Tι τρομερή δουλειά που κάνει ο Νταμπίζας...

ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ

Μας έχουν πρήξει τον τελαυταίο καιρό -ειδικά τα Πράσινα Νέα- με την απίστευτη δουλειά που κάνει ο Νίκος Νταμπίζας. Τρομερή δουλειά που θα φανούν τα αποτελέσματα σε...βάθος χρόνου. Μόνο που πολύ αμφιβάλω αν θα είναι και ο ίδιος τότε στην ομάδα.


Ήρθε στον Παναθηναϊκό να κάνει το...αγροτικό του ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και δηλωμένος αντιπαναθηναϊκός. Αυτό είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Τον βαφτίσαμε τεχνικό διευθυντή (ή ό,τι σκατά είναι) και διαβάζουμε τον τελευταίο μήνα για τα ταξίδια του.

Σεβαστό είναι λοιπόν πως τα Πράσινα Νέα προσπαθούν να του φτιάξουν ένα όμορφο προφίλ ώστε να γίνει περισσότερος αρεστός στα μάτια του κόσμου του Συλλόγου και αυτοί να έχουν τα... αποκλειστικά τους, αλλά σταματήστε να του γλύφετε άλλο τα @@. Μέχρι και αναδημοσίευση των δηλώσεων του Τζόρτζεβιτς ανεβάσατε για να μάθουμε πόσο καλός άνθρωπος είναι ο Νικολάκης και καμία σχέση δεν έχει με τον γαύρο.

Λυπηθείτε μας μαλάκες...

Σχόλια

  1. καλα τα λες αδερφε , βουλωστε το ρε αρδ , μονο κακο κανετε με τα σιροπια και τις μλκς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ23/10/13 9:09 μ.μ.

    panathinaikos press με τα λεφτα που του δινουν εσυ θα περνες καλυτερους? ελα τωρα σου φταινε ολα δεν θελω να τον δικαιλογησω αλλα παικτες με 80 χιλαρικα του λενε να βρει και δανεικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ρεπορτάζ" ενός εκ των " μέγιστων "δημοσιογράφων" " ..κύριου Τσιμπίδα. Το κράξιμο που τρώει από τη στιγμή που ανέβασε το γελοίο άρθρο είναι η απόδειξη πως ακόμα υπάρχει ελπίδα για εμάς..και δεν έχουμε όλοι λαλήσει ,δεν μασάμε το κουτόχορτο που σερβίρουν από τον περίγυρο του Αλαφούζου.


    Το πρόβλημα ειναι οτι δεν υπάρχει ίχνος ντροπής και τέτοια κείμενα - χαρτάκια απο τη διοικηση θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε αφού έτσι πρέπει..ΥΠΟΜΟΝΗ .. και ανοιχτά τα μάτια και τα μυαλά να τους δείξουμε οτι η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δε θα περάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου