Κόμενα τα fair play πλέον!


Είτε παίζουμε εντός είτε παίζουμε εκτός σε καμία περίπτωση -πλην των προφανέστατων- δεν πρέπει ξανά να τηρήσουμε το fair play. Ευτυχώς έχει πέσει γραμμή στην ομάδα και μόλις ένας αντίπαλος παίκτης πέφτει κάτω και "σφαδάζει" στον πόνο, η μπάλα συνεχίζεται να παίζεται κανονικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο...ετοιμοθάνατος ποδοσφαιριστής -μόλις βλέπει πως το show του δεν πιάνει και η ομάδα του πιέζεται- να ανασταίνεται και να τρέχει πιο γρήγορα από πριν.

Αυτό το σκηνικό έπαιξε προχθες στην Λεωφόρο 2-3 φορές με τις αδερφές του Πανθρακικού να γελοιοποιούνται.

Για αυτό κι εμείς πλέον πρέπει να συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Ό,τι έπρεπε να κάνουμε χρόνια πριν.. έστω και τώρα καλά είναι.

Σχόλια

  1. Oι ερωτήσεις που μου κάνεις φαντάζομαι πως είναι ρητορικές μιας και αν ανατρέξεις σε παλαιές αναρτήσεις θα καταλάβειςς τι υποστηρίζω, τι κράζω και τι σιχαίνομαι.


    Αν δεν κατάλαβες για ποιο λόγο μπήκα να γράψω κάτι για το εν λόγω σαιτ με αφορμή την εν λόγω φωτογραφία, τότε δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η ομαδα δεν ειναι που εριξε 4 στην αιντχοβεν.. που γαζωσε τον γαυρο 1-0(με κωνσταντινου) αντι για 4.. που εφυγε αηττητη απο την τοτε πρωταθλητρια αρσεναλ παιζοντας μπαλαρα στο χαιμπουρι.. και χασαμε αυτοκτωνοντας το πρωτατθλημα απο 2 ισοποαλιες με παοκ και αεκ? το να ειμαστε αντικοιμενικοι δεν μας κανει τσατσους συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σου αλλα εισαι προκατελημενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου