Και τώρα πρωτάθλημα


Την δεύτερη ήττα στο δεύτερο ματς δέχθηκε η ομάδα μας, αφού χάσαμε 3-0 και από την Κηφισιά στο Ζηρήνειο στα πλαίσια του League Cup. Προφανώς η Κηφισιά είναι πιο έτοιμη ομάδα και προφανώς η δική μας θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα της.

Προσωπική μου εκτίμηση για την χρονιά που ξεκινάει είναι πως θα παίξουμε καλύτερα από πέρυσι και με μεγάλα συν την Κυψέλη, την διοικητική σταθερότητα και την οικονομική συνέπεια δεν θα είναι δύσκολο να κάνουμε και το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από τα Πράσινα Νέα:


Την ήττα γνώρισε και στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που επιβλήθηκε με 3-0 επί των πράσινων στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Το Τριφύλλι σίγουρα χρειάζεται δουλειά, αλλά πάνω απ' όλα θέλει χρόνο. Οι παίκτες λόγω διάφορων προβλημάτων έχουν προπονηθεί ελάχιστα όλοι μαζί, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο ματς με τους ερυθρόλευκους το Σάββατο και σε αυτό με την Κηφισιά ήταν οι πρώτες φορές που όσοι λογίζονται ως βασικοί έπαιξαν όλοι μαζί.

Οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ξεκινούν την Κυριακή και στον πράσινο στρατόπεδο πιστεύουν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα θα βελτιώνεται.

Το ματς:

Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Το Τριφύλλι κατάφερε και πήρε ένα προβάδισμα δύο πόντων (8-6 και 9-7), όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν. Με επί μέρους σκορ 7-1 μετέτρεψε το 7-9 σε 14-10. Οι πράσινοι στη συνέχεια δεν κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά και έτσι η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-12 υπέρ του ΑΟΚ).

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έβρισκε σταθερά λύσεις επιθετικά από τον Πενόλιο. Την ίδια ώρα όμως η Κηφισιά ήταν πολύ δυνατή στο μπλοκ, περιόρισε τα λάθη της και έτσι εύκολα πήρε το πρώτο σετ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ. Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά προηγήθηκαν ακόμα και με τρεις πόντους, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και γύρισαν το σετ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 12-12.

Τότε και πάλι οι πράσινοι έπαθαν ένα μπλακ άουτ και το πλήρωσαν. Η Κηφισιά με επιθετικό όπλο τον Γιοβάνοβιτς ανέβασε στροφές και πήρε προβάδισμα 17-13. Στη συνέχεια κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και αυξήσει τη διαφορά της κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ. Με τον Γιοβάνοβιτς να ανεβάζει στροφές και τον Σουλτανόπουλο να ανεβαίνει η Κηφισιά ήταν ανώτερη και δίκαια πήρε τόσο το τρίτο σετ όσο και τη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 25-156, 25-18, 25-18

Σχόλια