Τα "γραφικά tweets" του Αλαφούζου που όμως ενοχλούν



Μετά τον Παναιτωλικό, μετά τον Όφη, μετά τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε τώρα η σειρά του Εργοτέλη να κάνει παράπονα και να μιλήσει για εύνοια του Παναθηναϊκού από την διαιτησία κάνοντας σχετική αναφορά στα tweets του Αλαφούζου. Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός απαγορεύεται να κερδίζει, αφού σε όλες μας τις φετινές νίκες στο πρωτάθλημα υπάρχουν παράπονα.


Φαίνεται όμως πως και τα tweets του Αλαφούζου ,που αναφέρονται στην σάπια κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενοχλούν και μάλιστα πολύ. Γιατί αν δεν ενοχλούσαν και δεν θεωρούνταν γραφικά όπως συχνά-πυκνά τα χαρακτηρίζουν, Ολυμπιακός και λοιπά παραρτήματα, δεν θα γινόντουσαν σημείο αναφοράς κάθε τρεις και λίγο.


ΥΣ: Όσον αφορά την πίκρα του Εργοτέλη για την χθεσινή ήττα, την κατανοούμε απόλυτα. Δεν έκανε το δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που τους έκανε...δώρο 4(!!) δανεικούς για την φετινή σαιζόν.

Σχόλια

  1. Εμετικα παραρτηματα, δε κραταν ουτε τα προσχηματα ποια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταις εσύ press. Δεν μπόρεσα χθες να βρω link να παίζει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη χάνεται το στόχο. Αυτό που τους νοιάζει είναι να περάσει η ομάδα του Δημοσίου με τρίποντο απ' τη Λεωφόρο. Και η νίκη Παναθηναϊκού στον προηγούμενο αγώνα του δίνει ψυχολογία. Τον ήθελαν να πάει στο ντέρμπι με πεσμένα φτερά.


    Εδώ και 3-4 μέρες κυκλοφορεί στην underground πιάτσα (των λαμόγιων) ότι διαιτητής στο ντέρμπι θα είναι ο Τάσος Κάκος. Αυτός που σφύριξε στο Τηγάνι όταν έφαγε τις βολές με το αεροβόλο ο Τζόρβας και δεν αντέδρασε όταν ο Γιούρκας μάζεψε απ΄το χορτάρι και του έδειξε ένα στιλέτο που πέταξαν από τις κερκίδες οι "επιστήμονες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Προέχει το ματς με τον Εργοτέλη όπου θα κριθεί η παραμονή μας στο κύπελλο. Άρα οι παίκτες , θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους να πάρουν και αυτό το ματς και μετά να δούμε το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.


    Να πάρουν όλοι στον Παναθηναικό το παράδειγμα του Πράνιτς. Πήγε και προπονήθηκε ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό. Δείχνει πόσο μεγάλος παίκτης είναι γιατί δουλεύει και μόνος του αν χρειαστεί , προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος από πλευράς φυσικής κατάστασης στο ντέρμπυ με τον ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε ναι δεν ειναι δικο σου θεμα! ουτε εγω βρηκα καποιο να τον δω και αρκεστηκα στο ραδιο! απλα ποσταρα οτι δεν παιζουν μπας και καποιος ειχε καποιο που επαιζε αυτο και μονο!!! καλη συνεχεια γενικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για να δουμε στο ματς με το γαυρο τι θα γινει....;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου