H σημαντικότερη είδηση για το μέλλον του Συλλόγου θα είναι άλλη...



Διάβασα χθες πως η ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με το γκρέμισμα της Λεωφόρου στο πέρας της πενταετίας και κάποιοι το χαρακτήρισαν ως μια πολύ σημαντική είδηση. Σύμφωνοι, αλλά η σημαντικότερη είδηση θα έρθει -ελπίζω- σε λίγο καιρό και θα έχει να κάνει με το νέο γήπεδο στην Λεωφόρο.


Για μένα γήπεδο στον Βοτανικό και γενικότερα Διπλή Ανάπλαση δεν παίζει πλέον σαν ενδεχόμενο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν φράγκα. Δε νομίζω δηλαδή ο Δήμος να καίγεται να ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ γιατί δεν μπορώ να φανταστώ από που θα βρει λεφτά ώστε να είναι εντάξει σε αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

Για αυτό επικεντρώνομαι στην σημαντικότερη είδηση που θα έρθει είτε από το στόμα του Γιάννη Αλαφούζου είτε από το Παναθηναϊκό Κίνημα. Να γίνει το νέο μας γήπεδο σε μια πλήρως ανακαινισμένη και μεγαλύτερη Λεωφόρο. Ξέρω ότι έχουν γίνει σχετικές διεργασίες και όπως όλοι μας περιμένω να μάθω νεότερα..

Αν ο Παναθηναϊκός χτίσει νέο,μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο στην Λεωφόρο, στεγάζοντας εκεί και τον Ερασιτέχνη, τότε αυτό θα είναι πιο ευχάριστο νέο για τον Σύλλογο και από το να έρθει λεφτάς και να στάξει 100 ζεστά μύρια στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σχόλια

  1. http://aioniapistos.gr/reportage/podosfairo/bwbos-isws-na-einai-kalytero-gia-oloys-na-mhn-ginei-h-diplh-anaplash.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Press, αυτό που σου διαφεύγει είναι πως ότι γήπεδο και να γίνει χρειάζονται πάνω από 55-60 εκ ευρώ. Επομένως θα χρειαστεί κάποιος να τα βάλει. Λαϊκά, το σωστό είναι να χρηματοδοτήσει.


    Δεν υπονοώ ότι αποκλείεται να βρεθεί, οι λεφτάδες κάνουν επενδύσεις σε καιρούς κρίσης, όταν τα κόστη είναι χαμηλότερα. Όπως ο Δαυίδ, που μπορεί να είπε ότι είναι μπασκετικός και δεν συναντήθηκε με τον Αλαφούζο, αλλά ο πρόεδρος συναντήθηκε με τον ξάδερφό του, όχι με αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου