Καλά κάνει ο Τοτσέ...

Όταν πετύχαινε ο Ισπανός το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα...

Προσφυγή για τα δεδουλευμένα του έκανε χθες ο Τοτσέ κατά της ΠΑΕ. Ζητάει κάπου στο 1.000.000 ευρώ. Το 1/5 δηλαδή του φετινού μας μπάτζετ.

550.000 ευρώ συμβόλαιο έχει, μαλάκας είναι να μην τα διεκδικήσει; Που θα βρει άλλους μαλάκες να του δώσουν τέτοιο συμβόλαιο;


Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
    ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο 74% ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά παθαίνουμε όταν έχουμε προέδρους μαριονέτες. Ο Τοτσέ βοήθησε την προηγούμενη χρονιά , αλλά είναι υπερτιμημένος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος του Μπεργκ και δυστυχώς του έκαναν ένα εξαιρετικά παχυλό συμβόλαιο.
    Για μένα καλώς φεύγει , δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό , γιατί είναι αργός και άμπαλος.
    Από την περσινή ομάδα , μόνο ο Βιτόλο , ο Σο και ο Φιγκερόα ήταν παίκτες που θα
    μπορούσαν να παίξουν σε αυτό τον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιποι καλώς έφυγαν ή και θα
    φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να του τα πληρώσει αυτός που μοίραζε κωλοσυμβόλαια και μας στέρησε ένα πρωτάθλημα. Τώρα κάπου είναι και το παίζει μάνατζερ και διδάσκει σαν τον γιωργάκη πώς να παίζεις τα χαρτιά σαν μπροστινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα μια επιτυχία του υπάλληλου του Τζίγγερ , του μήτσουλα του Γόντικα που μετά το εμετικό συμβόλαιο που έδωσε στην Βύντρα , φόρτωσε στον Φερέιρα τον Τοτσέ από την Καρταχένα , αντί του Νούνο Γκόμεζ που ζητούσε ο προπονητής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου