Mπεργκ στον Φιγκερόα και...διπλό!

EΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2


Η κλάση των δύο ποιοτικότερων ποδοσφαιριστώ μας μίλησε στο 83' και σε ένα ματς που πήγαινε για μια λευκή ισοπαλία σώθηκε με το γκολ του Φιγκερόα. Στις καθυστερήσεις το δεύτερο γκολ με όμορφη κεφαλιά πέτυχε ο Κουτρουμπής. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Καπίνο. Πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και την Τετάρτη παίζουμε την δεύτερη παρτίδα μας με τον Εργοτέλη, για το Κύπελλο.


Η ομάδα κατέβηκε για πρώτη φορά στο βασικό της σχήμα με τους Μπεργκ και Φιγκερόα παίζοντας 4-4-2. Αν και η επιλογή αυτή δεν έκανε την ομάδα μας πολύ πιο επιθετική -ή τουλάχιστον όσο θα περίμενα-, έπιασε τα λεφτά της 7 λεπτά πριν το τέλος με την όμορφη συνεργασία στο γκολ. Απλό ποδόσφαιρο που όμως χρειάζεται και μια Χ κλάση, αφού όπως φαίνεται τα απλά είναι και τα πιο δύσκολα.

Πολύ κακή εμφάνιση από τον Ατζαγκούν που δεν του έβγαινε τίποτα. Ούτε στις πάσες, ούτε στα στημένα, ούτε στα σουτ. Kαι θεωρώ πως ήταν λάθος του Αναστασίου να περιμένει μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα για να τον αντικαταστήσει.

Σαν να είδα πιο βελτιωμένο -ή για την ακρίβεια πιο ορεξάτο και ουσιαστικό- τον Μέντεζ.

Ο Καπίνο για τον οποίο γινόταν λόγος τον τελευταίο καιρό με την αστάθεια του στην φετινή σαιζόν, έκανε την καλύτερη του φετινή σαιζόν αφού σε 4 φάσεις έκανε δύσκολες και καίριες αποκρούσεις.

Ο κόσμος μας έδωσε κλασικά το παρών στην Κρήτη, αν και για να πω την αμαρτία μου περίμενα περισσότερο δικό μας κόσμο στο γήπεδο.

Τώρα Τετάρτη και Κύπελλο. Κανένα ματς με γαύρο μέχρι τότε, αφού το ματς της Τετάρτης είναι πιο σημαντικό αγωνιστικά.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS TOY MATΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ


Σχόλια

  1. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός , ή αν θέλουμε να το δούμε βάση λογικής , οι παίκτες μας απλοποίησαν το παιγνίδι τους βάζοντας 2 γκολ. Πολύ καλός ο Καπίνο , σιγά – σιγά συνέρχεται και ας ελπίσουμε ότι θα ξαναγίνει ο παλαιός Καπίνο που ξέραμε.

    Για μένα δεν ήταν απίθανο αυτό το σκορ. Βέβαια , δεν περίμενα ότι θα βάζαμε 2 γκολ στον Εργοτέλη , αλλά περίμενα ότι μέρα με την μέρα η ομάδα θα στρώνει όλο και περισσότερο. Η δουλειά που γίνεται στο
    Καλαφάτης αρχίζει να φαίνεται.

    Θα επαναλάβω ότι σε όλα τα ματς που έγιναν στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός ήταν γενικά καλός. Στο τελευταίο ματς , όπου ηττήθηκε από τον Πανθρακικό απέδωσε καλό ποδόσφαιρο , έχασε πολλές ευκαιρίες και έπεσε σε έναν διαιτητή που οι αποφάσεις του ήταν 60% υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Πριν το δεύτερο γκολ που έβαλε ο Πανθρακικός , ο διαιτητής με τις υποδείξεις του και τα συνεχή λακτίσματά του υπέρ της αντίπαλης ομάδας , ουσιαστικά έφερε το παιγνίδι να παίζεται κοντά στην δική μας περιοχή.

    Δεν τα βάζω με την διαιτησία , θεωρώ ότι αν έχεις μια πραγματικά καλή ομάδα θα φτιάξεις τόσες ευκαιρίες που θα εξανεμίσεις τις όποιες κακές αποφάσεις του διαιτητή. Όμως , όλα τα παιγνίδια δεν πάνε κατά το δοκούν , πολλές φορές τα νεύρα και η πίεση του χρόνου δυσκολεύουν τις κινήσεις των παικτών. Αν σε αυτές τις περιπτώσεις , ο διαιτητής δεν είναι δίκαιος , τότε η προσπάθεια των παικτών να αλλάξουν το εις
    βάρος τους σκορ φαντάζει ως βουνό. Οι διαιτητές οφείλουν να είναι δίκαιοι ως προς τις αποφάσεις των προς όλους.

    Επίσης θέλω να απαντήσω σε 2 πράγματα τα οποία διάβασα σε φιλικές ιστοσελίδες. Το πρώτο είναι ως προς την Λεωφόρο. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι 105 μέτρα * 68 μέτρα , όσο και ο αντίστοιχος αγωνιστικός χώρος του Καραϊσκάκη και του ΟΑΚΑ. Η ανακαινισμένη Λεωφόρος του 2001 είχε λιγότερες θέσεις , περίπου 16000 , γιατί το υπόλοιπο τμήμα των κερκίδων μπαζώθηκε προκειμένου το γήπεδο να γίνει έδρα , επιπέδου αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ.

    Το δεύτερο είναι πάλι ως προς την Λεωφόρο. Η ΠΑΕ να μην εφησυχάζει. Η πονηρή πρόταση της αστυνομίας για κενές θέσεις στις κεντρικές θύρες 9,10,11 μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και με πρόσχημα τα μέτρα τήρησης τάξης με τον ΟΣΦΠ, στο μέλλον , να υπάρξουν και άλλες ομάδες που να
    απαιτήσουν ανάλογα μέτρα.

    Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αποθρασυνθεί. Ζητάει παράλογα πράγματα , για τα οποία , μάλλον , βάζει την Αστυνομία να τα απαιτήσει από την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ πρέπει να κυνηγήσει το όλο θέμα γιατί αν το πραγματοποιήσουν , τότε στην ουσία θα έχουν καταφέρει να κάνουν μείωση των θέσεων του γηπέδου. Με λιγότερα κέρδη από το γήπεδο , θα ξαναπάμε στο ΟΑΚΑ και ένας θεός ξέρει αν και πότε διεκδικήσουμε κάτι ως ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι η Λεωφόρος θα μας κάνει πρωταθλητές , αυτό οι παλαιοί Ολυμπιακοί το ξέρουν και επειδή βλέπουν ότι ο Παναθηναϊκός δυναμώνει μέρα με την ημέρα , θέλουν να την καταργήσουν ως έδρα. Γιαυτό όσοι αγαπούμε τον Παναθηναϊκό οφείλουμε να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη εκτός εδρας νίκη μετά απο ενα χρόνο αυτό τα λέει όλα..


    Από εκεί και έπειτα αγωνιστικά κακός Μέντεζ ο άνθρωπος απλά δε πρέπει να παίζει ..
    -Πολυ αρνητικός ο Σπυρόπουλος , ο Μπαντιμπάγκα τον είχε κάνει σχοινί κορδόνι..
    -Πολυ καλος ο Λαγός που είχε και μια σουτάρα..
    -Εξαιρετικός ο Καπινο που έβγαλε τρία τετ α τετ και αυτό ήταν και αυτό που κρατάω απο αυτό το ματς ..μακάρι να συνεχίσει έτσι..
    -Καλός ο Αμπειντ μετά απο καιρο είχε τις δυο ασσιστ για τα γκολ ..
    -Μπράβο σε Φιγκεροα που το εχει το γκολακι..


    Χαμηλα το κεφαλι γιατι ειναι ικανοι οι κολαουζοι μετα απο ενα θετικο αποτελεσμα να μας πρηξουν παλι τα αυτια.. Η ομαδα εχει πολλα και δεδομένα προβλήματα όμως μπράβο για τη νική και την προσπάθεια στα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου