To πιο σημαντικό θέμα δεν είναι οι τιμές των εισιτηρίων και οι προσκλήσεις



Έχουν πάρει φωτιά τσάτσοι και μη και κράζουν για τις τιμές των εισιτηρίων. Βγήκε σήμερα και ο Δομάζος για να διαμαρτυρηθεί για την μη χορήγηση των προσκλήσεων στους παλαίμαχους και η όλη η ατμόσφαιρα πριν το ματς με τον γαύρο έχει γίνει ιδιαίτερα ρομαντική. Η Π.Α.Ε από την πλευρά της βλέπει το ματς με τον γαύρο ως την ευκαιρία για να πάρει τα πάνω της η Συμμαχία και να ανασσάνει οικονομικά η ίδια.

Και όμως κανείς δεν αναφέρεται για το πιο σημαντικό ζήτημα που ΘΑ υπάρχει την ημέρα της 2ης του Νοέμβρη. Όλοι θα μείνουν πάλι έκπληκτοι το βράδυ του Σαββάτου και θα ψάχνουν ηθικούς αυτουργούς και εισαγγελείς.


Το πιο σημαντικό ζήτημα λοιπόν που πρέπει να ασχοληθεί ο Αλαφούζος ΑΜΕΣΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ είναι αυτό των επεισοδίων. Και δεν πρέπει απλά να ασχοληθεί, αλλά να έχει λύση για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Γιατί δεν είναι καθολου απίθανο να γίνει της πουτάνας στο ματς πριν, κατά την διάρκεια και μετά. Δυστυχώς εκείνη την μέρα θα υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ηλίθιοι που θα βαλθούν να γαμήσουν τα πάντα στο...όνομα της Λεωφόρου αδιαφορώντας για την οικονομική -και όχι μόνο- καταστροφή της ομάδας μας.

Αυτό πρέπει να προσέξει ο Αλαφούζος.

Η Λεωφόρος δεν είναι ΟΑΚΑ και μπορεί να γίνουν ΠΟΛΥ χοντρά επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο όλη την μέρα.

Και οι οργανωμένοι και να θέλουν πολύ αμφβάλλω αν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν την κατάσταση.

Τα γράφω τώρα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ τα διαβάσει κανείς αρμόδιος από την ΠΑΕ.

Μην βρεθούμε πάλι..."προ εκπλήξεων" και κλαιγόμαστε μετά.


ΥΣ: "Στην Λεωφόρο κανείς δεν θα γλυτώνει" δεν σημαίνει βγάζω τα πυρομαχικά και οπλίζω κατά γαύρων, κορακιών και μπάτσων. Δεν σημαίνει προσπαθώ να σκοτώσω στην κυριολεξία κάθε αντίπαλο.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

Σχόλια

  1. Αν δεν εγραφες και εσυ αυτο το αρθρο θα ηταν καλυτερα ομως. Με αυτο τον τροπο το περνας στο κεφαλι του καθε ηλιθιου οτι παμε για επεισοδια εκεινη την μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτερης Δραμινος16/10/13 1:53 μ.μ.

    φιλε καλα κανει και το γραφει απο τωρα για να οργανωθει η ΠΑΕ και να παρει τα μετρα της δεν ειμαστε τωρα για τετοιες ιστοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι να 'ναι έγραψες αδερφέ.
    Και όταν δεν τα είχε γράψει πάλι επιβεβαιώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα από όλα για τα εισητηρια ειναι πανάκριβα ακόμα και για τα μέλη της Συμμαχίας πόσο μάλλον για τους υπόλοιπους . Οι τιμές είναι απαράδεκτες .


    Για τους παλαιμάχους που γκρινιάζουν δεν έχει και τόσο σημασία ..γιατι μερικοί από αυτούς λειτουργουν ανάλογα με τι τους προσφέρει η κάθε διοίκηση ..


    Για τα επεισόδια ο Αλαφούζος ..έπρεπε να φροντίσει να κάνει ΠΟΛΛΑ πολύ καιρό πριν και όχι τώρα κατόπιν εορτης να μαζέψει ....τους αμάζευτους..έπρεπε να τους πετάξει έξω από τα γήπεδα..αλλά δε τον συμφέρει..



    Μακάρι να μη γίνει τίποτα..αλλά πολύ φοβάμαι οτι στη πρώτη αφορμή και ΑΝ το παιχνιδι στραβώσει θα δούμε ΠΑΛΙ σκηνές απείρου κάλους.., μέχρι να ξεχαστούν και αυτές και να λέμε μερικοί για το μεγαλείο..όσων κάνουν αυτές τις ενέργειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή έγραψες για τα ακριβά εισιτήρια , και την αντίδραση των παλαιμάχων (Δομάζος) , θεωρώ 2 πράγματα: 1. Η Λεωφόρος δεν είναι τόσο μικρή όσο κάποιοι θέλουν να την κάνουν και 2. όπως ο κάθε φίλαθλος , έτσι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να πληρώνει εισιτήριο για να δεί το όποιο ματς. Τιμής ένεκεν κάποια ματς ας τα παρακολουθεί από τις θύρες των επισήμων ή όποια άλλη θύρα επιθυμεί , δωρεάν , όμως για τα ντέρμπυ οφείλει να πληρώσει το εισιτήριο της θέσης στην Θύρα που επιλέξει. Αυτή είναι η άποψή μου.


    Τα εισιτήρια είναι ακριβά , όμως για την δεδομένη κατάσταση της ΠΑΕ , με πρώην παίκτες να απειλούν με προσφυγές εκατομμυρίων ευρώ , με νέο προπονητικό κέντρο που φέτος αγοράστηκε και πληρώνει τις δόσεις , την στιγμή που δείχνει ότι επιτέλους έφτιαξαν μία καλή ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα , θεωρώ ότι είναι ντροπή , εμείς οι οπαδοί , να μην βοηθήσουμε. Οφείλουμε όλοι , στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός , να βοηθήσουμε οικονομικά την ΠΑΕ.


    Τα επεισόδια καλά τα θέτεις , ως βάση συζήτησης από τώρα , ώστε η ΠΑΕ να έχει το νού της. Το σύνθημα της κερκίδας " στην Λεωφόρο κανείς δεν θα γλιτώνει " ισχύει και έχει αποδειχθεί πολλές φορές η δυναμική αυτής της έδρας , ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει , ότι όταν χάσουμε στη Λεωφόρο , θα κάνουμε φασαρίες. Θέλει προσοχή , προσπάθεια και απομόνωση ακραίων στοιχείων που θέλουν να επιβάλουν μια τέτοια λογική.


    Επαναλαμβάνω , παρόλο που δεν έχω πάει ποτέ στη θύρα 13 , ότι τα εκεί παιδιά δεν είναι πρεζάκηδες και μεθύστακες , όπως κάποιοι θέλουν να τους θεωρήσουμε , έχουν βοηθήσει πολλάκις τον Παναθηναικό ,ας φροντίζουν , όποιος ταραξίας , υπάρξει ανάμεσά τους και δημιουργήσει πρόβλημα να τον απομονώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος βρίσκει ακριβά τα εισιτήρια υπάρχει ωραιότατη τηλεόραση . Κάποιοι το καλοκαίρι δεν είχανε 50 να συνδράμουν στον Παναθηναϊκό , και ω του θαύματος όταν παίζει να μην χορέσουν στο ντέρμπι με τους gayρους , έβρεξε χρήμα και τρέχουν να γραφτούν μέλη .
    Ντροπή σε όλους πραγματικά , Παναθηναϊκοί αλα καρτ .
    Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνο όταν αγωνίζεται με τον gayρο ρε ξεφτίλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εκειδή η ΠΑΕ μας φέσωσε με πολυετή συμβόλαια σαπακίων, πρέπει να πληρώσει τη λέζα ο κόσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τους παλαιμάχους κανένα το πρόβλημα, θα πλερώσει το χιλιάρικο ο Βλάσης ο Τσάκας, ο large, ο κιμπάρης, ο μπεσαλής, ο καραμπουζουκλής. Τέλος! Όχι με αραβικά - όπως στο παρελθόν - πετροδόλαρα, αυτή τη φορά θα ξηλωθεί από την τσέπη του, ο άρχοντας!


    Ο Δομάζος με τι δικαίωμα μιλά εκ μέρους των παλαιμάχων; Αυτοί έχουν Δ.Σ. εκλεγμένο να τους εκπροσωπήσει. Και το Δομάζο, απ' όσο ξέρω, ούτε να τον δουν στα μάτια τους. Αν θέλει τα ρέστα, ας πάει στο Ζεφύρι να τα ζητήσει απ' τον πέτσινο πρίγκηπα με τον οποίο φωτογραφιζόταν στο πρόσφατο παρελθόν και δήλωνε ότι είναι αληθινός.



    Αλλά έτσι λειτουργεί μάγκες η ερυθρόδερμη προπαγάνδα, πριν το ντέρμπι όσοι υποκύπτουν σε χυδαίες χρηματικές συναλλαγές κάνουν δηλώσεις κατά της ομάδας.


    Το ίδιο ισχύει για κάτι δήθεν παναθηναϊκούς συνδεσμίτες, που χρηματίζονται για να κάνουν επεισόδια που πληρώνει με αίμα η ομάδα, όπως τα προπέρσινα στημένα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι τωρινοί επικεφαλής της ΠΑΕ δεν φέσωσαν με συμβόλαια παικτών την ομάδα στο μέτρο που εσύ γράφεις. Ξέρεις πολύ καλά ποιός την φέσωσε. Ξέρεις πολύ καλα , τις μαριονέτες προέδρους που δεν ήξεραν ποιόν και τι αγόραζαν. Δεν θέλω να το συνεχίσω , το να προσπαθείς να κατεβάσεις τον Αλαφούζο και να εξυψώσεις άλλους πρώην προέδρους της ΠΑΕ, που δεν προσέφεραν τίποτα , είναι απαράδεκτο και ανήθικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχεις μαλώσει με τη σαφήνεια; πες ποιοι είναι οι πρόεδροι-μαριονέτες, πόσο φέσωσαν την ομάδα και μετά θα σου κάνω εγώ τη σύγκριση με τους τωρινούς επικεφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πρόεδρος μαριονέτα ήταν πριν ένα χρόνο επικεφαλής της ΠΑΕ. Επίσης , ήταν για 2 χρόνια πρόεδρος της ΠΑΕ. Αυτός θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει την διαδικασία οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ. Θα έβρισκε σημαντικές αντιδράσεις στο χώρο των οπαδών , αλλά αν είχε τα κότσια θα έπρεπε να την είχε κάνει. Ο σημερινός πρόεδρος ουδεμία σχέση έχει στο βάθος που εσύ γράφεις , με την επιλογή ακριβών παικτών που αγοράστηκαν στο παρελθόν.

    Αντίθετα τα βαριά συμβόλαια τα έδιωξε. Ο Βιτόλο , ο Σο , ο Φορναρόλι , ο Λέτο , ο Κατσουράνης , ο Τοτσέ , ο Σειταρίδης , ο Βύντα , ο Σπυρόπουλος , ο Χριστοδολόπουλος ήταν καλοί παίκτες , που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ο πρώην και ο νυν επικεφαλής της ΠΑΕ να τους συντηρήσουν. Η διαφορά ήταν , ότι ο Αλαφούζος είχε την δύναμη ακόμα και να συγκρουστεί με τους οπαδούς για να τους διώξει. Μην μου πεις ότι ο άλλος θα τους συντηρούσε , γιατί τα χρέη των 28 εκατομμυρίων ευρώ ήρθαν από το παρελθόν , πριν ο Αλαφούζος γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ. Σε παρακαλώ πολύ , δεν θέλω απάντηση , κράτησέ την για τον εαυτό σου , έχω πολύ δουλειά και κουράζομαι να απαντήσω σε λογικές που στοχεύουν τον Αλαφούζο , χωρίς ο ίδιος να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν πετάς μια πα(πα)ρόλα θα δέχεσαι και την απάντηση. Προφανές βέβαια οτι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με συγκεκριμένα στοιχεία,πολλή φλυαρία και ουσία μηδέν. Επαναλαμβάνω, μπορείς να αναφέρεις ποιοί ήταν οι πρόεδροι μαριονέτες και πόσο χρέωσαν την ΠΑΕ; σε προκαλώ αλλιώς είσαι πολλαπλώς έκθετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρόεδρος μαριονέτα σημαίνει ότι ακολουθεί εντολές άλλων , σου τον περιέγραψα αναλυτικά , δεν θα τον ονοματίσω. Περαίρω συζήτηση δεν έχει νόημα μαζί σου , γιατί με προσβάλεις , εφόσον αναφέρεις ότι γράφω παπαρολογίες και φλυαρίες. Ο καθένας έχει την άποψή του , ο καλόπιστος διάλογος προυποθέτει συζητητές που να δέχονται απόψεις , ο ένας του άλλου και έτσι να προάγεται η όλη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βιτόλο ήρθε το καλοκαίρι του 2011 ( Γόντικας )
    Ο Σο καλοκαίρι 2012 ( Αλαφούζος )
    Ο Φορναρόλι το ίδιο ( Αλαφούζος )
    Ο Λέτο το 2009 ( Πατέρας )
    Ο Κατσουράνης το ίδιο ( Πατέρας )
    Ο Τοτσέ το 2011 ( Γόντικας )
    Ο Σεϊταρίδης το 2009 ( Πατέρας )
    Ο Χριστοδουλόπουλος το 2008 ( Βγαινό )

    Ο Βύντρα από το 2003-4 ( χειμώνα ) και ο Σπυρόπουλος από το 2007-08 ( χειμώνας)


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα ρε παιδί μου δεν μας λες και ποιούς έφερε αυτή η "μαριονέτα". Μήπως όμως θυμάσαι ποιός πρόεδρος μας φόρτωσε σε 2χρόνια Βελασκες, Πιντο, Καζιγιαμα, Καιπερ, Εσπαρθα, Μπαρμπαρουση, Φορναρολι, Αμπειντ,Μπαιραμι,Μεντες με κλειστά συμβόλαια στην πλειονοψηφία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα μας ξεκαθαρίσεις ποιός είσαι τελικά , ο Πανός ή ο Outsider; Εχεις πολλά ονάματα για να εμφανίζεσαι και να δείχνεις διαφορετικός; Την λέξη που έγραψες "παπαρολογίες" να την πάρεις πίσω. Αν θέλεις συζήτηση , θα γράφεις χωρίς προσβάλεις τον συνομιλητή σου.

    Η συζήτηση έγινε για τα χοντρά συμβόλαια παικτών που "κληρονόμησε" η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ. Από αυτούς που γράφεις μόνο δύο , οι οποίοι αγοράστηκαν όταν πρόεδρος ήταν ο Γόντικας , ήταν μεταγραφές του Αλαφούζου. Οι υπόλοιποι "κληρονομήθηκαν". Επειδή έγραψα για αγορά παικτών σημειώνω ότι ήταν λάθος μου , η σωστή έκφραση ήταν διαχείρηση.

    Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ όφειλε να είχε διαχειριστεί καλύτερα τα ακριβά συμβόλαια παικτών και να μην τα αφήσει να πέσουν στο κεφάλι του Αλαφούζου.

    Θα ερχόταν σε αντίθεση με την μεγάλη μάζα των οπαδών του τριφυλιού. Είναι αλήθεια , όμως όταν βλέπεις ότι η ΠΑΕ οδηγείται στην οικονομική καταστροφή , καλείς τους παίκτες , τους αναλύεις την κατάσταση και αν δεν συμφωνούν με αυτή , τους διώχνεις.

    Ο πρόεδρος της ΠΑΕ , κανονίζει την τελική συμφωνία που θα γίνει με αυτούς και ή τους πωλεί σε άλλες ομάδες ή φεύγουν έναντι κάποιου συμφωνηθέντος ποσού. Ο προηγούμενη διοίκηση , επί μία διετία , άφησε παίκτες στην ομάδα που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τους συντηρήσει , με αποτέλεσμα τα χρέη να έρθουν ως κεραμίδα στο κεφάλι της νέας διοίκησης.

    Για ποίο λόγο να παίζουμε στο ΟΑΚΑ όταν τις 3 προηγούμενες χρονιές δεν είχαμε πάνω από 15000 διαρκείας; Οι μέσοι όροι των εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ ήταν περίπου 10000 θεατές και το ενοίκιο 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Η ΠΑΕ από τα εισιτήρια έμπαινε μέσα , από τα συμβόλαια ορισμένων παικτών επίσης έμπαινε μέσα , δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατάμε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

    Σου έχω ξεκαθαρίσει σε άλλη συζήτηση που είχαμε κάνει στο εγγύς παρελθόν , ότι δεν θεωρώ τις ομάδες που έχουν πολυδιαφημισμένους και ακρβούς παίκτες να είναι ομάδες με την έννοια του όρου. Προσωπικά , δεν θεωρώ ότι η ομάδα του Παναθηναικού της περιόδου της πολυμετοχικότητας ήταν καλύτερη της ομάδας της εποχής 2001~2004.

    Σε σχόλιο που είχα κάνει στο παρελθόν είχα γράψει ότι η πολυμετοχικότητα σαν εγχείρημα , ενέχει κίνδυνο υψηλού ρίσκου. Όταν λόγου χάριν , τέσσερις επιχειρηματίες βάλουν από 30 εκατομμύρια έκαστος και η κοινοπραξία φθάσει στα 120 εκατομμύρια , ο ένας να φύγει η εταιρεία θα χρεωκοπήσει. Απλά ο καθείς από τους υπόλοιπους δεν μπορεί να καλύψει το μερίδιο εκείνου που έφυγε λόγω του υψηλού κεφαλαίου της όλης επένδυσης. Επίσης υπάρχει ο λόγος της άρσης της εμπιστοσύνης των εμπλεκομένων. Αυτά που σου γράφω δεν είναι φλυαρίες αλλά η πραγματικότητα.

    Συνεπώς αυτός που αναλαμβάνει μετά , ακολουθεί πολιτική αυστηρής λιτότητας , με μειώσεις συμβολαίων , πωλήσεις παικτών , αλλαγή έδρας , έτσι ώστε πολύ γρήγορα να μειώσει το κόστος και τα χρέη που αυξάνονται.

    Αυτό αναλύω , ότι η διαχείρηση της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ , δεν ήταν η πρέπουσα , θα έπρεπε πιο γρήγορα να διώξει τα βαριά συμβόλαια , άμεσα να περικόψει τους μισθούς των υπαλλήλων της , και συνάμα να επιστρέψει στην Λεωφόρο ώστε να μην πληρώνει το ακριβό ενοίκιο του 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

    Τα προηγούμενα που περιέγραψα αναλυτικά , έπεσαν ως χρέος στο κεφάλι των νυν διοικούτων της ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βελασκες, Πιντο, Καζιγιαμα, Καιπερ, Εσπαρθα, Μπαρμπαρουση, Φορναρολι , οι δύο πρώτοι είναι ακόμη στην ομάδα , δεν έχουν κάνει προσφυγή , οι υπόλοιποι δεν συνιστούν πρόβλημα γιατί είναι χαμηλού κόστους παίκτες.

    Οι Αμπειντ,Μπαιραμι,Μεντες είναι πολύ καλοί παίκτες και δεν υπάρχει λόγος να φύγουν από την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη φίλε Πανός , σε μπέρδεψα με τον Outsider. Αυτά τα λόγια απεθύνονταν σε εκείνον.

    Το έγραψα , ότι τα έξοδα της ΠΑΕ και τα συμβόλαια έπρεπε άμεσα από τότε να είχαν κοπεί με το τσεκούρι. Είναι όπως με το μνημόνιο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα. Για να μην είχε εφαρμοστεί , θα έπρεπε , άμεσα στην αρχή , να είχαν ληφθεί πολύ σκληρά μέτρα.

    Το ότι οι οπαδοί θα ήταν αντίθετοι είναι βέβαιο. Κριτής εκ των υστέρων δεν είμαι , γιατί ποτέ δεν ήμουν υπέρ των πολυδιαφημισμένων αστέρων που έρχονταν στον Παναθηναικό.

    Πολλοί παίκτες απο αυτούς που αγοράστηκαν από την διοίκηση της ΠΑΕ την εποχή της πολυμετοχικότητας , μου άρεσαν , όμως σαν υπέρμαχος της αυστηρής τήρησης των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου από τότε φοβόμουν ένα πιθανό κραχ.

    Επίσης ήμουν σταθερά υπερ της Λεωφόρου. Ίσως από τους λίγους , είχα διαφωνήσει με την απόφαση της ΠΑΕ επί εποχής πολυμετοχικότητας να πάμε στο ΟΑΚΑ. Την θεωρώ βεβιασμένη και λάθος , είχαμε μπεί σε μία λογική που απέκοπτε την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη , μιας και το ΟΑΚΑ είναι πολύ μακρυά από τον χώρο που ανδρώθηκε ο Παναθηναικός και επιπλέον δεν είναι δικό μας γήπεδο.

    Το ίδιο υποστηρίζω και για την ΚΑΕ. Πρέπει να βρεθεί ένα μεγάλο κλειστό γήπεδο κοντά στην Λεωφόρο για να παίζει η ομάδα μπάσκετ.

    Πρέπει όλα τα τμήματα του συλλόγου να είναι κοντά , να προάγεται το αθλητικό πνεύμα και να υπάρχει σύμπνοια και αγάπη μεταξύ των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Π Α Ι Χ Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ!!
    ΥΓ: Ο Φορναρόλι ξέρεις πόσο κόστισε;
    Ο Βελάσκες καταθέτει προσφυγή τη Δευτέρα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου