Έγινε και το 4Χ4!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 14-7



Βούλιαξε και τον Εθνικό η ομάδα μας στα Ιλίσια. Οι νίκες συνεχίζονται και αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Aναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς:


Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν του Εθνικού, για την 4η αγωνιστική, με 14-7 στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πολυάριθμοι οπαδοί του στις εξέδρες.

Οι Πειραιώτες το πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2 και να είναι μόλις ένα γκολ πίσω στη δεύτερη περίοδο. Οι παίκτες του Λούδη, όμως, με ξέσπασμα στα δυο τελευταία οκτάλεπτα, έφτασαν στη νίκη την τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 3-1, 6-2, 3-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 3, Κόχειλας Ν., Στελλάτος, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 3, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Τζαβάρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Πετράκης): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Μπιλάλης, Κουτσιαλής Χρ. 4, Χατζηκυριακάκης Μ., Σαλάχας 1, Βουλγαράκης, Χατζηαλέξης, Γκιάλης, Βιτέλας 1, Αλεβίζος 1, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Τσιάπας.

Σχόλια