Κε Κώστα, με μπέρδεψες..



Για να είμαστε ξεκάθαροι:

  • Ούτε κι εγώ πανηγύρισα που η ομάδα μου έχασε από τον Παοκ, κυρίως γιατί η ομάδα μου έχασε..
  • Ούτε κι εγώ τους καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς και συμφωνώ ότι είναι πισωγύρισμα το να χαίρομαι με μια ήττα. 
  • Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι κάποιοι έπαιξαν τόσο καλά όσο λέγεται. 
Επειδή όμως πολλοί δημοσιογράφοι σαν τον Κώστα Καίσαρη αναρωτιούνται γιατί ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού να πηγαίνει στο γήπεδο, αφού πονάνε τα μυαλά τους με το τουρλουμπούκι του Αναστασίου που κάνει δηλώσεις λες και προπονεί την Καλλονή, την απάντηση την έδωσε μόνος του: γιατί ο ΠΑΟ είναι, και όχι ο Πλατανιάς.


Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου, πολλές από αυτές τις συμμερίζομαι κι εγώ. Αν όμως θες να γκρινιάξεις, τόσα χρόνια δημοσιογράφος, κάνε το σωστά γιατί εγώ τουλάχιστον μπερδεύτηκα: Τελικά να κράξω ή να πανηγυρίσω; Να πάω γήπεδο ή να βγω για καφέ;

Υ.Γ. Δε χρειάζεται να παραθέσω κανένα σημείο από τα 2 κείμενα. Μπορείτε να τα διαβάσετε και τα δυο και αμέσως μετά να παίξετε ομοιότητες-διαφορές..

Σχόλια

  1. Πάντως το γκολ του Μπεργκ στην Τούμπα μόνο με ανάπτυξη τουρλουμπούκι δεν μπήκε. Μπήκε με φάση από υποδειγματική - βασισμένη στην ποδοσφαιρική θεωρία - ανάπτυξη.

    Παράλληλα κάτω στο άρθρο φανερώνεται ο λόγος που γράφτηκε.

    «Αυτό που μετράει για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ΟΦΗ, είναι ότι έχουν κατακτήσει την ελευθερία τους. Ελευθερώθηκαν. Ελευθερώθηκαν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη».


    Εκεί το πάει ο "ποιητής", στο λιβάνισμα. Φαντάζομαι με το αζημίωτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Spiros Kalimeris8/10/13 4:24 μ.μ.

    Ο καίσαρης εδώ και χρόνια πουλάει αυθεντία χρησιμοποιώντας ένα έντεχνα λαικομάγκικο λόγο μέσα από διάφορα μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά. Κοινός παρονομαστής : Κατακρίνουμε κάθε τι πράσινο και χαιδεύουμε ή κουκουλώνουμε κάθε τι κόκκινο. Η προπαγάνδα του είναι χειρότερη από των ερυθρόδερμων φυλλάδων, γιατί είναι μεταμφιεσμένη με το μανδύα μιας δήθεν αντικειμενικότητας και γνώσης του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω σταματήσει να τον διαβάζω. Έχει εδώ και πολύ καιρό πέσει στη λούμπα βαριέμαι αλλά πρέπει να γράψω κάτι έξυπνο να φανώ γαμάτος να πούμε και να είμαι ο πρώτος μάγκας στην κατάκριση. Κατέληξε όμως να πήξει στη γαυροανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου