Μας έριξαν την ίδια ποινή με αυτή που είχαν ρίξει το 2011 για το ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκη! Νιώθετε τι γίνεται;;

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ (ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ) ΤΙΣ ΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ..

Η ΠΟΙΝΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!

ΜΟΛΙΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ!! 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥΓ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.






Σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ! ΣKOYΠIΔIA YΠOTAKTIKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα ρε φίλε σιγά ο Αλαφούζος φταίει και τα πρεζάκια οι οπαδοί , η ποινή από το γαυροκράτος είναι απόλυτα φυσιολογική άλλωστε ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κραζω απλα σχολιαζω.Κυρια ευθυνη εχει ο μποχου τοσο για τα ανυπαρκτα επιθετικα συστηματα,για την ελπιδα παντα στο τελος να μας σωνει ο Διαμαντιδης και να ειναι ολα τα ματς στο τελευταιο σουτ και να παλευουμε μονο απο τριποντα.Ας μην κρυβομαστε ο Πεδουλακης περσυ τους επιασε ολους στον υπνο και για αυτο βγαλαμε στο τελος καλο μπασκετ.Πλεον ολοι ξερουν το παιχνιδι μας οι μισοι απο τους παικτες τραυματιες παρ'ολα αυτα εκει δεν τους αλλαζει.Πες μου στο παιχνιδι της λιθουανιας και αποψε αν επαιζε ο Μαικ αντι του αρνητικου εδω και ενα μηνα Λασμε δε θα κερδιζε οπως κερδισε στο Βελιγραδι?Ο Λασμε θελει χρονο ακομα τον οποιο πρεπει να παρει στην Α1 μεχρι να βρει ρυθμο.Επισης κατι που δε λεει κανενας.Αφου περσυ επαιζε με ευελικτο σχημα και ηθελε και φετος το ιδιο γιατι πηρε τον Μαυροκεφαλιδη μονο για το σουτακι του απο τα 5 που μια μπαινει μια οχι?Ο φωτσης παροπλισμενος σαν τον μαικ ο γιανκοβιτς τα ιδια εδω ειχε με πυρετο τον μπραμος και τον καρι off ο βλαδιμηρος δε θα μπορουσε να δωσει λυση στο σουτ και την αμυνα?Ο διαμαντιδης ποσο θα παιζει ακομα 35 λεπτα στα 33 του.Ειδα οτι εχει πεσει στην ταχυτητα στα ποδια γιατι δε τον βαζει στη θεση 3 για την αμυνα και το ποσταρισμα αφου εκει κανει πολυ καλα παιχνιδια οπως στο τελος του Βελιγραδιου.Δεν ειμαι προπονητης αλλα βλεπω αδυναμιες μπασκετικες που δεν εβλεπα αλλοτε.Τελος παντων πιστευω στην ομαδα και θα βρουμε το δρομο μας αρκει να μην ειναι πολυ αργα.Εχουμε τοπ 16 με 8 ομαδες ανα ομιλο και εκει δεν μας παιρνουν τετοιες ντροπιαστικες εμφανισεις απεναντι σε καποια κουμπαν και ριτας που καποτε τις ειχαμε για πρωινο χωρις καν ο Ζοτς να σηκωθει απο τον παγκο.Αν παιζαμε με Φενερ αποψε 20 ποντους θα χαμε.Παμε δυνατα και ελπιζω να με βγαλουν λαθος και να τα σηκωσουμε ολα.Φιλικα ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργυράκο σού πήραν το βρακί σήμερα. Σε πήρε ο ύπνος πάλι και τον ήπιαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Ο ίδιος ο Αλαφούζος έθεσε τον πήχη στις 30 χιλιάδες τουλάχιστον μέλη και στα 12 τουλάχιστον εκατομμυρια και δηλώσε οτι αν δεν επιτευχθει αυτο θα ειναι αποτυχημένος.Ανέτρεξε σε αντιστοιχες δηλωσεις του.

    2. Όσον αφορά τη δικη σου θεση οτι η Παναθηναική Συμμαχία ειναι πετυχημενη.. Αν εσυ θεωρεις οτι πέτυχε το μοντελο επειδη γράφτηκαν 9.000 εγω σου βάζω και 11 χιλιάδες αμα θες ..μάλλον κρίνουμε το μέγεθος του Παναθηναικού διαφορετικά..

