μας κακομαθαίνετε..

Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω..

 Ας εξετάσουμε σήμερα ένα μεγάλο ατόπημα της διοίκησης αναφορικά με ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας προς την ανάκαμψη και αυτό δεν είναι κάτι άλλο από τα χρέη ..Τελικά πόσο είναι τα χρεή.. ;

 Να παρακολουθήσουμε μαζί μέσα από τα δημοσιεύματα,δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και όσα πηγάζουν από το επίσημο-ανεπίσημο γραφείο τύπου του Παναθηναϊκού..Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του..για τον βιασμό της λογικής που βιώνουμε..και να συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της αλλαγής για να γινει ο Παναθηναϊκός ξανά η ομάδα που κάνει Πρωταθλητισμό και διακρίνεται Ευρωπαικά.



 28 Δεκέμβρη 2012..:

Ο Γιάννη Αλαφούζος αναφέρει σχετικά: «Επόμενο θέμα η χρηματοδότηση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έλλειμμα 28 εκατομμυρίων. Η εφετινή σεζόν έχει άνοιγμα, όσο και τα έσοδα. Ελπίζουμε βέβαια να το μειώσουμε λίγο. Χρειαζόμαστε 8 εκατομμύρια. Πριν από δύο εβδομάδες, στην Γ.Σ της ΠΑΕ πήραμε μία απόφαση για αύξηση ύψους 28 εκατομμυρίων που θα ισχύει μέχρι 4/1 για να μπορέσει ο Πρίγκιπας να βάλει τα λεφτά στον Παναθηναϊκό.

Στις 22 Απρίλη 2013 :

"Με τη διαφοροποίηση στην τιμή της μετοχής εκτιμάται ότι το χρέος του Παναθηναϊκού θα μειωθεί από τα 47 στα 40 εκατομμύρια ευρώ."
 (Να σημειωθεί ότι εδώ.. είχανε διαρρεύσει μέσω κύκλων ότι πρόκειται για λάθος διατύπωση..και ότι τα χρέη ξανα ήταν 28 εκ..)

17/05/2013 : Συνέντευξη Αλαφούζου στο ραδιόφωνο της Θύρας 13

«Όταν μπήκαμε στην ΠΑΕ μου δόθηκε μία εικόνα οτι είχαμε άνοιγμα 28 εκ, εκ των οποίων τα 18 ήταν σε ποδοσφαιριστές και εφορία. Το άνοιγμά μας σήμερα είναι 24 εκ.», ήταν τα λόγια του στους οπαδούς για του λόγου το αληθές.


Συνέντευξη Ρίσβα (Γενικός Γραμματέας της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας")
 Το άνοιγμα της ΠΑΕ (περί τα 20 εκ.) είναι βιώσιμο! 

Σήμερα... 7 Νοεμβρη 2013 για να μη μπερδεύεστε..

Την τελευταία τριετία πριν αναλάβει η «Συμμαχία» η ομάδα είχε μπει μέσα 48 εκατ. ευρώ», είπε ο Τουμαζάτος.( οικονομικος διευθυντής).Όποιος θέλει να τα διαβάσει.. από πρώτο χέρι ας δει το ρεπορταζ εδώ http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article2491119.ece

Χρέος ..ανελκυστήρας..ποια η αλήθεια?


-Τελικά ρε παιδιά εκει στη Συμμαχία πόσα χρέη παραλάβατε ξέρετε οι ίδιοι .. ? Το έχετε αποφασίσει..;
Αυτή είναι η περιβόητη διαφάνεια την οποία υποσχόνταν όλο υπερηφάνεια ?Αν δεν οφείλετε σε εμένα τον περίεργο να απαντήσετε τελικά σε αυτά τα ερωτήματα.. το οφείλετε στους 8600 που βάλανε πέρυσι τα λεφτά τους και στους 9000 που τα βάλανε φέτος για να ανεβοκατεβάζετε εσείς το χρεός κατα το δοκούν.
Γράφουνε διάφοροι αυλοκόλακες πως η διοίκηση δεν υποχρεούται λέει να δώσει τα οικονομικά στοιχεία.. Γιατι ρε παιδιά.. ? Τα λεφτά του κόσμου δε διαχειρίζεται ? Δηλαδή ναι μεν πληρώνει ο κόσμος ναι μεν τα διαχειρίζεται τα λεφτά άλλος ,ναι μεν δε δίνεται και ο λογαριασμός..Αυτό είναι που λέμε οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους..


Το 2017... μπορεί να πάμε και για πρωτάθλημα..

 

  Σήμερα μάθαμε και τον στόχο για την επόμενη 4 ετία.. Στη καλύτερη των περιπτώσεων έξοδος στο Europa League κανα δύο φορές και μπάτζετ που θα παραμένει καθόλη τη διαρκεια όλων αυτών των χρόνων στα 5 εκατομμύρια ευρώ με οτι συνεπάγεται αυτό ..Δηλάδή οτι ονειρεύεται κάθε Παναθηναϊκός ή όχι ? 
  Τώρα όμως υπάρχει πάλι και μια μικρή λεπτομέρεια ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος υποσχόταν για μια δύσκολη διετία - τριετία ..Τώρα πάμε ακόμα μια τετραετία πιο μακρία δηλαδή 6 χρονάκια. Υπομονή και στήριξη στον κύριο Αλαφούζο παιδιά..μη τον χάσουμε !



Brainstorming... παραλογισμός


Ας δεχτούμε προς στιγμή οτι η ΠΑΕ λέει σε όλα αλήθεια και οτι απλά τα έχει μπερδέψει με τα οικονομικά..Προκύπτουν δυστυχώς και πάλι ερωτήσεις..
  • Αν όπως μας είχατε ενημερώσει με ανακοίνωση πριν λίγο καιρό αποπληρώσατε 20 εκατομμύρια γιατί έχουμε τόσες προσφυγές και τόσους απλήρωτους παίχτες κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς ; 
  • Αν μπήκανε 20 εκατομμύρια για να φτάσει το χρέος τελικά να πέσει από 48 εκατομμύρια σε 28 εκατομμύρια γιατι η ομάδα αδυνατούσε να πληρώσει προκαταβολές σε παίχτες ,να κάνει διακανονισμούς σε ..διακανονισμούς..γιατι δεσμεύει τα μελλοντικά έσοδα..γιατί οι Αφρικάνοι λένε πως δεν έχουμε αποπληρώσει τη μεταγραφή Ατζαγκούν( ο μονος παίκτης για τον οποίο πληρώσαμε ομάδα( η μάλλον δε πληρώσαμε ) για αγορά ) ? 
  • Γιατι η Ουεφα πέρυσι μας άφησε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων εφόσον όπως ισχυρίζεστε μειώσατε το χρεος κατά 20 εκατομμύρια ?!?! 
  • Ποιος ο λόγος εφόσον είμαστε τόσο χωμένοι οικονομικά να γίνουνε τόσες πολλές μεταγραφές από τότε που αναλάβατε ?18 μεταγραφές σε διάστημα ούτε δύο χρόνων !

ΥΓ: Η λαική βάση έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους τομείς μα πάνω από όλα στο σημαντικότερο αποκρύπτει την αλήθεια ή  κατασκευάζει τη δική της "αλήθεια" που προερχεται από συνδιασμένα ψέμματα-μισές αλήθειες..Με την ανειλικρίνεια και την αδιαφάνεια ακόμα και αυτοί που σας στηρίζουν θα σας γυρίσουν σύντομα την πλάτη..
ΥΓ1: Αναφέρει σήμερα ο κύριος Αλαφούζος οτι το 2017 ενδέχεται να έχουμε πλεόνασμα.. Τελικά μήπως το ΔΝΤ διοικεί και τον Παναθηνακό .. ? Από πότε ως Παναθηναικοί μας ενδιαφέρει να έχουμε πλεόνασμα..? Από πότε ξεχάσαμε τους τίτλους τις Ευρωπαικές διακρίσεις τους μεγάλους παίχτες , το ποδόσφαιρο το ίδιο.. ? 

Σχόλια