    3. Σε καθε περιπτωση .. Τα αποτελέσματα δείχνουν αν το μοντέλο πέτυχε ή οχι . Πέρυσι με 18 εκατομμύρια μπάτζετ βγήκαμε 6 και εκτός Ευρώπης . Φέτος αν βγούμε τρίτοι όπως αναφέρεις και παίξουμε Ευρώπη το ξανασυζητάμε.. Προσωπικά δε το πιστευω. Οχι τοσο γιατι δε μπορούμε να περάσουμε τις ομαδούλες τις Σουπερ Ληγκ αλλά γιατι οικονομικά λόγο χρεών και διαχειρίσης αυτών δε θα πάρουμε την άδεια για τις Ευρωπαικές διοργανωσεις .

    4. Το να ευγνωμονώ τον Αλαφούζο .. που πήρε την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη και βγήκε στα προκριματικά του Ch League και την μετέτρεψε σε ομάδα που κάνει ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ , ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ απο τον πρωτο , ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΒΑΘΜΩΝ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ , ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και κτλ κτλ το θεωρώ τουλάχιστον ..γραφικό και ανόητο..

    5. Με συγχωρεις αλλα δεν ειμαι διατεθειμενος να βαλτωσει ο Παναθηναικος και να έχω Αλαφούζο στη διοικηση μέχρι το 2017 για να βρω καμια φορα Europa League.. Aλλα ειναι τα ονειρα μου για τον Παναθηναικό .

    6. Αναφερε μου λοιπον εσυ που ξερεις τι γινεται στο εξωτερικο.. μοντέλο μεγαλης ομαδας που έχει 9.000 μελη ή 10.000 σου λεω εγω με 50 ευρώ εγγραφή.. και πέτυχε..να κανει πρωταθλητισμο και να διακρινεται στην Ευρώπη.. Περιμένω με αγωνια αυτο το παράδειγμα..

    7. Η ισχυρότερη έδρα φαίνεται στα αποτέλεσματα δεν ειναι θεωρία το ποδόσφαιρο . Σε 6 ματς εντος έχουμε 3 Νικες 2 ηττες 1 ισοπαλια.

    8. Τον Παναθηναικό κανένας Αλαφούζος δε τον εκανε ισχυροτερο διεκδικητη του ΟΣΦΠ ανεκαθεν ηταν ..

    9. Τώρα πως λες οτι πάμε καλά.. ενώ είμαστε τόσο πίσω στη βαθμολογία εκτός Ευρώπης και με χρεη τόσο υψήλα και χωρίς ελπίδα για κάτι καλύτερο ..είναι άξιο απορίας.. Δηλαδή αν είμασταν ας πούμε τρίτοι τι θα ελεγες..?Ζήτω ο Αλαφούζος..κάνει φοβερή πορεία.. ? Μάλλον αλλιώς τον έχουμε στο μυαλο μας τον Παναθηναικό..

    10. Για το τι πρέπει να γίνει είναι προφανώς πως η ομάδα χρειάζεται επενδυτή ισχυρό και να βάλει μπροστά νέο σύγχρονο γήπεδο αντάξιο της δυναμικής του Παναθηναικού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστός στα περισσότερα.. Με αποκορύφωμα αυτό το γαϊτανάκι με το οικονομικό. Νομίζω πριν 1 μήνα περίπου διαβάζαμε πανομοιότυπα ρεπορτάζ σε διαφορετικά μέσα ότι η ομάδα έχει μπει σε πρόγραμμα λιτότητας για 2-3 χρόνια, κ σήμερα διαβάζουμε ότι έτσι θα πάει μέχρι το 17...
    Πάντως όλα αυτά (και πολύ περισσότερο τα όσα αστεία γίνονται με τον Αλαφούζο) είναι ασήμαντα. Θυμηθείτε τη δήλωση που είχε κάνει ο Γιώργος Βαρδηνογιάννης, ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκός δεν διαφέρει από την κατάσταση της Ελλάδας, και θα καταλάβετε γιατί γίνονται όλα αυτά.. Ο Παναθηναϊκός περνάει αυτή τη δύσκολη φάση όχι για να εξυγιανθεί οικονομικά (αυτό είναι δευτερεύον), αλλά για να αλλάξει νοοτροπίες, συνήθειες και απόψεις ο κόσμος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ
    1...ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Κ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!
    2...Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΑΛΕ Κ ΑΥΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΞΑΕΤΙΑΣ Κ ΑΝ ΜΑς ΑΡΕΣΕΙ,Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ!!!

    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ "ΕΓΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ"
    Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου